Zavedenie vaginálnej tablety Polygynax s gélovými nechtami
Zdravím.Nemám skúsenosti so zavedením vaginálnej tablety.Mám gélové nechty a neviem ako zaviesť,nechcem tam žiadne baktérie zaviesť. Robíte to s hygienickými rukavicami? ďakujem
Ja som si zavádzala normálne prstom po večernej hygiene som si poriadne umyla ruky a tak aby si si potom ľahla aby z teba nevyšla. Ak máš dlhé nechty tak buď s rukavicami alebo ak si zadáš vaginálny aplikátor tak by mali byť také aplikátory na tabletku podľa toho teda aká je veľká tabletka.
@nikoleta1872011 Prepáč, táto odpoveď bola pre niekoho iného. Omylom som ju odoslal
@nikoleta1872011 aplikátor plus rukavice
@nikoleta1872011 aplikátor plus rukavice
@stellarstar polygynax? Aplikatorom? Ved to je globula, aplikator tam nieje
@nikoleta1872011 ved ai daj normalne rukavice ak si myslis, ze je to lepsie
@nikoleta1872011 Prepáč, táto odpoveď bola pre niekoho iného. Omylom som ju odoslal
@albertto Vsak on este len nedavno zomrel, cca 5 az 7 rokov dozadu, mozno sa mylim viem on bol exorcista .A uz na jeho prihovor sa deju zazraky ? Mas s tym Amorthom skusenost,mozes aj tu,alebo ked nie,tak aj do ip.lebo taketo veci mna vééélmi zaujimaju.Dááákujem vopred
Nájdite si online modlitbu za prepustenie otca Gabriela Amortha a modlite sa ju denne
@albertto Určite zrovna to potrebuje 😂😂.
@stellarstar polygynax? Aplikatorom? Ved to je globula, aplikator tam nieje
@anonym_561ea8 tak nechty ostrihať
@anonym_561ea8 tak nechty ostrihať
@stellarstar no ked su umele teda urcite ich neda dolu kvoli polygynaxu
@nikoleta1872011 veď si umy ruky a poriadne, ak nemáš úplný hnoj zasuseny za tými nechtami a hotovo 🤦🏻♀️... Ani frajer si nedáva rukavice keď ťa prstuje.

Nájdite si online modlitbu za prepustenie otca Gabriela Amortha a modlite sa ju denne