icon

Výživový doplnok GS MimiStar - skúsenosti

molly9991
3. sep 2014

ahojte prosim vas mate niekto skusenosti s pouzivanim gs mimistar??? ja som si ho kupila dnes ale mam menzes a ci ho mozem zacat uzivat hned 🙂 dakujeeem

Strana
z3
kkaciatko
26. máj 2015

Ahojte. Ja s mojim nastavajucim sa snazime o babatko uz vyse roka... neboli sme u lekarov . Usudili sme ze to bude az tta posledna moznost. GS mimistar berem uz vyse tyzdna. Odporucili mi ho v lekarni . Berem jednu tabletku denne a zatial nemam problem nebolo mi ani zle . Mam davku pustupne zvysovat alebo mozem buduci siac hned zvysit na tri . Neuskodi mi to??? 🙂

bona69
16. jún 2017

Ahojte dievcata,viem ze tato tema je starsia, ale chcela by som vediet ci vam zafungoval ten mimistar a ostali ste tehulky,lebo som ho tiez zacala uzivat. Dakujem za odpovede

bona69
16. jún 2017

@kkaciatko ahoj,chcela by som sa spytat ci zabral ten mimistar a ostala si tehu.dakujem

kkaciatko
17. jún 2017

@bona69 no mozno s toho nieco zaucinkovalo ale pochybujem. Brala som to cca v lete a tehu som ostala dalsi rok vo februari aj to som sa vykaslala na vsetky tabletky a podobne. A stalo sa. Takze neviem presne.

bona69
17. jún 2017

@kkaciatko Dakujem za odpoved, skusim tie 3mesiace a uvidim ci z toho nieco bude
Dufam ze hej🙂

bevab
17. jún 2017

@bona69 tak sme teraz dve co to budeme jest. Ja to jem od 4.6. 2krat 1 tabletu.😉

bona69
17. jún 2017

@bevab tak ja si davam 3denne,mozno budu trojcata😀 mas tie 90tabletove?

bevab
17. jún 2017

@bona69 ano jedno balenie som si kupila na skusku. Je v tom 90 kusov.

bevab
17. jún 2017

@bona69 ja nemam PCO tak som myslela, ze skuska s dvomi kusmi staci 🙂

bona69
17. jún 2017

@bevab ja neviem ci mam pco,skusim tie 3cykly ako pisu,citala som ze su este femi kvapky dajake,tak dufam ze ich uz nebudem musiet skusat.ja ich beriem od 7dc,a toto je nase stvrte kolo.🙂

bevab
17. jún 2017

@bona69 ja som to zacala brat az na 9 dc. Je to 14 dni co to beriem. Som 7 dpo a ms by nemala prist 25/26.6 teraz. Snazime sa od februara :(. Asi si este kupim jedno balenie. Dalsi cyklus pridam matersku kasicku. 😉

bona69
17. jún 2017

@bevab ja cakam buduci tyzden ovulku,pijem alchemilku s nechtikom.je tak tazke nemysliet furt na to😖 drzim ti palce😘

bevab
17. jún 2017

@bona69 ano je to na nervy ak si to clovek tak zela bohuzial. Ja som uz starsia takze mam problem navyse :(. Ja som tiez pila alchemilku 2krat denne a este vecer mysi chvost. Dalsi cyklus vymenim mysi chvost na malinik. A manzel bude pit kotvicnik.

bevab
17. jún 2017

@bona69 aj tebe drzim palce 🙏

bona69
17. jún 2017

@bevab ved aj ja uz mam vek,a chcela by som aspon jednu bambulku😢🙏

kkaciatko
17. jún 2017

baby nebojte drzim vam palce ☺

bona69
17. jún 2017

@kkaciatko Dakujem. si zlata😘

bevab
17. jún 2017

@kkaciatko dakujeme 🙂

dendas20
8. nov 2017

Ahojte dievčatá, chcem sa Vás opýtať či mimistar ešte s niečim kombinujete. Ja som začala okrem tebletiek, ktoré užívam 3denne piť aj alchemilkový čaj. A robíte si aj ovulačné testy či to vôbec nie.

silviaeli
6. apr 2022

@ria88 viem, že je to už neskoro, ale MUSÍM reagovať..
Dávkovanie je 3x1 tbl denne, nie 3x3 😂
A balenie je 90tbl za cca 12e dnešná cena!..takze za 3m by ta to stalo 36e a nie 166e..a sa čudujem, že všetky ti to zhltli😂🙈✌🏻

diaszoky
12. apr 2022

@kkaciatko pomohol ten gs mimistar??

diaszoky
12. apr 2022

@kkaciatko ahoj zabral ti gs ministar?😇

kkaciatko
12. apr 2022

@diaszoky ahoj vies co ani neviem toto som pisala v maji 2015 a v marci 2016 som ostala tehotna. Takze asi aj ano.

diaszoky
12. apr 2022

@kkaciatko a brala si iba to? Ci este nieco ine? Bola si aj u dr na vysetrenia?

diaszoky
12. apr 2022

@kkaciatko a inac gratulujem❤️😇

kkaciatko
13. apr 2022

@diaszoky Nie len toto som brala a kyselinu listovu. A inak som nebola na vysetrenia

diaszoky
13. apr 2022

@kkaciatko a ten mimistar si brala vkuse?

kkaciatko
13. apr 2022
diaszoky
13. apr 2022

@kkaciatko hmmm… ja som zastancom toho ze ked nieco ma pomoct tak pomoze uz do troch mesiacov ja berem napr inofolic pol roka uz teda som prestala lebo mam pocit, ze to velmi nezabera lebo jz by to zabralo pochybujem, ze daky doplnok zabweie po roku skor to bola nahoda u teba si myslim teda😕lebo ja som brala aj inofolic aj vmk. 3 mesiace a mýsim ze uz stacilo. Ta doba co si brala mimistar bola tak wr rok co je dost

Strana
z3