Zápal maternice
Pekný večer dnes mi gynekologicka oznámila ze mam silný zápal asi v maternice alebo neviem teraz presne ale veľmi sa bojím mam malé dieťa a umrieť vôbec nechcem.Predpisala mi antibiotiká prosím vás poraďte mi
@lukasko12 píšeš ako by si mala neviem ako zakernu chorobu.... 🤦♀️🤦♀️🤷♀️
@klarissa25 ty kašli na mna jasne je to normálne že som sa lákal tých liekoch
@lukasko12 nie nie je to normálne....
@korunka1
@klarissa25
Baby, prosím Vás, nechajte ju tak. No tak má s tými liekmi problém, má strach. Možno to je pre Vás nepochopiteľné, ale ľudia sú rôzni, niekto sa bojí výšok, niekto pavúkov... Majte trochu pochopenia, ona aj tieto príspevky berie veľmi vážne, nedokáže to mať na háku. Ja sa tu od včera o niečo snažím a týmto mi teda moc nepomáhate.
@lukasko12 3 dnova diskusia ako mas zapal maternice, zoberies 2 ATB tabletky, a rozhodla si sa bojovat?? To si robis srandu, ze vychovavas dieta.
@kittykat22 čo zas zašlite na mna jasne a už ma nerieste ani jedna
@lukasko12 Ahoj, sorry, píšem neskoro, možno už spíš. Nemusíš mi vykať,len preto, že som už stará 😁 , tu na modrom koníku si tykáme. A nemusíš ani ďakovať. Videla som z Tvojich reakcií, že pomoc a podporu potrebuješ. Som rada, že si prekonala strach a vzala si tie lieky, uvidíš, že Ti pomôžu. Nech sa darí, dobrú noc, zajtra sa zase ozvem. 😊
@lukasko12 Pokojne môžeš spolu, nijako sa neovplyvňujú, keď sú jedny do žalúdka a druhé "tam". Určite to neodkladaj, nech sa čím skôr vyliečiš. Veď ani doktorka by Ti to nepredpísala, keby sa nemohli spolu. A toho, že sú silné, sa tiež neobávaj, aspoň Ti dobre zaberú. Ináč si v pohode? Nemáš nejaké vedľajšie účinky? (Napríklad hnačka, alebo žalúdočné problémy?)

@lukasko12 🙏🙏🙏🙏🙏 Vďaka!