Veľmi silná menštruácia
Ahojte žienky,idem si po radu čo vám pomáha pri silnej menštruácii a s tým spojené aj kŕče? Mám momentálne také silné, že musím každý hodinu sa meniť ;/ a je to veľmi nepríjemné a bolestivé ďakujem
@1fifinka1 si snov spokojná?kojis alebo zo zdravotných problémov nemôžeš brať kombinovanú?menzes máš slabý alebo žiadny?
@miriam11 jednolôžkovu by si mohla brať.alebo ani tá ti nerobí dobre? neskúšala si?
Neskúšali ste na toto náhodou Vitex? Mal by podporiť tvorbu progesteronu a tým sliznica nenarastie tak vysoko…
Dobrý chcem sa spýtať čo môže znamenať keď som mala len jeden deň menštruáciu ? Dr mi dal termín aj na budúci týždeň ale chcela by som vedieť čo to môže znamenať pred desiatimi mesiaci som mala cisársky rez .
@nina88 ja užívam maitalon už 1,5r.. .po 2.porode sa to ešte zhoršilo, hrozný pms, prvé 2 dní som vždy presedela na wc, skončila som na hematologii kvôli extrémnej strate zeleza... telo si na hak tiež muselo trochu zvyknúť.. ale môj život sa oveľa skvalitnil... Dokážem fungovať celý mesiac plnohodnotne a to je hlavné... A to som bola celý život proti hak
@miriam11 môžem sa opýtať, ako vám to zistili? Mne lekárka navrhuje kyret a pritom asi aj laparoskopiu.

@janula2511 desirett