Výživový doplnok GS MimiStar - skúsenosti
ahojte prosim vas mate niekto skusenosti s pouzivanim gs mimistar??? ja som si ho kupila dnes ale mam menzes a ci ho mozem zacat uzivat hned 🙂 dakujeeem
@cervenasonia Ja mám cyklus v poriadku. Tak dúfam že mi to pomôže k úspešnému otehotneniu.
jasne, on by sa mal brať v kuse 3 mesiace pred plánovaným tehotenstvom, menzes tomu nebráni, a niektorým tento doplnok dokonca upravil cykly
@jaja24682
@liu ja som prvy mesiac uzivala po jednej, a druhy mesiac uz beriem dve, na tie tri sa necitim,zda sa mi to mnoho, z hladiska obsahu kyseliny listovej,ktorej by malo byt na den max. 800mg
@liu máš pravdu, 3 tabletky obsahujú 800mg, ja beriem len dve, lebo sa liečim na chudokrvnosť a kyselinu listovú prijímam aj v iných produktoch
ahojte. neviem ci som zacala brat mimistar spravne lebo ja som si dala hned prvy den naraz tri tabletky a vobec mi neni zle. je to v poriadku? ☹
ahoj, to je super, že ti po nich nieje zle, je to úplne v poriadku, aj na oficiálnej stránke majú napísané:
Ako užívať GS MimiStar®?
1–3 tablety denne po dobu minimálne 3 mesiacov.
Pokiaľ plánujete bábätko alebo ste práve vysadila antikoncepciu, užívajte 1 tabletu denne.
Pre maximálnu účinnosť však odporúčame zvýšiť dávkovanie na 3 tablety denne.Tablety môžete užívať naraz (kedykoľvek počas dňa) alebo rozdeliť do viac dávok.
2 mesiace beriem inofolic a rozmyslam, ci by nebolo lepsie prejst na mimistar. som farmaceut, takze mala by som sa tomu rozumiet, ale ja vzdy radsej dam na empiricke skusenosti a v mojom okoli nie je nik kto by ho mal vyskusany...zatial vsak ani tu neregistrujem ocakavany výsledok v podobe //, tak vaham ci este vydrzat s inofolicom alebo prejst...mne ide skor o aplikacnu formu, lebo ta "sumienka" mi az tak nie je pochuti 😒 hmmm?
a skusala niektora z vas femibion 800? ten ma sirsie zlozenie ako mimistar a cenovo vychadza lespie, kedze obsahuje 30tbl a uziva sa 1x denne 😉
@butterfly333 ahoj mám pocit že po prvej tabletke je zle iba kočkám čo maju problém s menštruáciou ak ju máš ty ok ti asi zle nebude, kolko tabletiek denne berieš mimistar?
@wewika1 neviem či je vždy viac lepšie, záleži na tom ktoré su to látky... a mimistar je pre snažilky takže je tam ideálne zloženie pre nich...+ je to že aj kočky čo nechcu byt tehu zaberá im to na ustalenie menštruáciue.... a preve to dávkovanie je fajn ved prvý mesiac ti stačí iba jedna tebletka denne a ak nezaberie tak dávku zvýšiš...
@moo už mimistar neberiem no mne zle nebolo. Cyklus mám v poriadku všetko ok a pravidelne. Dnes som sa objednala na folikulometriu pri prvom tehu mi to pomohlo na prvú šupu tak dúfam že sa zadari aj teraz.
@moo femibion 800 je tiez pre snazilky a tehotne do 12.tyzdna...pri volnopredajnych pripravkoch sa neda na nic ine spoliehat,len na dobre meno spolocnosti,lebo papier znesie a nikto nerobi testy co ktory pripravok v skutocnosti obsahuje. Ja firme merck verim,je to spolocnost ktora vyraba aj lieky na recept,tak preto som si vybrala femibion.dovera,ze naozaj obsahuje to co je v zlozeni aj napisane😊
ahojte, snažilky. Chcem sa spýtať či ste z mimistar pribrali? Obsahuje B12 tak sa toho dosť obávam, nepotrebujem ďalšie kg navyše. 😖
ahojte! začala som užívať gs mimistar aj na základe vašich odporúčaní, upravil sa mi síce cyklus, čomu som nesmierne rada, ale na druhej strane som prestala mať ovulku, máte s tým tiež takéto skúsenosti? A okrem toho mi začalo zaliehať v ušiach a dunieť v hlave, čo som nikdy doteraz nemala...bolo som u lekára a sluch mám v poriadku, žiaden zápal, nemôže to mať súvis? ďakujem za odpoveď...
@nuttelka ahoj, ja som nič také na sebe nepozorovala a ani som o takých príznakoch nečítala, tak ti neviem napísať...môže to byť aj tlakom, aj počasím, ale možno aj tým jódom, čo gs mimistar obsahujú, na tvojom mieste by som išla k lekárke a dala sa vyšetriť.
Ahojte aj ja som začala brať GS Mimistar a vôbec mi nebolo zle. Beriem ho teraz mesiac, u mňa skrátil cyklus. Mala som 45,48 dní a zatiaľ mi ho skrátil na 34 dní. Je pravda, ale že aj čaj poctivo k tomu pijem. Tak niečo isto zabralo. 🙂
@timi_timi to je super, aj mne pomohol, dokonca už pri menzese nemám také strašné kŕče ako som mávala, tak dúfam, že rýchlo otehotniem 🙂
@katkaolejka no to by bolo super keby sa nám pošťastilo 😉 ako dlho sa snažíš ?
vyše pol roka, pri prvom to šlo hneď, ale je pravda, že mám veľké stresy v práci a nie vždy sa nám s mužom podarí stretnúť sa v správne dni 😉 obaja sme dosť vyťažení, takže aj to má veľký vplyv
Ahojte. Ja užívam GS Mimistar už mesiac a akurát čakám, či a ako zaberie 🙂 MS mám (ne)dostať dnes tak uvidím, čo z toho bude. Niekde som tu čítala, že sa výrazne zlepšila kvalita nechtov a vlasov. Ja mám zas opačnú skúsenosť (neviem či to mám pripisovať užívaniu GS), ale tento mesiac sa mi VEĽMI a často začali štiepiť a lámať nechty. Stalo sa Vám to niektorej? Beriem denne 2 tbl.

@butterfly333 ahoj beriem Mimistar už niečo vyše mesiaca a nebolo mi zle, a ja som ten typ, ktorému telo dá hneď patrične najavo, čo sa mu nepáči z výživových doplnkov. a určite funguje, aj keď ti nie je po ňom zle 😢 , lebo mne sa vďaka Mimistaru upravil cyklus