icon

Už vyše roka mám zvýšenú telesnú teplotu

mandy29
24. jún 2017

Ahojte baby...uz vyse roka riesim svoje zvysene teploty...pohybuje sa to od 37-37,5.nie kazdy den ale uz som z toho na prasky.bola som u lekarky,povedala som jej v com je problem,bola som so stitnou zlazou,na reumatologii,na krcnom,gynde,internom.vsetko bolo v poriadku,jedine co mi urobili bolo vybratie mandli.zacnem postupne ako sa to vyvyjalo.v maji minuly rok mi vybrali vlavo hote 8-smicku a vtedy sa to zacalo.dostala som zapal celustnych dutin,bolo to preliecene atb.vtedy som prisla na to ze behom dna mam zvysenu teplotu ktora vyjde tak do 37,5.neriesila som to nejak,ale ked to trvalo uz 3 mesiace zacala som to riesit.vsetmy mozne vysetrenia som absolvovala,ci to nie je hormonalneho charakteru,ale gynekolog.a endokrinologicke vyset.v norme.,prejavovali sa caste zapaly hrdla.na orl sme sa zhodli s dr.ze to budu mandle.bi v novembri vybrate.boli tak znicene ze lekar da vyjadril ze 10 rokov take mandle znicene nevidel.tak fajn...teda bude snad od toho...no nebolo...zvysene teploty pokracovali...reumatologia absolvovana vsetko v poriadku.v juni mi bol zosteni cervikokranialny syndrom,infuzky som vybrala ale kedze prislo leto a deti doma tak na rehabky neostal cas.prestala som to nejak riesit...ale posledne mesiace znovu citim ze nieco nie je v poriadku.zacalo mi pukat v uchu,pobolieva ma pod celustou(na orl v lete mi zistili rozsirenu slinnu zlazu),teploty vyskocia aj na 37,5(dnes napr.) a nasledne sa potim neskutocne.ja uz neviem v com je problem...v cervikokranialnom syndrome(kedze zaspavam pri synovi jednu syranu mam stale zatazenu),alebo slinna zlaza?ked si dam vecer s manzelom domacu palenku na "odreagovanie" po celom dni sa zacnem strasne potit...je mi z toho nanic,lebo neviem ktorym smerom sa uberat...slunna zlaza,krcna chrbtica ci stitna zlaza...ci nebodaj mononukleoza( na jesen mi bola brana krv aj na pecenove testy tie boli v normale)? Poradte mi prosim ktorym smerom sa uberat,lebo ma napadaju tie najhorsie scenare :(

Strana
z2
suzane7
4. aug 2022

@danka_111 dobrý deň, ja tým trpím už rok. Môžem vedieť či vám na niečo prišli? Ja mám tiež pocit,že je to psychické

suzane7
4. aug 2022

@mandy29 dobrý deň. Tiež s tým mám problém už rok. Evidentne je to psychické. Mávam aj zimnice, studené ruky,potom zasa horko.

suzane7
4. aug 2022

@akonetopier mali ste tiež teploty, zimnice a tak?

Strana
z2