icon

Vyšetrenie u gynekológa: Čo si obliecť?

9. apr 2024

Ahojte, len ma zaujíma, keď idete na vyšetrenie ku gynekológovi, dávate si niečo na prezlečenie? Šaty? Sukne? Ja nosievam zvyčajne iba tričko, lebo na všetko zabudnem a potom sa cítim trápne že tam som taká hola že všetko vidieť 😁 alebo len ja som mimo? 😁😁

Strana
z2
lalilla
10. apr 2024

Nenosim si nic prejdem s holym zadkom 😀 nikdy som to neriesila, lekar sa na mna aj tak nepozera a najma pozera sa hlbsie ako je zadok, takze mi pride ze uz viac vidiet nemoze

saxana000
10. apr 2024

@simca06022011 praveze u mojho sa nikto nevyzuva.

vykrik1111
Odpoveď bola odstránená
sashulla
11. apr 2024

Ze prezliekat🙂 neberiem si nič špeciálne, vacsinou rifle a tricko. Ale ponožky náhradné vždy.

sashulla
11. apr 2024

@vykrik1111 tak ja sa trápne necítim ani v crop tope. Však toľko žien za deň vidia, že to ci si dáte predĺžené tričko alebo sukňu je im u prdele.

vykrik1111
Odpoveď bola odstránená
kokoskulka
13. apr 2024

@simca06022011 vždy berem sukňu

sisaka
13. apr 2024

@sashulla pointa nie je v tom, čo má, alebo nemá doktor u prdele, ale v tom, ako sa žena pri vyšetrení cíti. Niektoré si radi zachovávame určitú dôstojnosť a necítime sa komfortne rozčapené nahé uprostred ordinácie.

sashulla
6. máj 2024

@sisaka sme rôzni, niekto sa hanbí, niekto nie. Keď si chce niekto nosiť druhé oblecenie, tak nech si ho nosí. Veru aj ja mam rešpekt na gynde a vždy musím mať náhradné ponožky a vlhčené utierky. A nie je mi to príjemné, ale radšej budem v crop tope a čistá. Ako v dlhych šatách dôstojná, ale zato s fajnou arómou.

sisaka
6. máj 2024

@sashulla 😮
čo ma zahalenie spoločné s hygienou?!
Takže tie, čo nemajú problém ležať rozčapené nahé sú čistotné a tie, čo si myslia, že sukňa, či už vlastná alebo papierová pomôže zachovať akú-takú dôstojnosť sú tie citujem ťa “ s fajnovou arómou”? To je logika toto 🤦‍♀️

Strana
z2