Vplyv autoimunitného ochorenia štítnej žľazy na otehotnenie
Mam autoimunitné ochorenie štítnej žlazy,chýba mi neviem koľký chromozom a to znamená,že moje telo si vytvára protilátky voči štítnej žlaze.Takže mám v tele moooc protilátok a nemôžeme preto otehotnieť.Chodíme do gyn-fivu,ale zatiaľ sú všetky testy ok.Ak niekto niečo o tom vie bližšie prosím o radu.
Niky myslím, že by neměli, vím ještě o jedné těhulce tady (zatím je tajná) co bere prášky na sníženou funkci ŠŽ a vyšly jí // 😉
to je jedno jen mě to napadlo 😵
Janinka se jde prý napapt tak ted nemuze 😀
To je potvůrka, tak snad pak skákne, oni už maji net nevíš? Já vám nechci lízt do tématu 😅
Věřím, že ti ty // vyjdou, radši se tady nebudeme moc rozepisovat, mám strach aby to tu nezavřeli a pak nás chudáci lidi se špatnou ŠŽ sežerou 😝
Kristo už má net a klidně tam vlez je to jedno!!prej ti písne do IP 😉
nesežerou stejně mi přijde že sem moc lidi nechoděj!!!!a přece se nemůžem bavit jen jak jsme si ráno spapali prášek na ŠŽ ne?? 😀 😀
Niky no já už prášky nejim 😝
Naštěstí ten Propycil mi ďábel přál 😀 😝
Tak fajn já si na Janinku počkám, teda doufám, ve 20h to tu asi zabalim a jdu na Vyvolený 😝 A co ty?
já budu tady mám TV vedle PC 😀
Jo to já mám taky, ale nevidím na něj, mám ho za zády 😀 Jinak to tu uspořádat nešlo 😠 😀
ahaaa tak to jooo 😀 😀
Jak jsem to napsala, TV mám za zády - nevidím na ní! Bože až teď koukám co to brblám 😝 a na co koukáš? 😲
na vyhulený nic nedavaj jineho a ty?
Já taky 😝
Koho by si si vybrala, kdyby měl zůstat jako poslední, jak to teď řešili? 😀
Davida asi 😅
Jo tak to jsem si říkala taky 😅 Máme podobnej vkus, tak koukej dotáhnout tu fotku toho kamaráda 😅 😝 Ať si taky slintnu když už nic z toho jinýho být nemůže 😀
hhihihi tak to je dobry!!tak kamarad je podobnej typ jako David ale hezci 😀
No a my máme co?! Smůůůůůůlu! 😝 😝 😝
jo to máme 😠 😠 😠 😠
kdo myslíš že vypadne dneska???? já vůbec nevim ,ale tusim ze vratej zas tu kr....
Niky no já si myslím, že už by mohla vypadnout, koukala jsem na noční show a tam všichni na ní nadávali (jak píšou ty vzkazy) tak snad, já už jí nemůžu poslední dobou vystát, ze začátku mi připadala tak sympatická a teď to je děs!!! 😝
ja ji nesnasim a doufam ze pujde dom 😠
Musíš posílat SMSky Dominikovi 😀 😀 😀
tsss ani nahodou!!jsou to vsechno vemena nebudu za ne utracet 😀 😀
A co si myslíš objektivně? Že Růžena půjde zpátky? 😲
myslim ze ji asi vratej 😠
Já jsem četla že si myslíš, že je asi vrátnej .... tak jsem koukala na co jsem se tě ptala 😀 No jsem slepá 😝 uvidíme, brzo se to dozvíme 😝
to jo to zas budu rvat 😀 😀
No vidíš - těhotenská přecitlivělost 😉 😀
hihihi kez by,v tom pripade ji mam kazdou sobotu 😀
No já mám už pěkně dlouho a potřebovala bych se jí zbavit, to je fakt hrůza, rozbrečím se při reklamě 😝

právě ! hele nemůžou ty prášky na ŠŽ ovlivňovat to HCG?? jen mě to tak napadlo 😅