icon

Veľmi slabý výtok miesto menštruácie

paulieee
21. máj 2017

Dobrý deň. Som tu nová a dôvod prečo som si založila tento účet je, že v najbližšom roku, keď si s partnerom poriešime určité veci - sa chceme snažiť o bábätko.
Účet som si chcela založiť až potom, no tentokrát ma prekvapila moja veľmi zvláštna menštruácia (ak sa to ňou vôbec dá nazvať).
Prvá vec je, že mi meškala pár dní. Cca. 5. Pred ňou som však tri dni mala neuveriteľné kŕče v bruchu, zvalovala som to na PMS , ktoré som nikdy nemala nejaké silné, toto jediné v mojom živote bolo také, až som plakala. No a menštruácia mi prišla asi tak... že asi ani neprišla. Mám len slabulililinký výtok, hnedkastej farby. Myslela som si, že sa mi rozbehne. No ja mám tretí deň a moja menštruácia už viac nie je ako je. Cítim sa divne. V čase "PMS" som zvracala, bolia ma prsníky.
Máte s tým skúsenosti? Reálne? Môže to byť nebodaj tehotenstvo? (Nejak naplno sme nešli v tejto oblasti.) Alebo je to len nejaká chyba v Matrixe? :D

catherinah
21. máj 2017

Skus tehotensky test.

alexi2211
21. máj 2017

Buď máš iba veľmi divnú menštruáciu v dôsledku nejakých vonkajších vplyvov alebo to teda môže byť aj tehotenstvo. Skús si urobiť test alebo najlepšie ísť k doktorovi lebo to môžu byť rôzne veci. Možno si iba bola v strese tak máš takú zvláštnu menštruáciu alebo ja mávam tiež takéto zvláštne veci keď sa láme ročné obdobie :D

deti95060810
21. máj 2017

niečo podobné som mala pri prvom tehu. sprac si test...

rrybka
21. máj 2017

Tehotnaaj ja som mala.daj vediet.mozme gratulovat?

veva82
21. máj 2017

Urob si test.Asi islo o inplantacne spinenie a si tehotna.

paulieee
autor
21. máj 2017

@veva82
@rrybka
@deti95060810
@alexi2211
@catherinah

Test kúpený, zajtra urobím z prvého ranného moču.

veva82
21. máj 2017

@paulieee super.Potom daj vediet 😉

deti95060810
22. máj 2017

@paulieee nemusí to byť ani prvý ranný moč....

nikusiak9
22. máj 2017

@paulieee, pri takom meskani mozes hocikedy spravit