icon

Vyšetrenie trojročného chlapca u urológa

brunetka231
30. okt 2017

Ahojte baby.Tak uz sme po vysetreni.Bola to smegma.A po tych repikovych kupeloch mu to pekne prasklo.Len pan doktor mal nazor ze ked mal moj syn 3 tak automaticky musi byt predkozka stiahnuta.Nechapala som preco.Zapaly nemame ani fimozu.Ale uz mal 3.Jasne,ze som nedala stiahnut.Co sa mu nepacilo.A ked som mu povedala svoj nazor tak sa mu nepacilo duplovane.Vlasne ani nie moj ale nazor urologicky s b.b.Doslova bol podrazdeny s toho.Ved som mu len tlmocila to co mi povedal iny lekar.Pravdaze nesuhlasil s tym.A mne dal najavo,ze som hystericka matka a on je ten odbornik.No citila som sa neprijemne.A plus ked som spomenula kortikoidy ako mast vysmial ma,ze to nepomoze.Ani slez ani nic len stahovat....urcite synovy stahovat nedam a jeho argumenty su uplne za opicami.Ine som ani necakala ved pan doktor sluzi asi 30rokov...skratka mi neporadil a odisli sme asi tak,ze mi viac poradia a informuju baby na MK.Ten slez idem zhanat.Dufam ho budu mat v lekarni.To je ako vo forme caju alebo coho?Poviem vam,ze keby som naozaj nemala gule odporovat mu moj syn zbytocne podstupi zakrok len preto,ze mal 3!Ako som zhrozena ako jeden lekar moze takto rozmyslat.Ziadny clovek nieje rovnaky.Ani zeny nedostanu menzes kazda rovnako.Tak podla neho si poreve urobi doma cirkus asi 4dni a bude pokoj.Len zabudol pobedat,ze to co sa hoji to sa aj prirodzene stahuje v chrastu a straca elasticitu!!!!no coment baby.

lavieenrose
31. okt 2017

ze mi viac poradia a informuju baby na MK.....tym by som sa nechvalila

katarinamarkova
31. okt 2017

@brunetka231 a prečo jednoducho nezmeníš lekára? Veď pán nie je jediný urológ na Slovensku. 🙂
Aký zmysel má nadávať a sťažovať sa....zmeníš tým niečo?

brunetka231
autor
31. okt 2017

Mila lavienrose.Ak si nechcela nemusela si reagovat.A uz vobec citat moj prispevok.Este pred tvojim jedovatym a pre mna uplne zbytocnym komentom,ktory ma nemoze urazit;)som si pisala s babami,ktore mi poradili s ich skusenosti s tymto problemom.Kym som nenavstivila lekara a cakala na termin.Asi pokial viem tato stranka je verejna a mozem si pisat co chcem a stazovat sa tiez🙂Je tu dost mamiciek s ktorymi si pisem a tie napriklad zaujimalo ako sme dopadli.A aky nazor mal lekar.Takze neviem preco reaguju tie s ktorymi som si vobec nepisala a nevedia absolutne nic o tom iba s jedneho max 2komentaroch.

lavieenrose
31. okt 2017

tak lebo uz tento svet tak funguje dohladat si diagnozu aj riesenie na internete verit vo verejne fora a nie lekarom...ked sa ti nepacil pristup jedneho kludne si mohla vyhladat ineho( ako je napisane vyssie)lenze tvoj syn nemusi byt taky isty ako syn inej zeny..lepsie je ked to je pod dohladom lekara ako pod dohladom mamky vystudovanej google... lekarovi urologovi to je jedno akemu preslo tolko penisov rukami ze to ani nespocita...ten ma asi viac praxe..nechapem ked si tlmocila slova urologicky..preco si sla k urologovi..abtaktiez ked si nechcela vypocut si aky kolvek nazor naco si zalozila novu diskusiu...mohla si si vylev capnut na nastenku

