icon

Vyšetrenie po pôrode

simik7192
1. okt 2021

Ahojte babiky moje..bude to trochu intímna otázka ale, chcela by som vedieť že ako ste riešili vlozkovanie po pôrode? Som prvorodicka, a vraj stále keď je vizita, tak musím byť hola bez nohavičiek a medzi nohami iba vložka?aby som to tam neušpinila?aj aby ma mohli pozrieť?neviem si to vôbec predstaviť, že ako to je,keď nebudem mať žiadne nohavičky iba tak vložku medzi nohami?

Strana
z3
marianna_peskova
2. okt 2021

Presne toto isté som rozoberala minulý týždeň so svokrou: že keď som prvýkrát rodila, spolumatka na izbe mi hovorila, aby som mala len vložku medzi nohami a žiadne nohavičky, ani tie popôrodné. Myslela som si, že žartuje. 🤣 Prvé dva dni som tak naozaj fungovala, ďalšie tri dni som mala popôrodné nohavičky a nikto z doktorov ani sestier nemali námietky.

marianna_peskova
2. okt 2021

@petamich Ja som rodila v Ružinove v roku 2018 a kontrolovali mi ranu po šití každý deň. Asi nemohli veriť vlastným očiam, že niekto môže byť tak roztrhaný a prežiť to. 🤣

marianna_peskova
2. okt 2021

@eternity24 Ja mám z tejto vizity celkom vtipnú štíty. Ale rozprával mi ju môj manžel, lebo ja som sa v dobe incidentu snažila vytlačiť dieťa. Rodila som v Ružinove. Okrem personálu tam prišli aj študentky, dokonca aj zahraničné (lebo som zachytila angličtinu). A keď už išlo do tuhého, jedna z nich tam zavrávorala, museli ju odtiaľ odniesť. 🤣 Nuž, gynekológia nie je pre každého.

petamich
2. okt 2021

@marianna_peskova 🙈🙈🙈 auu

simona92101
2. okt 2021

@lienka.7 rodili sme obe v Piestanoch

eternity24
2. okt 2021

@marianna_peskova 😀 ja som mala pri pôrode tiez jednu študentku - budúcu sestričku. A počas pôrodu sa iba opýtala lekárky ci moze odísť, prislo jej zle. Ani sa jej nečudujem, keby som sa ja mala na to pozerat z toho konca z ktoré sa pozerajú oni, asi aj mne by prislo. 😂

Strana
z3