Zápal maternice
Pekný večer dnes mi gynekologicka oznámila ze mam silný zápal asi v maternice alebo neviem teraz presne ale veľmi sa bojím mam malé dieťa a umrieť vôbec nechcem.Predpisala mi antibiotiká prosím vás poraďte mi
@lukasko12 áno robíš si srandu... Toto fakt nemôže človek písať vážne....
@klarissa25 čo to co píšem
@lukasko12 doxyhexal si daj teraz 21:00 a hneď a potom zas ráno o 9:00 máš to mať každých 12 hodín vždy.Cize vždy o 9 ráno a o 9 večer.A entizol si daj večer vaginálne a bez spat. tie probiotiká si dávaj na obed pomedzi dávky antibiotík.
@carmenuska veď v pribalovom letáku sa píše že sa to nemá pouzivat pred spaním
@carmenuska to hneď môžem použiť hneď aj do tej vagóny ked použijem doxyhexal
@lukasko12 Ako Ti pisala @carmenuska , začni to užívať dnes. Doxyhexal si daj každých 12 hodín, čiže vždy večer o deviatej a ráno o deviatej. To probiotikum si daj napríklad okolo obeda, určite nie spolu s antibiotikami. Vaginálne tabletky sa dávajú do vagíny tesne pred tým, ako si ľahneš spať (potom už z postele nevstávaj, ak vyslovene nemusíš, aby to z Teba nevytieklo). Prepáč, že Ti to píšem tak podrobne, ale mám pocit, že je to treba.
Nebude mi zle carmenuska
Baby ja sa bojim so mnou nema kdo utekat na pohotovost ak by mi bolo velmi zle
@lukasko12 ale z coho ti má byť zle? Však tu vaginálny nezjes! To pôsobí iba lokálne a z ATB ti zle hneď nebude z prvej tsbletky.A ak aj áno,tak nie tak ,aby si letela na pohotovosť. A neboj sa nezomries.Oeby to bol moc vážny zápal,už si v nemocnici a tečú ti lieky do žily . Chod si to už dať všetko a ľahni si.

@lukasko12 A prečo sa tak bojíš, prosím Ťa? Mala si niekedy po antibiotikách nejakú zlú reakciu?