icon

Čo si obliecť na gynekologickú prehliadku v Gynaec?

27. máj 2026

Ahojte. Bude to moja prvá prehliadka a čo som počula spolužiačky, tak niektoré to majú, tak že chodia v sukniach lebo najskôr idú do kabínky a potom sa rozprávajú s dr, tak aby neboli počas rozhovoru dole bez. Niektoré ale prídu normálne v nohaviciach do ambulancie, prebehne rozhovor a vyzlečú sa až pri kontrole.
Idem do Žiliny gynaec ambulancie, tie čo tam chodíte, ako to prebieha ?
Ešte som u gynekologičky nebola a mám z toho stres, tak ma zaujíma, ako si to čo najviac uľahčiť aj čo sa týka oblečenia. Sukne a šaty skoro nikdy nenosím😳😳😳🫣🫣😖😖

anonym_3fac83
27. máj 2026

@anonym_autorn niekde zvykne byť nejaká sukňa zavesená aj v kabínke, ja chodievam v sukni a niekto si nosí v taške so sebou-konkrétne na tejto ambulancii netuším

anonym_75c9b2
27. máj 2026

nosim si suknu v taske, v kabinke sa prezleciem, ked dojde na vysetrenie tak nezdrziavam vyzliekanim nohaviciek

anonym_21a1aa
27. máj 2026

Ja v lete chodím v sukni, v zime si nosím spodničku a v kabíne ju oblečiem.

adri266
27. máj 2026

@anonym_autor Staci aj dlhsia tunika ci bluzka, nemusis mat suknu ci saty.

anonym_022a8f
27. máj 2026

Buď šaty (sukňa) voľnejšie, aby si vedela vyhrnúť, alebo ak nosíš nohavice, tak na to nejaké voľné tričko (košeľa) pod zadok, aby si nemusela sa tam premávať s holou...

anonym_86aac3
27. máj 2026

Nikdy nenosim suknu ci saty
Dlhsia tunika pod zadok ti podla mna postacuje

anonym_409db3
28. máj 2026

Ako vážne sa hanbíte lekára ? 🤣 U nás lekár funguje tak že prídem poviem mu aký je problém , pošle do kabínky , z nej vyliezť na kozu spraví vyšetrenie
Z kozy hneď do kabínky obliecť sa a medzitým už lekár pripravuje liečbu a čaká kým sa oblečiete
Žiadna veda
Je to lekár predsa 🤦🏻

anonym_d02060
28. máj 2026

@anonym_autor nosím si šaty v taške, prídem v nohaviciach, idem sa prezliecť do kabinky a potom už len v sukni k dr, Vyšetrí ma, sadnem si a preberieme čo ako ďalej. Potom sa zasa pred odchodom prezlečiem. Nemaj stres, ja som raz na kozu sadla s nohavičkami na čo sa dr len usmial že síce ma môže skúsiť takto vyšetriť ale bez nich to pôjde ľahšie :D