icon

Vyšetrí ma gynekológ počas menzesu?

skelnka
17. aug 2022

Môze ma ginekolog višterit počas MS ? Mozem tam ist vobec sama kedze mam len 17 ?

kikavadi
17. aug 2022

Áno, vysetri a môžeš ísť sama

alexka89
Autor odpoveď zmazal
kikavadi
17. aug 2022

@alexka89 mňa vyšetril, keď som mala problém ah počas menštruácie

janetinka27
17. aug 2022

@skelnka zavisi od problemu, ktory mas. ci je to akutne alebo to pocka, kym nebudes krvacat. ja som bola praveze na vysetreniach aj pri nadmernom krvacani. nieco tam urcite videli. zavisi aj od toho, akym sposobom ta moze vysetrit.

stellarstar
17. aug 2022

@skelnka ginekológ višteriť?

viestta
17. aug 2022

@alexka89 a keď žena krváca mimo cyklu?

a_alexandra_a
17. aug 2022

@alexka89 A keď máš otvorenú ranu, tiež ťa lekár nevyšetrí a povie aby si prišla až keď prestaneš krvácať, lebo cez krv nič neuvidí?
Samozrejme, že v prípade akútneho problému lekár vyšetrí aj počas menštruácie.

veronikaszabova
17. aug 2022

@skelnka ak to nie je akutne, tak bez az ked nebudes mat menzes.
K veku - sama som chodila ku gynekologovi od 16r.

7lenka11
17. aug 2022

@alexka89 úplne v pohode ju vyšetrí.. ja som išla na vaginálne sono v 2. deň cyklu, lebo potrebovali zistiť, či cysta na vaječníku zmizne s príchodom menzesu alebo sa to naopak zhorší a spôsobí komplikácie..

kiki68
17. aug 2022

@alexka89 vsetko uvidi, mna vysetrovali tyzden po porode a videli vsetko aj cez naozaj ze poriadne krvacanie. Toto nehra rolu. Ved si to vsetko vie otvorit a vycistit na tu chvilku.

nicole003
17. aug 2022

@alexka89 ja som riadne krvacala kvoli dane. Doktorka ma vysetrila a hned aj odstranila takze musela vidiet ze co robi. To bol ale akutny pripad.

nikpa
17. aug 2022

@skelnka pokiaľ je to niečo, čo nepočka tak vyšetrí. Ja som tiež bola na gyn. pohotovosti počas menzesu lebo som proste musela a nebol problém.