icon

Výber účinných doplnkov na chronický zápal močových ciest

robinhood
1. júl 2025

Ahojte babenky , mám chronický zápal močaku. Objaví sa mi to tak 3x do roka . Za to obdobie už som sa stym naučila žiť . Stačí mi iba ATB a som hneď fit . Lenže rozmýšľam že si kúpim nejaké doplnky a kus to podchytim a nemám to také časté . Nejaké produkty ktoré sa oplatia kúpiť a naozaj pomáhajú ? Zas nie že prídem o výplatu . Ďakujem Vám všetkým ☺️

gaaaa
•
1. júl 2025

Mne dr.odporučil Blokurimu a už skoro dva roky bez atb.Predtým som mávala atb každé 2-3 mesiace. Chodím pravidelne na kontroly na urologiu a raz ročne na nefrológiu a tam mi poradil precentivne dávať Blokurimu nie len keď už cítim,že je problém.

ha_ha
•
1. júl 2025

@robinhood To nie je chronický, ale akútny, len ho máš často. Buď rada, že nemáš chronický.

anos18
•
1. júl 2025
@gaaaa

Mne dr.odporučil Blokurimu a už skoro dva roky bez atb.Predtým som mávala atb každé 2-3 mesiace. Chodím pravidelne na kontroly na urologiu a raz ročne na nefrológiu a tam mi poradil precentivne dávať Blokurimu nie len keď už cítim,že je problém.

@gaaaa a tu blokurimu berieš každý den v roku?

viestta
•
1. júl 2025

mne pri opakovanych zapaloch macoveho mechura pomohla kyselina hyaluronova. Vstrekuje sa cez cievku do mechura, neprijemne to je ale fakt zabralo.

anos18
•
1. júl 2025
@viestta

mne pri opakovanych zapaloch macoveho mechura pomohla kyselina hyaluronova. Vstrekuje sa cez cievku do mechura, neprijemne to je ale fakt zabralo.

@viestta aj si to dávaš opakovane? Mne to vstrekovali začiatkom minulého roka. Minulý rok som mala pokoj. Tento rok zasa problémy, už som dohodnutá s urologom,že si to dám zasa. A cievkovali mi moč na výrobu autovakciny, pevne verím,že sa to podarí vyrobiť.

viestta
•
1. júl 2025
@anos18

@viestta aj si to dávaš opakovane? Mne to vstrekovali začiatkom minulého roka. Minulý rok som mala pokoj. Tento rok zasa problémy, už som dohodnutá s urologom,že si to dám zasa. A cievkovali mi moč na výrobu autovakciny, pevne verím,že sa to podarí vyrobiť.

@anos18 mala som celu kuru od decembra do februara, myslim, ze posledna davka bola bud vo februari alebo az v marci. Odvtedy mam klud

anos18
•
1. júl 2025
@viestta

@anos18 mala som celu kuru od decembra do februara, myslim, ze posledna davka bola bud vo februari alebo az v marci. Odvtedy mam klud

@viestta ja mám zasa problémy. Práve beriem ATB

viestta
•
1. júl 2025
@anos18

@viestta ja mám zasa problémy. Práve beriem ATB

@anos18 tak to je nemile. Nech ti ta vakcina pomoze

simsalabim
•
1. júl 2025

Ak zapal sposobuje e.coli, velmi ucinna je D manoza. Potvrdzuju to aj studie. V DM je za dobru cenu.

anos18
•
1. júl 2025
@simsalabim

Ak zapal sposobuje e.coli, velmi ucinna je D manoza. Potvrdzuju to aj studie. V DM je za dobru cenu.

@simsalabim inak v tej blokurime, čo tu spomínali, je aj d manoza a plus aj lyzat e coli

anos18
•
1. júl 2025
@viestta

@viestta vďaka, upinam sa na tú vakcínu ako na spásu. Minulý rok mi ju nevedeli vyrobiť, teraz sa to dúfam podari

vojtovicka
•
1. júl 2025

Ja odporucam kvapky od Valovica.

pininka1
•
1. júl 2025

Ja striedam dmanozu v sackoch s blokurimov. Mesiac pijem jedno, potom si dám pauzu aspoň ďalší mesiac a tak začnem piť to druhe. Zatiaľ ok, rok bez zapalu

taktotedanie
•
1. júl 2025

@robinhood urovaxom
Liecba dlhsia, zapal mocovych ciest som mala aspon 6x do roka ak nie viac, cele zle
Momentalne mam uz takmer 4 roky pokoj

gaaaa
•
1. júl 2025
@anos18

@gaaaa a tu blokurimu berieš každý den v roku?

@anos18 Áno jednu denne preventivne a ked citim,že niečo sa deje zvýšime davku jeden max dva dni a je dobre.

kalifka
•
1. júl 2025

@robinhood a na imunológií si bola? Mne našli príčinu aj tam.... a ak sa opakuje zápal viac ako tri krát do roka, treba dať vyšetriť partnera na vylúčenie jednu s možných príčin.

kalifka
•
1. júl 2025
@simsalabim

@simsalabim presne na eccoli pomôže len čistá D - manóza. Blokurima je podpora pri zápale močových ciest.

sunshine_18
•
1. júl 2025

Almaden caj

majka2959
•
1. júl 2025

@robinhood Kapucínka, D-manóza, brusnice.

golfovalopticka
•
1. júl 2025
@viestta

@viestta
@anos18
prosim vas, kde chodite k urologovi? Mne taketo nieco moj urolog ani nespomenul, ze je moznost vyroby autovakciny. Ani tu kyselinu hyaluronovu. Mali ste predtym robenu aj cystoskopiu?

anos18
•
1. júl 2025
@golfovalopticka

@viestta
@anos18
prosim vas, kde chodite k urologovi? Mne taketo nieco moj urolog ani nespomenul, ze je moznost vyroby autovakciny. Ani tu kyselinu hyaluronovu. Mali ste predtym robenu aj cystoskopiu?

@golfovalopticka ja chodím u nás v NZ. Urológ mi robil aj cystoskopiu a navrhol kyselinu hyalurónovú. Výrobu autovakciny mi odporučila imunologička, ale aj urológ by o tom mal vedieť, hoci vraj iba imunolog môže poslať ziadanku.

viestta
•
1. júl 2025
@golfovalopticka

@viestta
@anos18

@golfovalopticka ja chodim do Sace

nastaaa
•
Odpoveď bola odstránená
•