icon

Viditeľnosť zápalu vaječníkov na ultrazvuku

26. apr 2025

Zeny, mam bolesti hlavne v panve, v krizoch, vcera to zacalo a stupnuje sa to. Teplotu nemam. Niekedy mam zimnicu. Obavam sa ze ide o gynekologicky zapal,bud vajecniky,alebo maternica. Rozmyslam ci ist s tymto na gyn.pohotovost. Moj lekar ordinuje az v utorok a do vtedy daleko. Vidiet takyto zapal na ultrazvuku ak mi teraz spravia,mate skusenost? Dik

martinkatinka
26. apr 2025

To skor vyzera na ladviny. Chod na obycajnu pohotovost, vezmu ti krv, moc, uvidis potom. Ja som pri zapale mocaku a ladvin tiez nemala teplotu.

kiki68
26. apr 2025

Ano vidiet zapal, hlavne si vezmu aj krv a tiez pohmatom zistia, kde to je a co sa moze diat. Ak mas velke bolesti, tak chod

autor
26. apr 2025
@kiki68

Ano vidiet zapal, hlavne si vezmu aj krv a tiez pohmatom zistia, kde to je a co sa moze diat. Ak mas velke bolesti, tak chod

@kiki68 cakam uz tu. Mna raz pobolieva ako keby maternica,potom panva,potom krize ale nizsie, nie ako oblicky.

autor
26. apr 2025
@martinkatinka

To skor vyzera na ladviny. Chod na obycajnu pohotovost, vezmu ti krv, moc, uvidis potom. Ja som pri zapale mocaku a ladvin tiez nemala teplotu.

@martinkatinka eee je to inde. Oblicky poznam,toto boli nizsie v panve. Ale bolest sa presuva. Je to divné. Raz to citim aj akoby medzi stehnami,potom panva,potom vzadu pod oblickami.

autor
26. apr 2025
@kiki68

@kiki68 a bolesti sa take, ze liek si nedam, ale citim to. Vadi mi to, nezvijam sa vsak v krcoch, to nie.

kiki68
26. apr 2025

Ved nech to pozru, najhorsie su zanedbane zapaly prechodene, to Ti povie kazdy lepsi gyndos. Lebo tie sa tazko riesia, takto je dobra sanca ze objavia, dostanes lieky, kontrola a hotovo. Ja som sa az divila ako ked nasadili ATB cipky presiel zapal a to pichanie a bolenie maternice za dva dni. Keby nejdem, tak mozno by to preslo za dva tyzdne a mozno by som isla v hroznom stave po styroch.

babushkaem
26. apr 2025

Ako si dopadla?

mamina7070
26. apr 2025

ak to davas bez liekov tak by to pockalo na tvojho lekara

autor
26. apr 2025
@babushkaem

Ako si dopadla?

@babushkaem vraj zapal vajecnikov to nie je. V pohode ma vysetrili. Nieco mi pichli na bolest. Mam vraj mykozu a mne ide celu panvu roztrhnut, vraj z mykozy a na to mi dali aj lieky. 🤷‍♀️

autor
27. apr 2025

Neviem ci aj pri mykoze to moze byt az takto bolestive, ale evidentne ano. Aj vysetrenie bolo bolestive, aj ked sa len dotkol krcka a aj prehmataval brucho. Ale vraj ak by sa jednalo o zapal maternice,tak pri dotyku by som az isla vyskocit z kozy. Mykozy som mavala pred 1 porodom, hadam 15 rokov som mala pokoj. Kks ale nikdy ma takto cela panva vpredu a aj vzadu nebolela. Normalne mi lekar, dal pichnut injekciu a predpisal okrem teda liekov na mykozu aj Flector. Vzali mi aj odbery, KO, HCG, CRP a vysledky boli uplne v poriadku a boli do cca 1 hodiny od odberu. Lekar si chcel byt isty ze to nie su vajecniky,alebo vajickovody a tiez ze nejde o mimomaternicove tehotenstvo, kvoli tym hnusným bolestiam. Samozrejme robili aj ultrazvuk. Takze toto je moja vcerajsia skusenost,mozno niektorej v buducnosti pomoze. Som po 2 porodoch a tieto bolesti by som prirovnala bolestiam pri extremne silnom menzese.

kiki68
27. apr 2025

Ano my koza moze velmi boliet, to sa nezda.