icon

Vysoké hCG 17 dní po spontánnom potrate

seraa
31. aug 2020

Ahojte, 17 dni po potrate (6-7 tyzd) a HGC 7,5 .. lekárka povedala, ze je to ok .. sice by malo byt 5 a chce opakovať odber
Sono vyzeralo ok.. pravdepodbne prebehla aj ovulácia uz
Nie je to zvláštne, ze este je to HGC vysoké?
Mate nejaku skúsenosť ?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
seraa
autor
31. aug 2020

@bambulienka25 to je jedno .. Ano jasne, ze to som myslela, to je snad uplne logické z toho o com pisem.
Nejaka skúsenosť alebo len si si prisla zlepšiť náladu?

cookie29
31. aug 2020

No co je "vysoke" HCG je dost relativne... keby Ti ho dali takto po cerstvom tehu teste, tak by sa Ti zdalo strasne nizke... ked pozeram tabulky tak 7tt moze byt HCG az 170 000. A priemer je tak 60 000. To sa z organizmu nevyplavi za par dni, aj ked Ty by si to mala uz najradsej za sebou. Podla mna je nizke. To znamena, ze vsetko bolo vycistene. Ale z lekarskeho hladiska musi este klesnut, aby mali potvrdene, ze tam uz ziadne bunky nezostali, preto chce opakovat odber. Mimochodom, preco sa nespytat priamo lekara?

seraa
autor
31. aug 2020

@cookie29 volala mi sestrička a oni sa cez telefon s tebou nebavia len co a ako a termín. Na krv idem v stredu opat. Ked som bola u lekárky na sono a krv minuly tyzden povedala, ze normal je HCg pod 8 a teraz povedala (sestričke) ze to je ok ale malo by to byt 5 tak este raz..

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
rachel36a
31. aug 2020

@seraa pokial to nezacne rast, ale bude klesat tak je to ok.

kataka10
31. aug 2020

@seraa podla mna to je stale dost vysoke. Mne merali hcg az kym nebolo uplne nizke, lebo doktor povedal, ze to je ukazovatel toho, ci tam nahodou este nieco nezostalo.

seraa
autor
31. aug 2020

@kataka10 kolko trvalo kym bolo na nule?

olivia1425
31. aug 2020

@seraa co ja viem tak sa kontroluje ci nieco neostalo alebo ci to nebolo molarne tehotenstvo. Posielali vzorky po potrate na histologiu? Zaklad ze to ide dole 👌 ved kazde telo je individualne

kataka10
1. sep 2020

@seraa myslim ze 2 tyzdne ale presne si uz nepamatam 🤷‍♀️

seraa
autor
4. sep 2020

@kataka10 par dni uz je to negatívne.. 7-8 hcg po 2-3 týždňoch od potratu nie je vobec vysoké

leus22
Autor odpoveď zmazal