Výborná klinika
ahojte,
prosím, o seriozne odpovede- nie liečiteľov a pod. Na to nemám peniaze, už som kadektorých pochodila a bezvýsledne.
Potrebujem konkrétne nejakú kliniku, lekára, výborného diagnostika, kvôli chronickým zápalovým problémom a iným infekčným chorobám, ktoré mám. Potrebujem človeka, alebo kliniku,čo im nebude ľúto peňazí na porobenie rôznych (potrebných) testov pri odhaľovaní problému, choroby a pod. Je jedno, kde taký lekár bude, pôjde aj na kraj sveta, len nech sa dohovorím tam. Lekári na infektologii, imunologii, internom sú zo mňa zúfalí, a nevedia nájsť príčinu mojich problémov. Problémy: neustále zápaly, chronické choroby, niekoľko infekčných nákaz v organizme stále aktívnych, neurčité, nešpecifické bolesti, a problémy na nete. A iné.
Potrebujem lekára, ktorý na základe klinických príznakov a urobení nejakých dôkladných testov( ktoré nebudú drahé pre poisťovnu), mi stanoví diagnozu, podľa anamnézy a testov.
Potrebujem nutne takéhoto človeka, čítala som o procare na svk,ale zatiaľ sa odhodlávam. Nemám penazí na rozhadzovanie, preto chcem už naozaj niekoho solídneho, čo niekoho aj nielen liečil,ale vyliečil, spravil testy, nebál sa poisťovní a pod. Môže to byť kľudne aj v ČR klinika, je mi jedno, aj Poľsko,len nech sa nejako dohovorím, najlepšie anglicky. Mám pocit,že dnešní lekári moc toho nevedia a posielajú ma od dverí k dverám, a stále iba rozprávajú,ako poistovne im to nechcú preplácať,čo je blbosť, to viem aj ja ako laik. Lekári so mnou nevedia čo dalej,a odporučili mi,aby som obrátila na nejaké perfektné pracovisko vysoko odborné, kde sú špičkoví lekári, trebárs aj zahraniční , na stanovenie diagnozy, testov a pod.( prakticky,ale diagnózy už mám stanovené, väčšinou),len potrebujem ešte nejaké testy dorobiť, a dôkladne prehodnotenie situácie a nastavenie účinnej liečby a pod, nie odbitie od dverí s výhovorkou, že utrácam veľa penazí poisťovniam. O takých už naozaj nemám záujem. Lekári mi však nepovedali,kde také pracovisko nájdem,ev. lekára, ktorý by mi stanovil správne diagnozy, liečbu, čo s čím súvisí a neposielal ma za psychológom. vraj moje problémy a choroby( ktorých mám naozaj skutočne veľmi veľa na to,že som mladý človek)sú na komplexné riešenie a nie iba v jednej ambulancii. Najlepšie by bolo, viem,že je to asi fikcia,ale veľmi by som si priala navštíviť nejakú kliniku,kde sa špecializujú na chronické zápalové , infekčné ochorenia a pod. a porobia testy, stanovia diagnozy, testami a pod.ale gugel nič akosi nechce nájsť. To zúfalstvo ale, že koho kde hľadať a za kým ísť, to je katastrofa. Nikto mi nič nechce povedať...Do karty iba stále zapisujú to isté, kopírujú výsledky pozit. testov, zapisujú, že trpím bolesťami, zápalmi, aké atb beriem, brala som, aké mám prejavy dnes a tak,ale nenapíšu ani poriadne,čo mi je a najmä PREČO mi to je.
Ďakujem Vám krásne! Píšte ,píšte, aj IP.
Vďaka moc.
Ahoj, dúfam, že sa to pohlo k lepšiemu za tie roky. Každopádne ak sa stále veci nepohli, mam pár typov.
Okrem teda boreliózy, ktorá bola dosť dobré vysvetlená, a prečo je to možná príčina.
Môže to byť taktiež:
2.Encefalitída - ak máš okrem týchto príznakov aj psychické poruchy napr typu mozgového smogu-nevysvetliteľné náhle zhoršenie pamäte zo dňa na deň, z týždňa na týždeň. Ťažkost hľadať slová, a úplne výpadky krátkodobej pamäte v mladom veku. To mohlo nastať už pri nakazení ci už boreliozou alebo encefalitídou.
