icon

Uz zasa sa neočkuje na osýpky?

sivypegas
14. dec 2017

Ludia,ved ockujte a memazte temy.Kto zasa sa musel presadzovat??

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
bosorkabb
14. dec 2017

@sivypegas ja neviem prečo máš potrebu rozhodovať za iných. Ten kto chce nech ockuje, kto nechce nech neockuje.
Ja som ockovala ale neskôr, moja sestra vôbec. A beriem to tak že je to jej rozhodnutie.

bosorkabb
14. dec 2017
maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
barborasebastian
14. dec 2017

Bože tebe by mali pichnúť niečo čo obsahuje IQ a EQ, a hlavne takú tabuľku by si si zo sebou mohla nosiť že : ŽI A NECHAJ ŽIŤ, ale vymyslieť to tak aby si ju mala pred nosom🙂... Tu je psychiatria pramálo, lobotomiu už zakázali ale niektorí jedinci sa s ňou asi aj rodia...

bosorkabb
14. dec 2017

@maciatkolulu presne tak.
Ja nechápem niektorých ľudí prečo sa starajú do druhých. Ved Ži a nechaj žiť, tým by sa ľudia mali riadiť.

sissy27
14. dec 2017

@sivypegas a ty čo sa musíš nasilu presadzovať s témou o ničom?? Okná umyté, vianočné napečené, darčeky zabalené, ozdoby a svetlá na strom skontrolované, deti nakojené, muž plné brucho prázdne gule, cvičila si už dnes?? Preventívky u obvoďáka, na gynde, u zubára, u očného,celá rodina všetko zmáknuté?? Auto prezuté, plná nádrž, STK a EK platné?? Pasy pre decká na leto vybavené?? Ozaj nemáš nič lepšie na robote než riešiť nejakého chudáka chlapa čo pred Vianocami chytí osýpky??

charlie1980
14. dec 2017

@sivypegas Panenka na nebi 🙏🙏🙏 Vystizny nadpis, len co je pravda 😂

Uz zase ten "osypok"?!?!

ivanameskova1
14. dec 2017

nekonečný príbeh menom "osýpok"

Moja skúsenosť s očkovaním môjho synčeka, zaočkovala som ho, chcela som ho ochrániť a dopadlo to tak, že o 3 dni nás viezla rýchla sanitka do nemocnice kvôli zášklbom, dôvod zášklbov v karte vraj vysoká teplota a pritom teplotu nemal

dnes má 4 roky a je očkovaný tak ako treba

nikolca
14. dec 2017
sticker
evittam
14. dec 2017

@sissy27 👍😁
Btw.sme sa dozvedeli,ze obaja boli očkovaní, ale,ze vraj nejakou nestabilnou vakcínou,ktoru používali v minulosti.😂😂😂
@sivypegas Takze "sup-sup" sa dať očkovať tou dnesnou stabilnou.

henikav
14. dec 2017

zase kolace?

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
bosorkabb
14. dec 2017

@maciatkolulu stoja frontu na novú vakcínu 😂

evittam
14. dec 2017

@bosorkabb 👍😂😂😂

evittam
14. dec 2017

@bosorkabb Uz su "na obzore". Žiadajú zdroje odkial mame info.....😊😉

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
evittam
14. dec 2017

@maciatkolulu Tak, tak. A nič iné nemaju tak vytahuju blbiny....ako vždy...😊😉

moonlight1210
14. dec 2017

@maciatkolulu

len tak na okraj k vasmu vecnemu boju ocko vs neocko a podpichovani sa v detailoch:

ti za ockovanie este asi pridu, netvrdim, ze nie.
ale vyzera to zatial, ze narozdiel od vas sa nemusia ukazovat v kazdej teme o ockovani hned ako ju ktosi nadhodi,
alebo zeby vasa agilita byt okamzite vsade tam, kde sa to len okolo ockovania suchne, svedcila o niecom inom?

tak sa trochu ukludnite s tym podpichovanim, lebo tentoraz je skor ironicky o vas.

@evittam btw, aj ti proti ockovaniu pozaduju vzdy zdroje informacii. takze to mozeme povazovat za jedinecnu a milo prekvapivu zhodu nazorov na oboch stranach (aspon v niecom, kedze inak si vedia ist celkom slusne po krku 🙂 ).

lenadka
14. dec 2017

@evittam
@maciatkolulu
@bosorkabb
Haloooo tu som, chýbala dom vám dievčatá??? 😂😚😂
Nestrašila by som tu, len neviem nájsť tú frontu 😭😁
Možno mi "osýpok" poradí 🙏
Som za očkovanie, ale túto tému zbytočne/ opätovne založenú tiež nechápem 😛

evittam
14. dec 2017

@lenadka Nie.

bosorkabb
14. dec 2017

@lenadka vitaj

sticker
maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
obsadenemeno
14. dec 2017

jezkovy voci..... 😨

@sivypegas no presadil sa admin, kedze tema bola zmazana adminom.....

kittykat22
14. dec 2017

@sivypegas neviem čo hrotíš. V čechách teraz bol zase výskyt príušníc a zistilo sa, že deti na strednej ktoré ochoreli mali všetky vakcíny 😅 Ono totiž očkovacia látka nevytvára doživotnú imunitu. Takže osýpky tu je len minimálny problém. Ak je to bude pravda aj s ostatnými chorobami, tak polovica našej republiky čoskoro bude mať problém 😀

minuskad
14. dec 2017

@kittykat22 s mumpsom je to trosku inak, vyskytuje sa prevazne iny genotyp,aky je vo vakcine

moonlight1210
14. dec 2017

@maciatkolulu ale boze, neries sa tak osobne. Ste si tu s evitou zacali taky kvazi zartovny rozhovor, tak som vas trosku zmiernila. Vadi?

xxxxxnnnnn
15. dec 2017

Ahoj,

diskusií o osýpkach tu je veľa. Pozri si napr. túto https://www.modrykonik.sk/forum/ockovanie-deti/osypky-aktualna-tema-2/

plus všetky ostatné ohľadom očkovania https://www.modrykonik.sk/forum/category/ideme-...