icon

Vie lekár presne odhadnúť premenopauzu?

31. jan 2024

Ahojte prosím vás aký máte na toto názor..lekár.mi potvrdil že som v premenopauze..na základe výsledkov a presne určil koľkokrát budem mať ešte menzes kým mi úplne skončí..že.este cca 5 krat....to vie prosím lekár podľa čoho určiť ?..lebo ja som bola taká v šoku že som sa ho nepýtala..ja neviem či to vidí na ultrazvuk..alebo nechápem....moja mama bola 5 rokov premenopauze a menzes mala tak kadejako..raz.jej prišiel ešte takmer po roku...a teraz čo keď budem mať menzes viac ako 5 krát bude to nejaký problém ?..alebo.znak že niečo nieje ok ?...

anjelicek26
31. jan 2024

Uprimne toto si myslim, ze sa aj pri dokonalosti lekara odhadnut neda... ale tak nechaj sa prekvapit...

autor
31. jan 2024

@anjelicek26 no veď nechám sa len som nechápala ako mi to takto dopredu vie predpovedať .

lenicka999
31. jan 2024

A nevidí nejako že koľko folikul žena ešte má k uvoľneniu a potom bude koniec? Alebo je to blbosť čo pišem?

autor
31. jan 2024

@lenicka999 ja netusim vobec..na zaklade coho

januska12323
31. jan 2024

Asi na základe skúseností s podobnými pacientkami ako ty. Tých 5 krát môžeš mať 5 mesiacov ale aj pár rokov.

kiki68
31. jan 2024

Nemyslim ze toto sa da urcit. Nakolko on nemoze vidiet kolko mas presne folikulov. Nemyslel to este 5 rokov nepravidelny menzes?

kiki68
31. jan 2024

@lenicka999 nie, vidi iba ten pripraveny folikul, ktory uz dozrieva alebo sa rozpada.

autor
31. jan 2024

@kiki68 nie povdal ze ešte 5x dostanem..

kiki68
31. jan 2024

Ale nechapem ze cim, lebo nevidi kolko je folikulov co vajecniku, napr mne povedal, ze jeden vajecnik je tento mesiac neaktivny a druhy produkuje. Ako moze vidiet obidva nejake mensie a neaktivne. Stale to vsak nezarucuje takuto presnost. Potom povedz ci to aj tak bolo