Vložky na extrémne silný menzes
Baby ktore mate extremne silny menzes, ake vlozky pouzivate? Ale naozaj silny, ja si musim davat do roboty dve vedla seba a ledva vydrzim 30 min. Pouzivam naturela maxi night, ale akosi nevyhovuju, nic nesaju. Vdaka.
https://www.energiaprirody.sk/shuya-health-hygi...
Ja kupujem tieto v lekárni a sú neporovnateľne s bežnými,trufnem si v nich aj cestovať v prvé dni.
Záchrana je menštruačný kalisok + vložky,ale ako píšeš ten 1-2 deň by to chcelo byť doma v kľude,inak je to otázka 30min. 🙈
Skus mozno aj inu dr. Toto krvacanie nie je v poriadku a zrejme naozaj potrebujes liecbu, kyretaz popripade vybrat maternicu.
Moja znama si nanoc dava inkontinecne nohavicky
juuj baby nezavidim vam😕 isto nikto nevie, preco to tak mas?😕
Ešte ma napadlo nechaj si skontrolovať štítnu žľazu, aj v takých prípadoch môže byť silne krvácanie počas ms
@petricka22 vybrať maternicu? Veď je toľko možností liečby 🙈
kup si na noc nepremokavú plachtu - v jysku stoji okolo 10-15 eur, tú čo majú deti proti pocikaniu, a dobre sa vyspíš. skúť ísť na angio, monžo máš v bruchu veľké krčové žily, dostaneš detralex, sa ti to určite zlepší
Ja mavam prve 2 dni celkom silne krvacanie a davam si tampon + vlozku a prve dve noci tie nocne tampony. Snazim sa to aj v noci menit vzdy, ked sa zobudim. Ako nie je to idealne s tymi tamponmi, tiez vedia pretiect, ale s vlozkou je to dost nepriebojne kombo a nic lepsie som zatial neobjavila.
Ascorutin, vysoké dávky vit.C, čaj kapsička pastierska a praslička rolná, pri takej silnej MS určite aj železo. Na noc kľudne inkontinenčné nohavičky a do toho vložku. Kľudne aj popôrodnú. Mala som tiež extrémne silnú, ale pitie týchto čajov a vitamínov mi ju upravilo tak, že teraz poriadne ani neviem, že ju mám.
@stellarstar si citala cely prispevok? Pisem o liecbe, ale niekedy sa tomu zena bohuzial nevyhne. Niekedy mam pocit, ze reagujete bez rozmyslania…
Jessy nocne su podla mna na toto naj. A este mozu byt alwaysky, ale mne sedia viac tie Jessy. Vsetko ostatne je slabe.
Kup v lekarni inkontinenčne vlozky Tena lady ,24 kus okolo 7 euro.
Skus poporodne vložky. Ja som istý čas používala ich pri začiatkoch ked som mala silný menzes po porode. Canpol babies. Su aj super dlhe
Možnosť je vnútromaternicové teliesko (hormonálne) to sa využíva na liečbu nadmerného krvácania
Chod ku gyn... to treba riesit. Spravit hormonalny profil urcite. Znerat sliznicu. A ked nic tak aspon kyretaz lebo takto trpiet nie je nic moc
@petricka22 čítala a? O vybratí rozhodne dr, ale určite je lepšie zmeniť gyn a skúsiť nejakú liečbu. Ja som to v mladosti tiez mala a prešlo to ( správnou liečbou )
Vymeň gynekológa!
@stellarstar vela gyn to bude riesit akurat ppuzitim HAK. Alebo povie ze je to ok..no nie je to ok... nieco sa v tele deje..niekedy staci spravit sono kvalitnym odbornikom a na prixine moze byt myom napriklad...
Ja pouzivam belly nocne,prve dni aj cez den a za mna super,lebo always su taky igelit,ze vzdy som mala pocit podrazdenia a sustia pri kazdom pohybe. A su aj normal. Nocne su aj dost dlhe a saju dobre 😉
@stellarstarvsak tam pisem presne to iste co ty 🤦♀️😂 zmena dr, liecba (sucastou liecby moze byt pravidelna kyretaz), ked nezaberie ta, tak potom radikalne riesenie. Nie si jedina, ktora s tym ma skusenosti. Kazdopadne nechapem tvoje reakcie 🙈
Och ženy, je mi hrozne ľúto, že toto musíte prežívať. 😢 Podľa mňa to tiež nie je ok a určite by som išla aj k inému gynekológovi. Čo sa týka cytológie, tak robili ti tu platenú LBC (Liquid base cytology) za 25€? Vyšetrili ti v rámci nej aj HPV, chlamýdie, ureaplazmy a mykoplazmy? Lebo automaticky ti to nevyšetria, treba vypĺňať zakaždým špeciálne tlačivo. Všetko to máš v tej cene, no nie každý gynekológ ti to aj povie. Ja som si ju dávala robiť 6 rokov u predošlého gynekológa a ani raz mi nepovedal že si to môžem dať vyšetriť. Až teraz nový gyn sa ma pýtal či chcem aj všetko ostatné. Musel to všetko zaznačiť do špeciálneho tlačiva. Inak počula som dobré recenzie v súvislosti so silnou a bolestivou menštruáciou na kvapky GYNEX a FEMIGARD. Skús na ne pozrieť, možno by ti mohli aspoň trochu pomôcť. Držím palce. 🍀❤️
Ja mávam tiež dosť silné a zistila mi obvodná dr že mám hraničné hodnoty železa tak mi predpísala MALTOFER a mám brať pred a počas ms tak uvidím teraz 😊 alebo aj čaj z alchemilky je super
@miskamicha ja som to mala napr kv zníženej činnosti SZ vtedy som ešte o nej nevedela až moja Dr ma poslala na endo a tam to zistili. Ako som začala s liečbou upravilo sa to. Vtedy som mala ca 14 r. Nehovorím ze to bude aj jej prípad ale je dobré zájsť aj na iné vyšetrenie resp hľadať aj inde príčinu. Dúfam že u autorky prídu na príčinu a dajú jej liečbu
Cierne nocne Allways su top,perfektne vsakuju👌
Vymen urcite gyn. Toto nie je normalne. 🥺
Cierne allways a inak HAK a konizacia.
V lekárni dostať také fest hrubé, balík alebo aj na kusy.
Bola som max spokojná
@stellarstar ano tak. Darmo mi.bude niekto tvrdit ze je to normalne...no nie je. Ja som mala extremne silnu menstruaciu prvykrat po porode a myslela som ze vykrvacam, ale preslo to...ak by nie tak riesim. Som rada ze sa u teba prislo na pricinu. U mojej znamej to napriklad bol myom.
kup si pre inkontinentnych.. v lekatni napriklad.