Zápach po sexe
Dievčatá , odkedy mávam s novým partnerom sex strašne si smrdím ( tam dolu) vyšetrenia u gynekológa všetky v poriadku žiadne kvasinky , infekcie nič 😏. Čím to môže byť? Hygiena pravidelná ..vôbec nechápem
Pridám sa žiaľ, je to dosť možné že ak to nie sú kvasinky alebo nejaké hormonálne prechodné záležitosti, môžete si s partnerom doslova nesedieť. Po iných stránkach je vo vzťahu všetko ok? ..lebo ak nie, je možné že telo sa doslova búri.
@mondolina občas áno , ale ono to nezapácha bezprostredne po styku. Ja to cítim cez deň, keď sa spotím, večer..
@mondolina neviem či to má súvis, naposledy sa takto urobil pred dvoma týždňami .. zápach cítim aj dnes, aj včera..🤷♀️
Ako píše mandolina, ak sa do teba spraví, môže v tebe zostať ejakulát a ten zapácha aj po pár dňoch, nie vždy z teba hneď ,,všetko vyjde”. Odporúčam po sexe sprchu, keď sa dá a nejaký intímny gélik. 🙂
Ahojte tiež mám taký problém už je to druhý týždeň áno pustil do mňa a stále ten zápach je aj keď sa sprchujem stále zápach do teraz už je to druhý týždeň ako sa ho zbaviť?
Ahojte tiež mám taký problém už je to druhý týždeň áno pustil do mňa a stále ten zápach je aj keď sa sprchujem stále zápach do teraz už je to druhý týždeň ako sa ho zbaviť?
@bohda123 ahoj mám ten istý problém.ako si to vyriešila?

Mala som to tak s bývalým priateľom. Smrdelo mi to, výsledky boli ok ale neskôr som mávala aj pravidelné zápaly a nevedela som čo s nimi. Odkedy sme sa rozišli a mám iného tak sa mi to nikdy nestalo. Možno si nesedíte po ,,chemickej,, stránke lebo vraj sa také veci stávajú. Alebo sa tvoja osobná vôňa spojí z jeho a je z toho niečo čo úplne nevonia. Neviem ale ako to riešiť. Mne sa to v podstate vyriešilo iným partnerom to si ale asi počuť nechcela 😄