brunetka231
autor
31. okt 2017

Tak poprve.Nerad mi prosim ta kde si mam a nemam capnut-(jazyk inteligentky) svoj vylev.Je to moja a len moja vec.Teba do toho absolutne nic nieje.Po druhe asi som navstivila urologa akutne lebo som mala strach.A kedze nas urolog je od nas asi 60km vyhladala som tunajsieho v meste.A neriskovala zdravie vlasneho dietata.A po tretie na MK som nova a problemy riesim vzdy s lekarom🙂toto bolo len pre info co nas asi caka.Po stvrte asi mas rada vo zvyku sudit a svojimi extra silnymi recami "odfajcovat"ludi ked ani nevies kto som a co som a co som si presla s mojim synom.A po piate urcite niesom google vzdelana mamicka a nevyhladavam tu rady.Tak bud taka dobra a chod komentovat niekoho koho to aj zaujima.A vyvrsuj svoj komlex na inej stranke.Peace

brunetka231
autor
31. okt 2017

A mimochodom takych ako ty je tu na mrte aby raz niekto neposlal do smutku aj s tvojimi radami teba.P.s.ked si sa uz tak nezavisla mamicka zaregistrovala na MK asi niesi taky lumen ako vystupujes.A asi aj tebe nejaka taka rada zide🙂A nastuduj si prosim ta o com je MK.

fokuska
31. okt 2017

@brunetka231 To, kde sa co ma "capnut" upravuju aj pravidla. Ak si si predtym s niekym pisala a chceli vediet ako si dopadla, mohla si im odpisat tak ako ste komunikovali doteraz - do spravy, na nastenke, v skupine... Zalozila si novu verejnu diskusiu, takze hocikto ti tu na to bude reagovat a pisat svoj nazor a pod. s tym predsa musis ratat.

brunetka231
autor
31. okt 2017

Dakujem🙂Som nova.Nemam este skusenost kam.Diky nabuduce budem komunikovat s tymi,ktorymi som uz pisala.To ale nemeni vec na tom aby ma niekto urazal bez dovodu a staval to za svoj nazor.Mylit sa je ludske a tiez som sa nedopustila zlocinu🙂

lavieenrose
31. okt 2017

@brunetka231 ked tak musis rozmyslat nad mojimi dovodmi tak mam iba jeden a ten je ze dve hodiny sa denne nekonecne nudim a zo zufalosti zabit cas sem chodim ;)
@fokuska to vystihla ;)
a moj komentar nebol urazka ani nic podobne to si len ty prehnane vztahovacna...a mala by si si tie pravidielka postudovat sama...ani oznacovanie ludi ti nejde

brunetka231
autor
31. okt 2017

Vidis aka si uprimna.Aj si si sama odpovedala.Len som cakala kym na to prides sama.Pravidielka o tom kam som to "capla"je jedna vec.Som nova a nevedela som to.Ale na veci nemeni to na co sluzi MK.Tak utekaj uz s tvojim casom otravovat niekoho ineho a nenavazaj sa do mna🙂A co sa tyka vztahovacnosti.Nemyslim si,ze je ok ked niekto reaguje na koment koho ani nepozna typom :"tym by som sa nechvalila."ked toho dotycneho nepoznas.A ty si zase asi prehnane sebavedoma.A co sa tyka toho oznacovania pisem s mobilu.Ja sa vlasne aj cudujem co tu tak dokonaly clovek ako ty vlasne robi.Lebo podla mojho nazoru ked sem mamicka napise tak caka radu a nie vrtanie ako robis ty.Lebo ty si presne ten typ nazorov len aby si zamerne vyvolala hadku!!Lenze nie vzdy natrafis asi na tupanu co sa vypne a doma place do vankusa.A mimochodom.Co ti to tak vadi.Vypni sa a mas.

lavieenrose
31. okt 2017

@brunetka231 ako neviem teraz kto koho uraza..porozmyslaj...

fokuska
31. okt 2017

@brunetka231 To, ze si tu nova je ok. Tiez to, ze kazdy robi chyby. Tiez na mna ale posobis vztahovacne.
@lavieenrose len napisala, ze by sa nechvalila tym, ze skor poradia baby tu na MK - to nebolo ani utocne, ani urazlive, len napisala, ze ona by sa takym niecim velmi nechvalila. Na to si sa do nej pustila ty, ze nemusela reagovat a podobne.

