icon

Výživový doplnok GS MimiStar - skúsenosti

molly9991
3. sep 2014

ahojte prosim vas mate niekto skusenosti s pouzivanim gs mimistar??? ja som si ho kupila dnes ale mam menzes a ci ho mozem zacat uzivat hned 🙂 dakujeeem

cervenasonia
29. okt 2014

@butterfly333 ahoj beriem Mimistar už niečo vyše mesiaca a nebolo mi zle, a ja som ten typ, ktorému telo dá hneď patrične najavo, čo sa mu nepáči z výživových doplnkov. a určite funguje, aj keď ti nie je po ňom zle 😢 , lebo mne sa vďaka Mimistaru upravil cyklus

butterfly333
29. okt 2014

@cervenasonia Ja mám cyklus v poriadku. Tak dúfam že mi to pomôže k úspešnému otehotneniu.

jaja24682
30. okt 2014

Ahojte možem gs mimistar brat aj počas menzesu??

duracelka13
30. okt 2014

jasne, on by sa mal brať v kuse 3 mesiace pred plánovaným tehotenstvom, menzes tomu nebráni, a niektorým tento doplnok dokonca upravil cykly
@jaja24682

jaja24682
31. okt 2014

Ďakujem pekne tak dúfam že zabere

liu
5. nov 2014

@jaja24682 koľko tabliet denne užívaš? Jednu, či viac?

bystrinka123
5. nov 2014

@liu ja som prvy mesiac uzivala po jednej, a druhy mesiac uz beriem dve, na tie tri sa necitim,zda sa mi to mnoho, z hladiska obsahu kyseliny listovej,ktorej by malo byt na den max. 800mg

liu
5. nov 2014

@bystrinka123 800 mg kyseliny listovej nie je náhodou už v jednej tablete?

jaja24682
6. nov 2014

@liu berem try prvy den som si dala jednu a na druhy den už dve vobec mi z nich neni zle ani nič podobne tak dufam že to pomaha

liu
6. nov 2014

@jaja24682 berieš to na odporučanie lekárky, alebo si si to sama vybrala z vitamínových doplnkov?

bystrinka123
6. nov 2014

@liu máš pravdu, 3 tabletky obsahujú 800mg, ja beriem len dve, lebo sa liečim na chudokrvnosť a kyselinu listovú prijímam aj v iných produktoch

jaja24682
6. nov 2014

@liu na odporucenie doktora

uskojulia
13. nov 2014

ahojte. neviem ci som zacala brat mimistar spravne lebo ja som si dala hned prvy den naraz tri tabletky a vobec mi neni zle. je to v poriadku? ☹

bystrinka123
13. nov 2014

ahoj, to je super, že ti po nich nieje zle, je to úplne v poriadku, aj na oficiálnej stránke majú napísané:
Ako užívať GS MimiStar®?
1–3 tablety denne po dobu minimálne 3 mesiacov.
Pokiaľ plánujete bábätko alebo ste práve vysadila antikoncepciu, užívajte 1 tabletu denne.
Pre maximálnu účinnosť však odporúčame zvýšiť dávkovanie na 3 tablety denne.Tablety môžete užívať naraz (kedykoľvek počas dňa) alebo rozdeliť do viac dávok.

@uskojulia

uskojulia
13. nov 2014

mam akurat ovulacne dni tak snad to pomoze.

wewika1
19. nov 2014

2 mesiace beriem inofolic a rozmyslam, ci by nebolo lepsie prejst na mimistar. som farmaceut, takze mala by som sa tomu rozumiet, ale ja vzdy radsej dam na empiricke skusenosti a v mojom okoli nie je nik kto by ho mal vyskusany...zatial vsak ani tu neregistrujem ocakavany výsledok v podobe //, tak vaham ci este vydrzat s inofolicom alebo prejst...mne ide skor o aplikacnu formu, lebo ta "sumienka" mi az tak nie je pochuti 😒 hmmm?

wewika1
19. nov 2014

a skusala niektora z vas femibion 800? ten ma sirsie zlozenie ako mimistar a cenovo vychadza lespie, kedze obsahuje 30tbl a uziva sa 1x denne 😉

moo
24. nov 2014

@butterfly333 ahoj mám pocit že po prvej tabletke je zle iba kočkám čo maju problém s menštruáciou ak ju máš ty ok ti asi zle nebude, kolko tabletiek denne berieš mimistar?