Opakovane,, vnútorné,, horúčky(teplomer teplotu neukáže) a pocit zimy-symptómy ktoré sú pri infekciách centrálneho nervového systemu(encefalitída, meningitida atď.)
Tých symptómov je pri borelióze veľa, treba prečítať. Toto SU jednI z dobrých INDÍCIÍ.
Diagnostika: infektologické vyšetrenie, MR mozgu
3.Meningitida - relatívne vela podobných príznakov ako pri encefalitíde, ale treba si prečítať. Veľa je z nich pravdaže takých co sa lisi
Diagnostika:infektologické vyšetrenie, MR mozgu
4.zápal štítnej žľazy
Diagnostika :infektologické vyšetrenie, vyšetrenie štítnej žlazy
5.autoimunitne ochorenie napr autoimunitna encefalitída.
Pri autoimunitnych ochoreniach sú aj veľmi dobre prognózy aj o niečo horšie. Problém je v diagnostike keďže sa diagnostikuju zväčša ešte ťažšie ako borelióza ci encefalitida
6. A to nejdem teraz strašiť, pravdaže tieto veci sú vždy až na poslednom mieste a v mladšom veku veľmi ojedinele na rozdiel od predošlých diagnóz ale absolútne minimálna Sanca je vždy aj na nádor štítnej žľazy, nádor na mozgu, mieche. Ale aj tvoje symptómy majú od toho najďalej, takže môžeš byť v pohode.
Diagnostika: viac komplexných vyšetrení pri ktorých sa to dá vylúčiť no pravdaže najlepšie aspoň pri mozgu a mieche treba MR. RTG a CT není ani zďaleka také presne a pri aspoň mozgu sa ani neodporúča.
Dúfam ze som aspoň trochu skromným názorom pomohol a zároveň nevystrasil. Preto by som aj rad podotkol, je úplne jedno co prečítate na internete, nakoniec ten doktor ktorý má za sebou neskutočne veľa rokov ťažkého štúdia, roky atestacie a roky praxe Vám bude vedieť pomôcť najlepšie. Keďže naše telo je plné baktérií, vírusov, vyrástkov, a veľa ďalších veci ktoré znejú strasidelne a stále len výnimočne vieme ze sa niečo deje, keďže denne porazí nespočetné veľa týchto vnútorných nechcenych hostí, lebo funguje tak uzasne, nemôžme chcieť po doktoroch aby sa nikdy nemylili. Určite je problém toho jak sú poisťovne nastavene na Slovensku, ale o tých veciach ktoré sú zlé na stavene na Slovensku by sa dalo písať esej. Ja ti len prajem aby ti už konečne niekto pomohol a tiež by som sa vyhol psychiatrovi, ak máš v možnostiach sa dat vyšetriť aspoň na MR mozgu, miechy ak už asi máš infekcne za sebou.
Držím palce 🙂

A o tom co sa deje v nemocniciach nemam ani chut pisaz, su to arogantny ludia co v zivote nic nedosiahli a svoju zlost si vybijaju na chorych ludoch, v nitrianskej nemocnici som sa stretol tak max s piatimi doktormi ktory boli ochotny a videli ze mam kriticky stav, co dokazovali aj vysetrenia, len pan Gôbô pseudodoktor napisal do spisu ze mam panicke depresie a odvtedy na beru za debila, a naposledy mi v nemocnici povedali ze MRI mozgu ich nezaujima ich zaujima to co napisal Gobo. Ani nepozreli vyskedky, lezal som tam 7 dni na neurologii, davali mi apaurin, citalec, a guajacuran, samozrejme stav sa mi zhorsil este som aj zostal alergicky na slnko, nevydrzim ani 5 minut na slnku. Len pre objasnenie 6x operovane lave oko 2x prave, hypertenzia 3stupna, mierne hyperaktivne lezie v mozgu, cysta na oblicke a v licnej dutine, vysoke crp. Krcna lymfaticka uzlina 2,5 cm rova, neskutocne bolesti na hrudi a klboch, a znicene 2 platnicky c5/6 c6/7 ktore tlacia na nervove korene. Kvoli vymyslu pana Goboho ma beru za debila, a necitaju kartoteku, pozru do pocitaca - ( ahaaa, panicke depresie, a ze sa nemam sledovat) takze si tu laskavo nezastavajte lekarov, ktory beru plat a nic pre ludi nechcu urobit, este su nastvany co ich otravujete