icon

Zapáchajúci vytok, ktorý pretrváva už niekoľko rokov

23. apr 2021

Ahojte mám taký problém že mám stále každý boží deň zapáchajúci výtok. Už niekoľko rokov musím stále nosiť intímky tenké vlozky aby mi to neprešlo cez nohavičky. Samozrejme sa sprchujem každý deň , veľa krát aj 2x za deň ráno aj večer. Nohavičky si mením tiež 2x za deň. Ten smrad z výtoku je taký silný že to cítim aj keď iba tak sedím alebo stojím oblečená. Ku gynekológovi chodím pravidelne vždy na prehliadky a stále mám všetko v poriadku. Aj ster mám vždy v poriadku výsledky sú stále dobré tak potom čo to môže byt? Väčšinou bol stále biely alebo priesvitny výtok ten az tak veľmi nesmrdel ako teraz čo mám posledné 2 týždne hnedý výtok ktorý zapácha neskutočne. Je mi blbe tu písať takéto veci hanbím sa ale viem že je tu veľa žien ktoré môžte mat s týmto skúsenosti a preto budem vďačná za každú radu. Niekde som čítala že možno aj tie intimky čo nosím nie sú veľmi dobre keď sa nosia často. Ale možno to je blbosť neviem. Mám 27 rokov. Ďakujem

Strana
z2
rose1111
25. apr 2021

Dobrý deň, ked je vytok zapachajuci a zmenil aj farbu, treba ist ku gynekologovi, s najvacsou pravdepodobnostou mate infekciu-bakterialnu. Treba to liecit. Pekny den

ilovepizza
28. apr 2021

ahoj, som velmi podobneho nazoru, ako ostatne diskutujuce. sprchovy gel sa nesmie pouzivat na intimne miesta, treba sa umyvat cistou vodou a ked je treba, raz za cas pouzit gel na intimnu hygienu. Intimky anionove-odporucam gentleday. Urcite by som si dala na zaciatku rosalginovu kuru, k tomu probiotika jest, vylucit nezdrave jedlo, viac zeleniny a ovocia. nohavicky urcite normalne(nie tanga), biele, bavlnene, prezehlene, aby na nich neboli ziadne bakterie. a mne lekarka pri int problemoch-svrbenie, odporucala nenosit obtiahnute nohavice, ale sukne alebo saty a v noci samozrejme ziadne nohavicky. ono to chvilu potrva a asi sa budes citit nekomfortne, ale stoji za to vydrzat..

ewka1980
20. sep 2021

Prosím ozvi sa mi do správy

slivka81
19. jún 2023

Dobry den, co Vam nakoniec pomohlo na dany problem?

Strana
z2