Čo si obliecť na gynekologickú prehliadku v Gynaec?
Ahojte. Bude to moja prvá prehliadka a čo som počula spolužiačky, tak niektoré to majú, tak že chodia v sukniach lebo najskôr idú do kabínky a potom sa rozprávajú s dr, tak aby neboli počas rozhovoru dole bez. Niektoré ale prídu normálne v nohaviciach do ambulancie, prebehne rozhovor a vyzlečú sa až pri kontrole.
Idem do Žiliny gynaec ambulancie, tie čo tam chodíte, ako to prebieha ?
Ešte som u gynekologičky nebola a mám z toho stres, tak ma zaujíma, ako si to čo najviac uľahčiť aj čo sa týka oblečenia. Sukne a šaty skoro nikdy nenosím😳😳😳🫣🫣😖😖
nosim si suknu v taske, v kabinke sa prezleciem, ked dojde na vysetrenie tak nezdrziavam vyzliekanim nohaviciek
Ja v lete chodím v sukni, v zime si nosím spodničku a v kabíne ju oblečiem.
Buď šaty (sukňa) voľnejšie, aby si vedela vyhrnúť, alebo ak nosíš nohavice, tak na to nejaké voľné tričko (košeľa) pod zadok, aby si nemusela sa tam premávať s holou...
Nikdy nenosim suknu ci saty
Dlhsia tunika pod zadok ti podla mna postacuje
Ako vážne sa hanbíte lekára ? 🤣 U nás lekár funguje tak že prídem poviem mu aký je problém , pošle do kabínky , z nej vyliezť na kozu spraví vyšetrenie
Z kozy hneď do kabínky obliecť sa a medzitým už lekár pripravuje liečbu a čaká kým sa oblečiete
Žiadna veda
Je to lekár predsa 🤦🏻
@anonym_autor nosím si šaty v taške, prídem v nohaviciach, idem sa prezliecť do kabinky a potom už len v sukni k dr, Vyšetrí ma, sadnem si a preberieme čo ako ďalej. Potom sa zasa pred odchodom prezlečiem. Nemaj stres, ja som raz na kozu sadla s nohavičkami na čo sa dr len usmial že síce ma môže skúsiť takto vyšetriť ale bez nich to pôjde ľahšie :D

@anonym_autorn niekde zvykne byť nejaká sukňa zavesená aj v kabínke, ja chodievam v sukni a niekto si nosí v taške so sebou-konkrétne na tejto ambulancii netuším