moo
24. nov 2014

@wewika1 neviem či je vždy viac lepšie, záleži na tom ktoré su to látky... a mimistar je pre snažilky takže je tam ideálne zloženie pre nich...+ je to že aj kočky čo nechcu byt tehu zaberá im to na ustalenie menštruáciue.... a preve to dávkovanie je fajn ved prvý mesiac ti stačí iba jedna tebletka denne a ak nezaberie tak dávku zvýšiš...

moo
24. nov 2014

@molly9991 ako? už máš dve čiaročky? 😉

butterfly333
24. nov 2014

@moo už mimistar neberiem no mne zle nebolo. Cyklus mám v poriadku všetko ok a pravidelne. Dnes som sa objednala na folikulometriu pri prvom tehu mi to pomohlo na prvú šupu tak dúfam že sa zadari aj teraz.

wewika1
24. nov 2014

@moo femibion 800 je tiez pre snazilky a tehotne do 12.tyzdna...pri volnopredajnych pripravkoch sa neda na nic ine spoliehat,len na dobre meno spolocnosti,lebo papier znesie a nikto nerobi testy co ktory pripravok v skutocnosti obsahuje. Ja firme merck verim,je to spolocnost ktora vyraba aj lieky na recept,tak preto som si vybrala femibion.dovera,ze naozaj obsahuje to co je v zlozeni aj napisane😊

timi_timi
26. nov 2014

ahojte, snažilky. Chcem sa spýtať či ste z mimistar pribrali? Obsahuje B12 tak sa toho dosť obávam, nepotrebujem ďalšie kg navyše. 😖

nuttelka
26. nov 2014

ahojte! začala som užívať gs mimistar aj na základe vašich odporúčaní, upravil sa mi síce cyklus, čomu som nesmierne rada, ale na druhej strane som prestala mať ovulku, máte s tým tiež takéto skúsenosti? A okrem toho mi začalo zaliehať v ušiach a dunieť v hlave, čo som nikdy doteraz nemala...bolo som u lekára a sluch mám v poriadku, žiaden zápal, nemôže to mať súvis? ďakujem za odpoveď...

bystrinka123
28. nov 2014

@nuttelka ahoj, ja som nič také na sebe nepozorovala a ani som o takých príznakoch nečítala, tak ti neviem napísať...môže to byť aj tlakom, aj počasím, ale možno aj tým jódom, čo gs mimistar obsahujú, na tvojom mieste by som išla k lekárke a dala sa vyšetriť.

timi_timi
15. dec 2014

Ahojte aj ja som začala brať GS Mimistar a vôbec mi nebolo zle. Beriem ho teraz mesiac, u mňa skrátil cyklus. Mala som 45,48 dní a zatiaľ mi ho skrátil na 34 dní. Je pravda, ale že aj čaj poctivo k tomu pijem. Tak niečo isto zabralo. 🙂

katkaolejka
20. dec 2014

@timi_timi to je super, aj mne pomohol, dokonca už pri menzese nemám také strašné kŕče ako som mávala, tak dúfam, že rýchlo otehotniem 🙂

timi_timi
22. dec 2014

@katkaolejka no to by bolo super keby sa nám pošťastilo 😉 ako dlho sa snažíš ?

katkaolejka
22. dec 2014

vyše pol roka, pri prvom to šlo hneď, ale je pravda, že mám veľké stresy v práci a nie vždy sa nám s mužom podarí stretnúť sa v správne dni 😉 obaja sme dosť vyťažení, takže aj to má veľký vplyv

xsuzannex
22. feb 2015

Ahojte. Ja užívam GS Mimistar už mesiac a akurát čakám, či a ako zaberie 🙂 MS mám (ne)dostať dnes tak uvidím, čo z toho bude. Niekde som tu čítala, že sa výrazne zlepšila kvalita nechtov a vlasov. Ja mám zas opačnú skúsenosť (neviem či to mám pripisovať užívaniu GS), ale tento mesiac sa mi VEĽMI a často začali štiepiť a lámať nechty. Stalo sa Vám to niektorej? Beriem denne 2 tbl.