icon

Začala som krvácať na 19. deň cyklu, čo robiť?

26. feb 2024

Ahojte ženy
Mám 30 nikdy predtým sa mi nič podobné nestalo. A som v cudzine. Vždy mám pravidelný menzes na 28den. Kto.
Trvá vždy 6 dní. Cca
Teraz som mala dosť intenzívny sex s priateľom posledne dva týždne. Priznávam každý deň aj dva trikrát.
Nejak sme si chýbali dlhšie som sex nemala.
Tehotná ale nie som.
Začala som dnes mať na 19.den bolesti podbruška a krvácanie ako spinenie krv proste na papieri. Nie je to zatiaľ nič strašidelné ale bolieva ma brucho dole akoby som mala menzes. Nechápem to. Nikdy v živote sa mi nestalo aby som dostala na 19ty deň menzes. Nechápem to vôbec. Vždy som dostala Max na 25den alebo tak. Nejem žiadne lieky, nemám stres nič. Proste nechápem. Strašné sa bojím či to nie je prasknute niečo myom.alebo niečo alebo horšie..alebo nedajbože niečo horšie. Som v hroznom strese úplne sa trasiem lebo som v cudzine a nerada by som tu chodila po doktoroch. Bojím sa moc

Strana
z2
autor
26. feb 2024

Mohla som dostať skôr menzes o 8 9 dní kvôli intenzívnemu sexu alebo ? To je niečo iné ?nikdy sa mi to podotýkam nestalo a to mám menzes of 8 rokov

sofia1979
26. feb 2024

Kľud ak nemáš nijaké problémy a ak si dlhšie sex nemala mohlo sa stať. Mohli kľudne aj hormóny zblbnúť vek na to už máš. Čiže kľud od sleduj potomenstruaciu. Ja si myslím že budeš v poriadku isto

stellarstar
26. feb 2024

Ved sa ukludni nehysterči . Tak buď to bude zo sexu alebo nejaká hormonálna nerovnováha alebo poraneny krčok maternice. Odsleduj si to a potom smer gyn

autor
26. feb 2024

@sofia1979 ale čo to je..nechápem je to už menzes alebo čo znamená tá krv akože červená...
Nemala som sex 4 mesiace. Lebo som bola odcestovana
Teraz došla som za priateľom mali sme intenzívne sex 14 dní...a mala som mať menzes 6 marca....mám bolesti v podbrušku .cítim sa hrozne. Nechápem prečo krvacam...je to už menzes či čo..strašné sa bojím a nikdy sa mi to nestalo. Neviem či mám nejaké problémy ale bola som u gyndossa tak pred 10 rokmi nič viac...
Nechápem to..ja mávam úplne presný cyklus ..boli ma ale vaječníky aj maternica aj podbrušku...mali sme ale chránený sex takže tehotná rozhodne nie som

autor
26. feb 2024

@stellarstar kŕčok poranený ? Sex som mala včera pred 24 hodinami naposledy odvtedy nič...myslím že to nie lebo som bola.vlhka nemohol.ma poraniť a mali sme citlivú sex nie divočinu.
Hormonálna nerovnavaha ale mňa aj boli podbrušku hrozne

stellarstar
26. feb 2024

Žena nehnevaj sa ale mne neprídeš ako 30 r ale ako 15 r. Vzchop sa si dospela žena. Tak chod na pohotovosť ked máš bolesti a krvaváš. Možno je to len ovulacia aj vtedy sa môže krvácať
Tak vyššie píšeš ze ste mali sex 14 ako kazdy den? Ked každý deň tak je to možné mať poranenu k.m

diewcatqoo
26. feb 2024

No ked si bola na gynekologii pred 10 rokmi, tak najvyssi cas tam zajst znovu, nemyslis?

petamich
26. feb 2024

neboj sa neumieras 🤷‍♀️ nemas dovod hystercit, ak sa ti to nezda smer lekar ale ano pokojne to moze byt, ze si dostala menstruaciu skor (a na to sa fakt neumiera)

stellarstar
26. feb 2024

Jaj ja az teraz čítam ty si naposledy u gyn bola pred 10 r? Žena 🙈🤦‍♀️ je na čase ist ku gyn a chodit pravidelne na preventívky.

stellarstar
26. feb 2024

Ešte ti napíšem niečo mala som kolegyňu kt od posledného pôrodu, najmladší syn mohol mať 14-15 r nebola u gyn. Lebo veď na čo, deti porodila, problémy nemá. No jedného dňa mala bolesti a neviem ake iné príznaky a po 3 m mesiacoch mala pohreb. Mala rakovinu už s metastázami, ani OP ani chemo by jej už nepomohla. Bola mladá mohla mať 40+

autor
26. feb 2024

@stellarstar mali sme sex každý deň dvakrát asi cca posledných 14 dní...lebo predtým sme 4 mesiace boli od seba.
Ale nebol to nejaký divoky sex normálny

@petamich skôr menzes o 9 dní ?také niečo existuje ?dnes mám len 19 ty deň
@stellarstar ovuláciu rozhodne nemám...ťa už bola dávno má 12ty deň cca a 13ty

autor
26. feb 2024

@stellarstar Ježiš nesttas ma..veď mám len 30 ani som nerodila....

