Zápal močových ciest - liečba
Ahojte! 🙋
Mala už z Vás niektorá zápal močových ciest alebo mechúra?
Ak áno ako dlho ste sa liečili , a z čím? Aké antibiotiká ste užívali? Aké ste mali príznaky?
Ja som už dobrala antibiotiká biseptol+ urinal acut Forte,ale nič moc sa nezlepšilo. ☹️
Stále ma nutka celý deň na močenie. 😣
Ďakujem za Vaše odpovede,a skúsenosti. 😙
@kawasakier6n ahoj prosím ta, tu kapucinku môžem brat celé tehotenstvo, neuškodí bábätku ? Ďakujem
@megan661 vobec..brala som ju v kuse cele tehotenstvo zi strachu zapalu ale tu bezalkoholovu a maly je zdravy ako repa...aj vysledky som vzdy mala vsetky dobre..dokonca som si pocas celeho tehotenstva davala do posvy casto hydrofemin gel ako prevenciu alebo ked som daco zacitila a nic vsetko ok..
@rooberta ja mám teraz také problémy už dva mesiace. Po pôrode som musela ísť na čistenie lebo mi tam ostalo z placenty a dva týždne po čistení ma chytil mechúr. Taký pocit ako si opisovala. Dali mi najprv antb zinnat, nič. Teraz beriem cyprofloxacin a stále nič. 😩 Aj urinal prášky si dávam aj čaje pojem...
@laury77 uz asi 5 rokov som sa trapila opakovanymi zapalmi, mesiac co mesiac antibiotika vzdy sa to vratilo, dokonca aj po porode, tiez ma urolog poslal do... ze mi nema uz ako pomoct lebo najsilnejsie antibiotika mi nezaberaju, tak som si musela pomoct sama, v prvom rade strava, treba si nastudovat dietu na zapal mc ciest, potraviny ktore robia moc zasadity, ziadna kava vino syry, ..super je smoothie s cervenej repy a jablka, repa je silno protizapalova, zasadita, a moj poznatok za tie roky treba probiotika na vkladanie s lactobacilus jensenii a crispatus produkuju peroxid vodika, su drahsie a len dvoje na trhu, probiotika s lyzatmi na zapijanie, DManosu dlhodobo sacky si davam aj 6x ta den v akutnej faze vacsinou zaberie hned , postupne davam len 3 sacky denne dlhodobo potom len dva a potom len pred spanim, myci del zo spodu s teatree olejom neskutocne ulavi od bolesti a palenia okamzite a potom myci gel s lactobacilmi, dufam ze to niekomu pomoze, pekny den
@janula2511 ahoj janula ja mám to iste bol to zápal teda ? Alebo ako si dopadla ďakujem ti
@janka2007i ahoj Janka,to už bolo dávno ale u obvodnej mi dr dala nejaké ATB.trápis sa stým teraz?
@laury77
Ahojte žienky,ja som mala veľké problémy s mocakmi...mala som snáď vyskúšané všetko, ATB aj prírodné doplnky ,čaje, tinktúry.....Ale teraz ma to chytilo mimo Slovenska tak som musela vyskúšať co mi dali v zahraničnej lekarni a zabralo. Volá sa to Uvicur je to z medvedice lekárskej, má to nejakú zložku arbutin a ta vraj zničí baktérie e-coli...A vraj je dobre si dat aj štipku sody bikarbony do vody....No mne to zabralo ,tak skúste sa popozerať po medvedici lekárskej a snáď to pomôže aj niektorej z vás...

@evonny ahoj chcem sa spýtať ako si na tom? Akú liecbu si zahajila mám taký istý problém ako ty. Aj sladke mám rada. Rozhodla som sa že si dám 4 mesačnú kuru blukurima, céčko, kordyceps... Proste vsetko co tam niektorá pani napisala beriem to týždeň a uz cítim ze to bude zas zápal neviem kto mi môže pomôcť 🙏