Žeby silná ovulácia spôsobovala bolesti?
Som v období ovulácie, skoro každý mesiac v rovnakom čase mam aj 3_4 dní silne bolesti v pravom podbrušku, až krce,nadúvanie a bolest sa tiahne ku krížom. To až tak dlho moze trvať ovulka? Som uz 47 ročná žena
Môžeš to mať aj predovulačnú bolesť. Veľa žiaden má v období ovulácie silnejšie bolesti ako pri samotnej menštruácií. Ale riešila by som to s dr asi..
co je to silna ovulacia? je len ovulacia. bolesti mozes mat silnejsie z roznych dovodov napr. cysty ak ta to obmedzuje navstiv gynekologa nech sa na to pozrie
@anonym_autor Ja som v zivote vobec ovulaciu necitila. Po 3 detoch a vo veku cca 46-47r. som zacala presne citit kedy ovulaciu mam. Normalne zacali take tie bolesti, take to pichanie v bokoch. Vraj to presne vekom zacina boliet. Asi to budem citit az kym menzes nezmizne :/
Môžeš to mať aj predovulačnú bolesť. Veľa žiaden má v období ovulácie silnejšie bolesti ako pri samotnej menštruácií. Ale riešila by som to s dr asi..
@anonym_17092b ja menstruacne nemám vôbec,ano uz som objednaná
Gynekologicky si ok? Bolesti zvyknu sposobovat najcastejsie cysty
Gynekologicky si ok? Bolesti zvyknu sposobovat najcastejsie cysty
@anonym_8dd419 pred rokom som bola atiez som mala tie bolesti
Mám to isté,bolesti v podbrušku 3-4 dni..cisty nemám,ale vekom sa tie bolesti zmierňujú
@anonym_autor ja mam najma od porodov pomerne silnu ovulaciu.ms som necitila skoro vobec,ale ovulaciu az ma niekedy skruti ako vystreli bolest.presne pod bruskom,do krizov..ms nemavam,mam vnutromaternicove,u Dr.vsetko fajn,ziadny problem.preco nemas ms?
@anonym_autor ja mam najma od porodov pomerne silnu ovulaciu.ms som necitila skoro vobec,ale ovulaciu az ma niekedy skruti ako vystreli bolest.presne pod bruskom,do krizov..ms nemavam,mam vnutromaternicove,u Dr.vsetko fajn,ziadny problem.preco nemas ms?
@anonym_fbb2fc myslela som nemám menstr.bolesti
Keď mi skončili menštruačné bolesti,nastúpili ovulačné.Vždy ma bolela len pravá strana.
@anonym_autor áno, tiež mám ovulacne bolesti. Väčšinou v ľavom podbrušku, tiež sa k tomu zvykne pridať nafukovanie. Na gynekológii všetko v poriadku. Trošku zvykne pomôcť termofor.
jasne, ze sposobuje bolesti. ja to niekedy mam uplne tak isto ako ked mam dostat menzes, resp. ked dostanem a ten prvy den, dva. ale v oboch pripadoch to isti cetalgen. nebudem ja v bolestiach fungovat. z toho som uz vyrastla.
ano, aj ja to mavam tak, ako popisujes. trpim pocas ovulacie hadam aj viac ako pri menzese. vzdy si musim dat brufen, lebo nic ine mi proste nepomaha...