stellarstar
26. feb 2024

Ja ťa nestraším, ale je fakt na čase chodiť pravidelne ku gyn. Ja som tiež ešte nerodila a už pred 2 r mi robili konizáciu krčku maternice a kyretáž lebo uz aj v maternici som nieco mala. Je jedno či žena rodila alebo nie

tianna
26. feb 2024

Kľudne môžeš mať skôr menzes. A čím budeš staršia tým sa ti to môže stavať častejšie 🙂 ja mám 37 a z 31-35 dňového cyklu je už 24-29.. jednorazové výkyvy som občas mala aj oveľa skôr ako ty. Vôbec sa tým nestresuj, ber to ako bežnú menštruáciu. Ak by sa to opakovalo smer doktor (preistotu), ak nabudúce príde kedy má alebo kedy by prišla ak by si mala normálne až 6.3. tak vôbec ďalej nerieš.

diewcatqoo
26. feb 2024

Mne ked prisla menstruacia takto skoro, tak to u mna vzdy bol priznak cysty na vajecniku a kvoli tej cyste som mala nedostatok progesteronu, co malo za nasledok, ze menzes prisiel skor.
To, ze si este nerodila a mas len 30, neznamena, ze nemozes mat nejake problemy. Preventivka u gynekologa 1x rocne by mala byt samozrejmostou u kazdej dospelej zeny.

andrejka1974
26. feb 2024

Menzes môžeš mať sj Skorej aj neskôr nemusí byt stále pravidelný

autor
26. feb 2024

@diewcatqoo
@andrejka1974
@tianna

Ženy a nemôže byť niečo vážnejšie...že mi dačo prasklo cysta v maternici alebo ja neviem niečo prasknuté myom.alebl čo .bojím ..
Ale doteraz mi nikdy nič nezhapro ako a nebolelo ma nic...nemala som žiadne absolútne problémy

stellarstar
26. feb 2024

Preto treba ist k dr

petamich
26. feb 2024

ziadna z nas nema vestecku gulu - takze ak sa ti nieco nezda alebo krvacas privelmi, tak proste chod k lekarovi alebo na pohotovost

andrejka1974
26. feb 2024

Však chod k lekárke a uvidíš čo ti povie môže to byt chystá mýtom

diewcatqoo
26. feb 2024

Prasknutu cystu som zazila a to extremne boli. To by si nedokazala fungovat a drzat mobil v ruke.
Prave preto sa chodi k lekarom, aby sa takymto problemom predchadzalo. Takze vo svojom zaujme sa objednaj k lekrovi.

stellarstar
26. feb 2024

@andrejka1974 chystá mýtom?

autor
26. feb 2024

@diewcatqoo hmmm chápem..
Cysta prasknutá asi boli veľmi..
Takže jedine keď toto vylúčime a vylúčime tehotenstvo a ovulku

Tak môže to byť menzes o 9 dní došiel škôr cca
Alebo
Spinnie nejaké

Chcem sa spýtať môže nastať krvácanie z poranenia krčka po 24hodinach po sexe lebo po sexe včera som nič nemala necítila ani bolesť nič. A dnes presne o 24hodin krvacan ciru krv .ale našťastie nie veľa len také akože spinenie alebo začiatok menzesu ako keď je

autor
26. feb 2024

@stellarstar asi cysta a myom myslela pani

20erika07
26. feb 2024

Mala som koncom minuleho roka takto 2x krv, prvykrat po sexe, druhykrat uz počas sexu ,cca tyzden pred menstruaciou, odvtedy som bola uz 2x u dr a vsetko v poriadku. Niekedy sa to deje aj nevysvetlitelne. Do 3dni to prestalo. Kamosky vraveli, ze to mohla byt aj prasknuta cievka alebo co, neviem, o tom som nikdy nepocula ale podstatne je, ze som bola vysetrena a som ok.

tianna
26. feb 2024

Veštecku guľu tu žiadna z nás nemá.. osobne si ale vôbec nemyslím, no ak by bolo krvácanie oveľa silnejšie ako bežne, trvalo oveľa dlhšie oproti normálu alebo sa opakoval takýto krátky cyklus tak zbehni k lekárovi.

zuz987123
26. feb 2024

Môže to byť všeličo, ale mne sa toto stalo 2x...cca týždeň pred MS krvácanie a išlo o uhniezďovanie...

autor
27. feb 2024

zda sa, ze je to menzes , ze teda dosiel o 9 dni skor :((((((((((( lebo krvacam viac, aj mam boelst ako pri menzese...och boze baby..cyklus ktory trva 19 dni ???to co je, v zivote sa mi to nestalo, raz ked som bola mala mala som 12 rokov som tusim mala raz jediny jeden krat cyklus 21 dni ..ale toto nikdy

autor
27. feb 2024

@zuz987123 aha no dufam ze teda tehotna nie som a kondom bol ok ked sme sexovali s mojim...ale neviem po 14 dnoch mozu prist priznaky ?

zuz987123
27. feb 2024

To fakt neviem... Ale ak ste mali ochranu, tak to je veľmi malá šanca na tehotenstvo.

Strana
z2