Vaginálny piercing
Dobre rano. Uz dlhsie zvazujem piercing tam dole. Rozhodujem sa medzi horizontal hood a christina. Horizontal hood je funkcny (ma vplyv na vzrusenie) ale bojim sa neskorsieho znecitlivenia. Paci sa mi ale esteticky velmi.
Christina je len ozdobny, do toho by som sla asi viac, len neviem ci sa nebude zachytavat o oblecenie. A ako sa okolo neho budem holit?
Mate prosim Vas niektora osobne skusenosti, resp. prakticke rady? Neviem sa rozhodnut medzi tymito dvoma. Dakujem 🙂
Ahoj, vidím že si tu mala celkom starosti dostať normálnu odpoved, aj keď píšem o rok neskôr, ja som si dala pichnut piercing christina a v štúdiu povedali, že sa nemám holiť najmenej mesiac, podľa toho ako to bude bolieť a hojit sa. Nieje to až take strasne, mne osobne sa to zahojilo skôr ako bradavky, cca mesiac a pól, viem že som po tom nemohla nosit tesne oblečenie a nechcem napísať chvalabohu, ale akurát vtedy začala korona takze som chodila po dome len v priatelovych teplákoch 😁 priateľ sa tomu taktiež tesi a je to predsa výhodou aj v iných prípadoch 😁 dúfam že si sa rozhodla podľa seba a že ten piercing po roku už máš !! 😁
@simka3003 ja túžim po vertical hood ale potrebovala by som radu, či viete odporučiť štúdio kde to robia. Nemám doteraz žiadny piercing, takze bude prvý a nechcela by som ísť niekam, kde to robia “na kolene”. Prosím o tip teda, kde ste boli spokojne alebo aspoň dobre referencie od známych. Ďakujem.
Ja keď som si to vygooglila tak ma až šušká začala bolieť 😄😄😄
Musíš mať silný prah bolesti keď toto dáš 👍
Ahoj 😊 no ako dala si si to spravit? Tiez nad tym rozmyslam 🙏
@lenocka8894 ahoj,ja ho mám a už cez 4 roky....a je to trošku bolestivé ale stojí to zato...tak som si zvykla že hneď len čo som odrodila tak som si ho do 3 hodín zase dala 😁😄😀a lekár kt.bol pri pôrode sa ma pýtal...ako je možné že mám zrazu piercing?...a ja že No mala som ho ale pred pôrodom som ho vybrala...a on že;no tak už sa ani nejdem pýtať ako vám je....😁😄lebo zjavne nemáte žiadne komplikácie a bolesti
@sonka333 no ja hned v pondelok sa utekam objednat 😁 a bolestive ked ti ho aplikovali alebo potom? Ale mas Christinu?
@sonka333 ahoj 😊 zase ta idem otravovat ohladom piercingu 💁♂️ uz ho mam aj ja len nejak neviem...kolko dni,si to mala opuchnute a bolestive? Pouzivala si nieco speci pri cisteni? Budem vdacna za kazfu info kludne aj do spravy ak ta kozem poprosit 😊
@lenocka8894 prosím kde si si dala robiť?
@katka26r ja som si ju davala v BB lebo v nasom meste to nikde nerobia 💁♂️
@katka26r som objednana v BB na piercing 20.1.2023 len musim zrusit termin..cakacia lehota je tam 4 az 6 mesiacov...ak chces tak ti ho prenecham ak nie tak ho budem na druhy tyzden rusit...
@lenocka8894 ahoj, prosím vies mi napísať viac info do správy? Ďakujem ☺️

Veľmi ma ten christina piercing upútal, tiež nad nim rozmýšľam... bojím sa hlavne bolesti.