Zápal maternice
Pekný večer dnes mi gynekologicka oznámila ze mam silný zápal asi v maternice alebo neviem teraz presne ale veľmi sa bojím mam malé dieťa a umrieť vôbec nechcem.Predpisala mi antibiotiká prosím vás poraďte mi
@h2 nepomoze urcite lebo ho ani nepochopi🤭aby sa dospela zena bala uzit atb na zapal ty kokos sak to je moc. A zapalu sa neboji? Ten narobi v tele ovela vacsi pruser. A ked uz ma obavy z lieku,sak skonzultujem s lekarom ne na fore...A vlastne neviem preco Ti to vysvetlujem,poradili ste jej tak hadam to prezije🤣🙈
@tncka Keby si čítala celú diskusiu, tak by si pochopila. Alebo možno ani nie. Ja si myslím, že som pochopila, o čo tu ide a preto sa jej snažím pomôcť, tak ako človek pomôže slepému prejsť cez cestu a nerieši, že je to dospelý človek, ktorý by to mal zvládnuť sám. No, nezvládne, lebo nevidí. Ani ochrnutý sa nepostaví z vozíka, darmo by sme mu hovorili, že veď si dospelý, máš nohy, tak sa postav. Proste to nejde. Dúfam, že si pochopila, čo som Ti tým chcela povedať.
@taskataska Prečítaj si môj príspevok hneď nad Tvojím.
@taskataska a ty tiež hlupáka hlúpa starám sa o seba a nekomentuj to co nemáš a nestará sa čo tu píšem a nevšímam si moje príspevky ja si môžem písať čo len ja chcem
Ja som sa tu tak fajne zasmiala na ráno ku kávičke 😂😂😂
Bože dajte mi už Pokoj vy nechápave
Nekomentujte ma a neviete o mne vy asi nechápeš ze to je pre človeka zle ked o sebe číta od neznámych ako ho majú v hube spametajte sa
@lukasko12 Ach jáj, no ale to nemôžeš zabudnúť, veď sme si ešte večer písali. No, nevadí, hlavne nezabudni užívať tie antibiotiká a nezabudni, že tie sa musia dobrať celé, čiže všetky tabletky. Na koľko dní to máš? Koľko je tých tabletiek? Dnes si si už dala?
A príliš si berieš k srdcu tie ostatné komentáre. Nevšímaj si ich a hlavne na nich neslušne nereaguj, lebo tým len privoláš ďalšie negatívne reakcie.
Počúvajte ma ja som sa sem prisla len spýtať a informovať ohľadom lieku či by mi vedel niekto poradiť či ich niekto užíval ako reagovali na ne a tak ale našli sa tu také čo len kritizujú a urážajú:citujem ako taká môže mať dieťa ked sa bojím užívať lieky nechcem tu už nikoho urážať nemám to za potrebné pre mňa sú to uboziacky hore nevedia nič chápať a ja si s takými nič nerobím.Vazne som tu chcela len radu a nič iné a čo som tu dostala PONIZENIE ,OHOVARANIE MA AKA SOM NESCHOPNA A NEVIEM CO ale viete čo milé dámy raz sa vám to vráti KARMA JE ZDARMA .OPUSTAM TUTO SKUPINU jediná čo ma tu asi pochopila je H2 nik viac

Boze precoo🙈🤪toto nemoze pisat jedna dospela zena,neverim ze mysli vazne to co pise🤭kde to zijem?!