icon

Zdieľajte skúsenosti s HRT liečbou na menopauzu

lucia851
24. júl 2024

Ahojte užívate niektoré hry liečbu na menopauzu?aké máte skúsenosti?

stellarstar
24. júl 2024

@lucia851 tak nezakladaj zbytočne tie isté témy o tom istom 🤷‍♀️ a potom miešaš kašu s pudingom. Sa zamysli

taynee
Odpoveď bola odstránená
lucia851
autor
24. júl 2024

@taynee tak ale ja mám príznaky a už druhý cyklus nemám menzes

taynee
Odpoveď bola odstránená
lucia851
autor
24. júl 2024

@taynee ja beriem tiapridal už dlhé roky a nikdy mi nerobil problémy

taynee
Odpoveď bola odstránená
lucia851
autor
24. júl 2024

@taynee nikto mi na ikdy prolaktin nebral a tá liecba od gynekológa mi celkom dnes pomohla

taynee
Odpoveď bola odstránená
lucia851
autor
25. júl 2024

@taynee ja nebudem riešiť nič mne je to jedno či mám prolaktin

stellarstar
25. júl 2024

@lucia851 tak sa tráp ďalej keď ti to takto vyhovuje 🙈

veronikaszabova
25. júl 2024

@stellarstar 😂😂😂😂

lucia851
autor
25. júl 2024

@veronikaszabova neviem čomu sa smejes

stellarstar
25. júl 2024

@lucia851 ty mnohým veciam žiaľ nerozumieš

taynee
Odpoveď bola odstránená
veronikaszabova
25. júl 2024

@lucia851 komentu od @stellarstar ... Ale vlastne na celej tejto absurdnej diskusii. Milion diskusii si o tvojom "probleme" zalozila a este milion ich zalozis. Ty nehladas riesenie. Ty si povaha ala trpitel. Rada riesis svoje "problemy" s inymi. Ale rady vlastne ani nehladas.

veronikaszabova
25. júl 2024

@lucia851 vysad zasa vsetky lieky, potom si ich nasad podla toho ako uznas za vhodne. Ved netreba pocuvat lekarov, netreba citat pribalove letaciky... S tebou musi byt sranda byvat a riesit to stale s tebou.
Ale vies co? Spamataj sa. Mas dieta skoro v teenagerakom veku - vybehni s nim na kupko, do prirody, prides na ine myslienky.

lucia851
autor
25. júl 2024

@veronikaszabova ja nejdem nasadzat a vysádzať lieky ja ten tiapridal aj ad brat musím lebo inak by mi bolo zle psychicky,mi máme bazén takže na kupko ani ísť nemusim

veronikaszabova
25. júl 2024

@lucia851 sak ale bez do spolocnosti, prides na ine myslienky. Nesed furt doma na riti. To by som depky mala aj ja.

taynee
Odpoveď bola odstránená
lucia851
autor
25. júl 2024

@veronikaszabova ja nesedim stále na riti chodím aj s kamarátkou von

lucia851
autor
25. júl 2024

@taynee mne ho dáva na uzkost psychiatricka

taynee
Odpoveď bola odstránená
stellarstar
25. júl 2024

@lucia851 tiež nechápem zmysel tvojich denno denne založených tém a otázok keď si poradiť nenecháš, keď ti niekto niečo napíše už si agresívna. Tak keď ti to takto vyhovuje žiť na čo sem píšeš a zakladáš tie témy? Alebo si z nás robíš srandu? Fakt ty by si sa mala dat hospitalizovať a liečiť sa. Dúfam že tvoj syn nebude mať ujmu na psychickom zdravý kvôli tebe. Tuším on ma aj viac rozumu ako ty. Tak sa pekne tráp dalej keď ti to vyhovuje 👍

taynee
Odpoveď bola odstránená
lucia851
autor
25. júl 2024

@taynee no dovol

lucia851
autor
25. júl 2024

@stellarstar ja sa nepotrebujem dávať hospitalizovať ja som psychicky na Tom dobre

lucia851
autor
25. júl 2024

@taynee ja som není vôbec utlmená

stellarstar
25. júl 2024

@lucia851 no vidno veľmi dobre ze ty si na tom dobre, ukáž tvojej psych tieto tvoje denno denne príspevky... A keď si na tom dobre prečo zakladáš furt témy? Ešte som doteraz na túto otázku nedostala odpoveď

veronikaszabova
25. júl 2024

@lucia851
...ja som psychicky na Tom dobre....
Ty tomu snad veris?

stellarstar
25. júl 2024

@lucia851 jaj 🤣 a keď si psychicky na tom dobre, prečo si doma? Prečo nejdeš pracovať? Tak tu niečo nie je ok 🤣🙈