Jasne, mas problem, ktory chces co najskor a najlepsie vyriesit, o to viac ked ide o dzravie dietata, ale asi by bolo fajn trosku vychladnut, predychat naval emocii a tak reagovat ;) nikto ti tu nechce zle, podla mna to prehanas

brunetka231
autor
31. okt 2017

Aha🙂Takze urazat inych to ti ide.Byt drza a ustipacna tiez.Nikto ti nemoze zakazat reagovat ale mohla si si odpustit tvoj prvy koment na mna,ktorym si ma urazila ako matku neskutocne.Bez priciny.Ale uz byt zodpovedna za svoje slova niest nasledky na to uz asi tak silna nie si.A skryvas sa za to ze ta urazam.Nepamatam si,ze by som pouzila invektivy alebo vulgarizmy.Nabuduce nemaj sproste komenty a nedostanes zaplatene.A bud taka zlata a moralizuj svoje dieta nie mna.A uz ma tu na MK nekontaktuj.Amen zbohom.

brunetka231
autor
31. okt 2017

@fokuska.prepac.kazdy mame svoj nazor.Ja som slusne napisala cela stastna ze sa to zaobislo bez placu a bla bla.A bohuzial reakcie lekara som cakala kedze je tu asi jediny.A inu moznost som nemala
Ale nikoho som neurazala.Nemyslim si,ze bolo na tom nieco zle.Napisala som len to co som citila.Lekar mi nedal absolutne ziadne stanovisko.Som vdacna babam,ze mi poradili kupele atd.Pretoze by mu to bez milosti strhol takto som mu pomohla.Ale tu radu mi dali zlate babenky s podobnym a este horsim pripadom ako sme mali my.A predisli sme zakroku.Na co niekto reagoval ze sa teda nemam cim chvalit.Co som nepochopila.Niesom vztahovacna to urcite nie.Nepoznas ma ani ty ani dotycna pani takze ma sudis len podla komentov.Ktore zacala pani nie ja.Ani tebe by sa nepacilo keby ti nejaka mamicka reagovala podobne.Prisla si si po radu cakala na lekara.A niekto ti napise odveci koment a skryva sa za vraj svoj nazor.Hm.Tak ja ho mam teda tiez.Co to som si stihla popisat ale ani jedna baba nereagovala takto ustipacne a urazlivo.Este som sa s niecim takymto nestretla:(A bola by si prekvapena ked som koment ukazala i nym maminkam nielen na MK ale aj v okoli aky nazor mali oni. Beriem tvoj nazor ale nejak mi je lahostajny.Maj sa pekne🙂

fokuska
31. okt 2017

@brunetka231 V prvom prispevku si nikoho neurazila, ale dalej uz ano.
Ako ta ako matku urazilo, to ze @lavieenrose by sa nechvalila pre dlekarom tym, z sa radila na internete? Ako to bolo ustipacne? Napisala svoj, nazor - ona by sa tymto pred lekarom nechvalila. Ok, kazdy je iny, niekto by sa neradil online, niekto by sa s tym lekarovi nepriznal, niekto ano. Co ta na tom uraza?

Namiesto toho si sa ty do nej pustila... najprv napises ze jej jedovaty komentar ta nemoze urazit a teraz uz spominas ze ta to neskutocne ako matku urazilo.

Nerozumiem ti popravde, take dlhe vylevy tu pises kvoli jednej obycajnej vete... stoji ti za to sa tu rozculovat a vlastne bezdovodne?

brunetka231
autor
31. okt 2017

Nie mas vlasne pravdu.Uplnu.A jej koment som pochopila uplne inak.Ze ja som zla matka a nedam na nazor lekara.Nechajme to uz.Naozaj sa budem hadam cen net....Iste som sa lekarovi nechvalila,ze cez net riesim veci.Treba si precitat koment este raz.Nemusis mi rozumiet.Je mi to uplne jedno.Ukoncime to.Maj sa