Zdieľajte skúsenosti s HRT liečbou na menopauzu
Ahojte užívate niektoré hry liečbu na menopauzu?aké máte skúsenosti?
@lucia851 tak ptm ti nie je dobre. Ty sama nebadáš čo píšeš čo tvrdíš? Lebo raz píšeš tak a raz tak a furt zavádzaš. Návaly máme všetky a to nie je dôvod neísť do práce. Pozri včera ma ukrutne seklo v krížoch bolesti idú do L nohy a musím makať, som ti písala ze mam opotrebované oboje bedrové kĺby som staršia od teba a chodim napriek do práce. Tak u teba niečo nie je ok. A čo sa týka tých navalov nepísala si včera ze ti je vďaka hrt lepšie???
@stellarstar dnes zo mňa tečie zas a u nás nájsť prácu na 4 hodiny je veľký problém
@lucia851 problém si robíš sama
@stellarstar a aký?
@lucia851 Máš to užívať denne v rovnakú hodinu, takže pri takomto užívaní budú hladiny hormónov stabilné, to znamená, že aj účinok, to nie je je liek proti bolesti, že dám si, keď potrebujem a začne účinkovať.
Hormonálna liečba neúčinkuje hneď, telo sa musí nastaviť, zvyknúť si.
@zuzanockamt ja viem
@lucia851 Tvoja predchádzajúca odpoveď o tom ale nesvedčí - že vieš.
@zuzanockamt tuším už ona sama sa v sebe nevyzná
@zuzanockamt ja viem ako to mám brať není som blbá
@stellarstar ja sa v sebe vyznam až moc
@lucia851 uuh pani dokonalá 👍
@stellarstar vieš čo staraj sa radšej o seba ty si myslíš že keď robíš tak si dokonala raz na to doplatia v starobe
@lucia851 jasné že som dokonalá pani múdra. Co sa mi doplatí v starobe hm? No co?
@stellarstar zdravotné problémy
@taynee ale si jej dala 😂😂😂😂
@veronikaszabova hahaha
@lucia851 jasne... Vymyslela 😂😂😂😂 prosim ta, nestrapnuj sa tu uz.
@lucia851 žena ty pip ja už mám teraz zdr problémy 🤣 ale nie som taká úbohá ako ty 🤦♀️
@lucia851 ešte raz a naposledy, môj partner má 50 r ma depresie,úzkostne stavy, panicke ataky, dm II a chochp II - III a vieš čo? Do toho má aj kožné problémy aj sa potí jak krava a predsa ON CHODI PRACOVAŤ!!! Tak prosím ťa spamätaj sa 🤦♀️
@stellarstar tak nech chodí ja viem sama na sebe posúdiť či vladzem robiť alebo nie
@stellarstar ja nie som úbohá to skôr ty
@lucia851 ja? Prečo? Neviem co by na to tvoj povedal keby som tieto tvoje príspevky screenshotla a mu poslala na messenger. On vie vôbec čo ty tu vystrajaš? Určite nie
@veronikaszabova hm, že aké ticho nastalo 🤔
@stellarstar 😂😂😂😂
Asi sa sla povenovat milencovi
@veronikaszabova ale to s tým milencom je pre mňa nové 🤣🤣

@stellarstar lebo nevladzem a mám tie návaly silne