icon

Zápal maternice

lukasko12
9. dec 2019

Pekný večer dnes mi gynekologicka oznámila ze mam silný zápal asi v maternice alebo neviem teraz presne ale veľmi sa bojím mam malé dieťa a umrieť vôbec nechcem.Predpisala mi antibiotiká prosím vás poraďte mi

Strana
z5
tncka
11. dec 2019

Boze precoo🙈🤪toto nemoze pisat jedna dospela zena,neverim ze mysli vazne to co pise🤭kde to zijem?!

h2
11. dec 2019

@tncka Toto bol fakt jeden podnetný a zmysluplný príspevok, ktorý autorke fakt veľmi pomôže! 🙄

tncka
11. dec 2019

@h2 nepomoze urcite lebo ho ani nepochopi🤭aby sa dospela zena bala uzit atb na zapal ty kokos sak to je moc. A zapalu sa neboji? Ten narobi v tele ovela vacsi pruser. A ked uz ma obavy z lieku,sak skonzultujem s lekarom ne na fore...A vlastne neviem preco Ti to vysvetlujem,poradili ste jej tak hadam to prezije🤣🙈

h2
11. dec 2019

@tncka Keby si čítala celú diskusiu, tak by si pochopila. Alebo možno ani nie. Ja si myslím, že som pochopila, o čo tu ide a preto sa jej snažím pomôcť, tak ako človek pomôže slepému prejsť cez cestu a nerieši, že je to dospelý človek, ktorý by to mal zvládnuť sám. No, nezvládne, lebo nevidí. Ani ochrnutý sa nepostaví z vozíka, darmo by sme mu hovorili, že veď si dospelý, máš nohy, tak sa postav. Proste to nejde. Dúfam, že si pochopila, čo som Ti tým chcela povedať.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
h2
11. dec 2019

@taskataska Prečítaj si môj príspevok hneď nad Tvojím.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
lukasko12
autor
12. dec 2019

@h2 dobre ráno zatiaľ od no včera som zabila si dat tam tu do pošvy a to ma hnevá ale dnes večer si ju dam asi

lukasko12
autor
12. dec 2019

@tncka ty si čo za individum každý človek je iný ty tupa p...a ano mam dieťa a čo ma riešiš

lukasko12
autor
12. dec 2019

@taskataska a ty tiež hlupáka hlúpa starám sa o seba a nekomentuj to co nemáš a nestará sa čo tu píšem a nevšímam si moje príspevky ja si môžem písať čo len ja chcem

nanka1986
12. dec 2019

Ja som sa tu tak fajne zasmiala na ráno ku kávičke 😂😂😂

korunka1
12. dec 2019

@lukasko12 no pekne.....a teraz akože čakáš nejakú prívetivú odozvu na tie tvoje príspevky?

lukasko12
autor
12. dec 2019

@korunka1 nie nečakám nič len mi dajte Pokoj

korunka1
12. dec 2019

@lukasko12 ak aspoň ženám nenadávaj...oni nemôžu za tvoje depky

lukasko12
autor
12. dec 2019

Bože dajte mi už Pokoj vy nechápave

lukasko12
autor
12. dec 2019

Nekomentujte ma a neviete o mne vy asi nechápeš ze to je pre človeka zle ked o sebe číta od neznámych ako ho majú v hube spametajte sa

h2
12. dec 2019

@lukasko12 Ach jáj, no ale to nemôžeš zabudnúť, veď sme si ešte večer písali. No, nevadí, hlavne nezabudni užívať tie antibiotiká a nezabudni, že tie sa musia dobrať celé, čiže všetky tabletky. Na koľko dní to máš? Koľko je tých tabletiek? Dnes si si už dala?
A príliš si berieš k srdcu tie ostatné komentáre. Nevšímaj si ich a hlavne na nich neslušne nereaguj, lebo tým len privoláš ďalšie negatívne reakcie.

bianka532
Autor odpoveď zmazal
tncka
12. dec 2019

@lukasko12 tak ked ja som tupa p..a tak co si ty?!🤣🤣🤣🤣

lukasko12
autor
12. dec 2019

@h2 mam jedne 10 a druhe mam 20 to viem ze ich musim cele do rat ano dnes som si uz dala ja uz vobec nereagujem na hentie komentare aj tak idem odtialto prec urazaju ma tu a ja si to zas nedal na seba niečo hovoriť mam to na halu už

lukasko12
autor
12. dec 2019

Počúvajte ma ja som sa sem prisla len spýtať a informovať ohľadom lieku či by mi vedel niekto poradiť či ich niekto užíval ako reagovali na ne a tak ale našli sa tu také čo len kritizujú a urážajú:citujem ako taká môže mať dieťa ked sa bojím užívať lieky nechcem tu už nikoho urážať nemám to za potrebné pre mňa sú to uboziacky hore nevedia nič chápať a ja si s takými nič nerobím.Vazne som tu chcela len radu a nič iné a čo som tu dostala PONIZENIE ,OHOVARANIE MA AKA SOM NESCHOPNA A NEVIEM CO ale viete čo milé dámy raz sa vám to vráti KARMA JE ZDARMA .OPUSTAM TUTO SKUPINU jediná čo ma tu asi pochopila je H2 nik viac

lukasko12
autor
12. dec 2019

@h2 neboj bude všetko so mnou v poriadku OPUSTAM vás príjemne sviatky a všetko dobré do nového roku veľa zdravia

Strana
z5