Výživový doplnok GS MimiStar - skúsenosti
ahojte prosim vas mate niekto skusenosti s pouzivanim gs mimistar??? ja som si ho kupila dnes ale mam menzes a ci ho mozem zacat uzivat hned 🙂 dakujeeem
Ahojte dievcata,viem ze tato tema je starsia, ale chcela by som vediet ci vam zafungoval ten mimistar a ostali ste tehulky,lebo som ho tiez zacala uzivat. Dakujem za odpovede
Ahojte dievčatá, chcem sa Vás opýtať či mimistar ešte s niečim kombinujete. Ja som začala okrem tebletiek, ktoré užívam 3denne piť aj alchemilkový čaj. A robíte si aj ovulačné testy či to vôbec nie.
@kkaciatko hmmm… ja som zastancom toho ze ked nieco ma pomoct tak pomoze uz do troch mesiacov ja berem napr inofolic pol roka uz teda som prestala lebo mam pocit, ze to velmi nezabera lebo jz by to zabralo pochybujem, ze daky doplnok zabweie po roku skor to bola nahoda u teba si myslim teda😕lebo ja som brala aj inofolic aj vmk. 3 mesiace a mýsim ze uz stacilo. Ta doba co si brala mimistar bola tak wr rok co je dost

Ahojte. Ja s mojim nastavajucim sa snazime o babatko uz vyse roka... neboli sme u lekarov . Usudili sme ze to bude az tta posledna moznost. GS mimistar berem uz vyse tyzdna. Odporucili mi ho v lekarni . Berem jednu tabletku denne a zatial nemam problem nebolo mi ani zle . Mam davku pustupne zvysovat alebo mozem buduci siac hned zvysit na tri . Neuskodi mi to??? 🙂