icon

Zápal močových ciest a krv v moči

juliet86
24. nov 2018

caute prvy raz v zivote z nicoho nic z hodiny na hodiny som dostala zapal mocovych ciest. v lekarni som kupila brusnicove veci a urologicky caj. nadopovala som sa tym plus vitaminmi plus ibupac. vela pijem lezim s termoforom. cikam kazdych 15 min. ma to v sebe krv a brucho pritom boli vcelku dost. nejake rady??? mam proste prezit noc a ustupi to? alebo?

Strana
z2
juliet86
autor
25. nov 2018

@katrin21 dik. spravna rada. bola som mam atb na 5dni. mas s tymto skusenost? bolesti aj krv prakticky hned zmizli

katrin21
25. nov 2018

@juliet86 ano, mala som na VS kedysi takto isto zapal, az som zacala cikat krv v moci.. kedze som hned isla k Dr. tak presne, hned mi zabrali, a trafili, lebo ono sa inak robi aj rozbor aky presne typ bakrerii tam je a ake ATB su naj... tak mne trafili, co sa dodatocne aj ukazalo a ulava prisla hned.. ale setri sa, predsalen , mala si silny zapal , neni to sranda, sice sa citis lepsie, ale treba to vylezat.. oblicky su najdolezitejsi organ v tele, rovnako ako srdce a pecen , takze..... netreba podcenit.

nini1010
25. nov 2018

@juliet86 Bohuzial ano,beriem to uz trochu ako svoju "dvornu chorobu" v zimnych mesiacoch.Viem ze to boli s prepacenim ako svina.Vie to oklamat ze sa ti po nasadeni liekov ulavi a mas pocit ze super,uz som zdrava ale nie je to tak,len ti lieky ulavia od bolesti.potrebuje to cas ako akakolvek ina choroba.potebuje tyzden aby ta zas nedobehla.

lenadka
25. nov 2018

@juliet86 no ja som to mala tak často, že som už ani nevedela aké je to žiť normálne bez toho trápenia a doktori nevedeli čo somnou prečo sa mi to stále vracia. A postupne to zľahčovali - však ich to nebolelo. Kľudne ma nechali bez ATB pár dní, lebo nechceli nasadiť hocičo, lebo mne hocičo nezabralo, čakalo sa na kultiváciu a citlivosť. Lenže byť s tou bolesťou 2-3 dni a samozrejme že zápal sa len zhoršoval. Potom ATB zabrali na pár dní úľava a cca po týždni po dobratí odznova. Neodišli mi obličky a som tu - šťastie? Neviem sama sa čudujem že už neviem čo zápal mechúra, je to vďaka Kapucínke a užívala som vtedy aj wobenzin.

juliet86
autor
25. nov 2018

@lenadka kapucinku budem isto pokracovat po skonceni atb gratulujem ze si sa z toho dostala

kathhii
26. nov 2018

@juliet86
Urologický čaj-závisí od značky, ale vaćśinou je močopudný. Doktorka mi na pohotovosti kedysi hovorila, že pokiaľ mám silné bolesti pri cikaní, tak si mám dať maximálne 2 šálky čaju, lebo keďže je močopudný tak cikáš viac ako treba a potom si sposobuješ bolesť ešte viac. V takom prípade len čistú vodu.Keď sa to trośku upokojí-potom si ho treba variť, alebo na začiatku, keď máš len pocit prechladnutia...

Strana
z2