Zbláznilo sa mi telo?
dobry den, pokusame sa o babätko a aj tento mesiac sme sa usilovne pokusali, a mna prekvapili nasledujuce udalosti. 2 dni po ovulacii som hned rano dostala zapal moc.ciest, ktory sa mi podaril uz navecer zastavit silnym urolog.cajom (co sa mi malokedy podarilo, vacsinou mi zaberu len antibiotika), na druhy den rano, ja stastna, ze mi nic nie je, som ledva vstala z postele - pocity na chripku, palenie oci, slabost, bolesti hlavy, strasna zima, ziadna teplota ... toto trvalo dva dni a potom ma to prechadzalo, az na tu zimu ... na dalsi den zase mykoza - to sa mi podarilo zas zahnat sedacim kupelom z alchemilkoveho caju ... po tom ako som si vzala utrogestan oralne (kvoli mykoze)a ma bolelo podbrusko a dost intenzivne aj krize, ziadna unava, ci motanice... a dnes rano zapal oka :( ja uz svoje telo nechapem ... pocas ovu sme sa pokusali kazdy den aj par dni pred... nemam ziadne nafuknute brucho, sem tam, ked zdvyhnem maleho, ktory ma 14kg, ma pichne raz vpravo a raz vlavo v podbrusku ... pri prvom tehu som mala priznaky hned od uhniezdenia vajicka a to caste mocenie aj vnoci a jemne nafuknute brucho ... mali ste uz niektora taketo problemy? ako to mam chapat? mimochodom do teraz zdrava ako buk - len okolo vianoc sme cela robina marodili s chripkou ... dakujem Vam za rady a typy 🙂
Hovorí sa, keď sa darí tak sa darí 🙂 Tak je to asi aj s tvojim telom, zbiera sa jeden problém za druhým. Tak už len sa dať dokopy a čakať na deň D, kedy sa vám zadarí. Drží palce 🙂

mám 4 deti a každé tehu bolo iné. Ani jedno nebolo také isté ako ostatné. tak sa nechaj prekvapiť....