Žiaden menzes a problém s hormónmi. Môžem otehotnieť?

zuzuli252
11. jún 2013

Mam na vas prozbu som tu prvy krat chcem sa opitat ci len liekmy sa to da upravit alebo ci je aj nieco ine nato mam stym problem asi tak dva roky lenze mne hormony nerobia dobre ani natikoncepcia.Tak som ju vysadila asi v decembri ja us ani presne neviem, menzesom dostala v marci ale to skvor taka tmava krv ale trvalo to 6dni,dalsi som dostala v maji a ties bol taky isty,neviem ci som ho dostala kvoli stresu,myslite ze som mohla mat ovu ci nie?ci je mozne ked zena ma nisky hormon mat sem tam plodne dni a ci je mozne aby otehotnela alebo nie viem ze vlani sa mi stalo ze som mala ovu mala som aj dobru sliznicu lebo moja prva doktorka ma liecila iba na nisku sliznicu a teras zas mi chyba hormon ako to viriesit,aj ked si myslim ze sanca byt tehotna je nulova,len teras mam taky problem nachladla som zo spodku obvodna mi dala antibiotika na infekciu mocovych ciest,no len mna stale tlaci na vc ,pod bruskom divne tlaky,citim sa tak divne,bolia ma krize,mam aj vytok taky biely taky skvor priesvitny myslite ze to bude iba stoho prechladnutia,poradte ak mate skusenosti ako si upravit hormon a ci som len prechladnuta?za odpovede vopred dakujem

lauricka
11. jún 2013

opytaj sa gynekologa, ci mas normalne alebo polycysticke vajecniky. Nerozumiem, co je nizky hormon. Pises, ze ti hormony nerobia dobre a ze ta gyn. liecila. Znamena to, ze sledovala tvoje cykly a riesila ich nejako kvoli neplodnosti? Ak ano a nepomohlo to, najdi si centrum asistovanej reprodukcie a chod tam na konzultaciu. Nemyslim si, ze Ti tu niekto da odpoved na otazky, ktore musia riesit odbornici. Mozno len ak niekto mal nieco podobne Ti moze napisat svoju skusenost, ale kazde zenske telo je specificke, takze nestracala by som tu cas a isla do CAR. A ano, moze sa stat, ze aj zena, ktora ma problem s cyklami, ma sem tam ovulaciu a otehotnie.
Mozes si kupit caje alebo podporne produkty na cinnost vajecnikov(Inofolic, kvapky Femi od firmy Valovič, tablety Sarapis...), ale ci ti pomozu zavisi od zavaznosti tvojho problemu. A ak mas, nahodou, nadvahu, urcite treba schudnut.

Ja osobne, ak mam problem "odspodu", aj ked len prechladnutie, tak to riesim u gynekologa, nie obvodaka. Takze ak s tym mas problem, chod k odbornikovi. Ale to asi nema suvis s tvojim prvym problemom s cyklami a plodnostou.

mamazem
12. jún 2013

Vyhľadajte si témy týkajúce sa Gynexu (čisto prírodný produkt namiešaný podľa princípov tradičnej čínskej medicíny). Myslím, že Gynex by Vám mohol pomôcť pri riešení viacerých Vašich problémov.

katinka4
12. jún 2013

1. nepíšeš o aký hormón ide , 2. zrejme máš dlhé anovulačné cykly - co moze sposobovat aj ten chybajuci hormon , moj nazor je ze zrejme ti prirodne produkty nepomozu,ja som skusala caje , kvapky ale nezabrali, potom mi dr. robila hormonalny profil a zistila znizenu funkciu stitnej zlazy - teraz sa liecim doplnam si chybajuci hormon a cykly sa skratili z vyse 50 dnových na 27 dnove ,ovulacia ale nenabehla tak mi ju gynekologicka stimulovala Clostylbegytom a ovu prebehla,teraz cakam ci sa podarilo babo alebo pokracujem v liecbe. Zatial ubehol 1 rok odkedy sa snazime 😒

bebe994
17. jún 2013

ahojte babenky mam taky problem snazime sa us 1 rok o babo ale stale nic menstruaciju dostavam nepravidelne meska mi aj 4 mesiace chcela by som sa spitat ze ci tu ma niekto taky problem dakujem

trinka
17. jún 2013

@bebe994 skús v snažilkovských témach, tam maju dievčata viac skúseností, držím palce 😉

majuka73
19. jún 2013

Čaute, rada by som prispela do tejto témy pozvánkou na TURNÉ PLODNOSTI. Myslím, že ako snažilky by ste na tomto podujatí mohli získali veľa užitočných informácii. Teším sa, že sa uvidíme.

V júni sa už po štvrtýkrát opäť stretneme na Turné plodnosti. Tu je malá ukážka o čo vlastne ide:

Predovšetkým vám predstavíme nové možnosti vyšetrení. Novinkou na Slovensku je, že sa pomerne jednoducho dozviete, ako je na tom zásoba vašich vajíčok a podrobne je možné pozrieť sa i na kvalitu spermií. Súčasťou Turné plodnosti bude skúsená reprodukčná genetička, ktorú môžete osloviť aj mailom. Všetky otázky, ktoré máte ohľadom problémov otehotnieť, vyšetrení, liečby či dôležitej prevencie môžete gynekológom, urológom, andrológom či endokrinológom posielať na adresu bocian@bocianoviny.sk
Pre všetkých, ktorí sa chystajú byť raz rodičmi, pretože plodnosť nie je samozrejmosť, pre tehuľky a partnerov či maminy s kočiarikmi a pre tých, ku ktorým bocian mešká.
Termíny stretnutí:

Bratislava, utorok 25. 6.
Od 14.30 do 16.00 na Primaciálnom námestí
od 17.00 do 19.00 v Primaciálnom paláci (prízemie vľavo)

Banská Bystrica, streda 26. 6.
od 14.00 do 15.30 na Námestí SNP (pri Lazovnej)
od 16.30 do 18.30 v Knižnici na Lazovnej 9

Košice, piatok 28. 6.
od 14.00 do 15.30 na Hlavnej (blízko stĺpu Immaculaty)
od 16.30 do 18.30 v zasadačke na Hlavnej 68 (I. posch.)
Vstup zdarma