icon

Zlá morfológia spermií. Podarilo sa vám otehotnieť?

simik22
18. aug 2011

Baby ja viem, ze takato podobna tema tu uz bola, ale chcem vediet, ake mate kto konkretne skusenosti. Dnes sme boli po vysledky draheho spermiogramu. Vysledok? 0,5 perc. spermii v poriadku, 99, 5 spermii patologickych.- Teratozoospermia. Ma zlu stavbu spermii. Mate niektora skusenost? Podarilo sa Vam niektorej prirodzene otehotniet? Alebo POmocou umeleho oplodnenia? Zlepsili sa u partnera po case vysledky??? dakujem za odpovede.

l_e_n_o_c_k_a
27. aug 2014

@piussi podarilo sa nam prirodzene... brala som clostyl a potom mi pichli pregnyl... ak by to vtedy nevyslo, dalsi mesiac by sme isli na IUI

marshmallow
7. okt 2014

Baby endometrioza a teratozoospermia....mate niekto aj napriek tymto diagnozam prirodzene babatko?

lussinda2
8. okt 2014

@marshmallow ahoj my mame teratozoospermiu a aj napriek tomu, ze ja som v poriadku sa nedari cez 3roky. Ale nikdy nevies kedy motyka vystreli. Drzim palce

happyfrog80
8. okt 2014

@silesias blahozelam a prosim ta na co je dobry prefuk vajcovodov?Niekto hovori ze to precisti vajcovody ale vacsinou som vycitala ze to nema ziadny ucinok le to nakeju tekutinu aby videli na fotkach ci tǎ je vada abo nie.Ze vraj ta tekutina nepreraza zrasty len ukaze ze su tam zrasty ak su.Dik

marshmallow
8. okt 2014

@happyfrog80 ako hovoris...neprerazi len ukaze zrasty ktore ti nasledne ak sa da odstrania

blue99
8. okt 2014
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
marshmallow
8. okt 2014

@blue99 dobry clanok aj som si nasla tie produkty ale cely karton treba objednat?Ved tam je 18ks to je vela

madafi
8. okt 2014

hej v kartone je veľa kusov ale do košíka som si vložila iba jeden kus 🙂 zobrala som macu a b12.dakujem 😉

janina1007
5. mar 2016

@ozka22 ahoj sme presne ten isty pripad... blahozelam aj ked je to starsieho data... mozem sa nieco opytat cez ip?

ozka22
6. mar 2016

@janina1007 jasne mapiste mi ip 🙂

23javane
1. júl 2016

@ozka22 ahoj 🙂 prosim ta mozem sa opytat po akej dlhej dobe ako ste sa pokuasli otehotniet sa to podatilo 🙂 dakujem krasne za info 🙂

ozka22
1. júl 2016

@23javane ahoj, pri prvom dietati sme skusali 7 mesiacov ale prvych 5 mesiacov z toho som nemala menzes, cize zbytocne..ale v aprili bol manzel na vysetreni, vysledky boli zle a v juni som zostala tehotna 🙂....druhe dieta na prvy pokus 🙂

23javane
2. júl 2016

@ozka22 Dakujem krasne za odpoved a blahozelam este raz 😉 verim ze ked clovek veri podari sa to 🙏🙏

renarik
2. júl 2016

ja mam tri deti.... 🙂

23javane
3. júl 2016

@renarik ahoj prosim ta mozem sa opytat aj vy ste mali zle vysledky spermiogramu? a po alej dlhej dobe sa ti podarilo otehotniet? lebo ked moj gyndos videl vysledky z neho povedal ze su velmi zle a skusat mozeme aj niekolko rokov a ze bude naj umele oplodnenie ... tak som z toho trosku smutna..

bosorka27
4. júl 2016

@lucka_220809 ahoj mohla by si aj mne poslať ten zoznam vitamínov na zlepšenie spermiogramu?ďakujem🙂

renarik
23. júl 2016

@23javane 3roky snazenia a prislo prve, potom som to neriesila a prislo druhe 🙂 a ked som to uz absolutne neriesila prislo tretie 🙂))

gurags
12. máj 2017

@bobozoziliny ahoj vidim ze cakas babo, podarilo sa vam zlepsit morfologiu? Ak ano, ako?My mame len 1percento kvalitnych a uz neuspesnych 14 cyklov za nami.

kika691
12. máj 2017

@gurags nám pomohol pycnogenol

bobozoziliny
12. máj 2017

@gurags ahoj Ja uz cakam 2.babo... oboje sa zadarilo prirodzene, toto druhe ani neviem ako😊 Takze sa daj aj bez umeleho opl. len to chce asi cistu mysel a neriesit to

gurags
12. máj 2017

@bobozoziliny to je asi to najťažšie, cista myseľ a neriesit...roky sme babo odkladali, skola, praca... teraz pred rokom sme si povedali že sa ideme začať snažiť...na druhý mesiac pozitivny test, ale vydržalo to len týždeň, dovtedy márna snaha a pred 2 mesiacmi vysledok spermiogramu taký aký je. Na psychike mi to nepridalo a neviem, fakt neviem ako na to nemyslieť keď chcem, tak veľmi chcem byť tehotná. Ale potešila si ma, ze to ide prirodzene 🙂

renarik
15. máj 2017

nerieš....ja mam 3 deti a tiez sme to mali...

luiana
12. aug 2017

@simik22 ahoj ty si bola na inseminacii zo zlym spermio?lebo my mame tiez a neodporucili nam to

simik22
autor
12. aug 2017

@luiana ahoj ano. Dokopy 4x

luiana
12. aug 2017

@simik22 4x inseminacia?

simik22
autor
12. aug 2017

@luiana ano

simik22
autor
12. aug 2017

@luiana pri 2/detoch

luiana
12. aug 2017

@simik22 to sa cudujem ze tolko krat ved oni iba dva krat a potom uz umele

simik22
autor
12. aug 2017

@luiana pri dcerke vyslo iui na prvykrat. pri synovi sme boli 3 x na IUI, neuspesne a potom som hned otehotnela prirodzene

luiana
13. aug 2017

@simik22 my mate tiez zly spermiogram s insem.nam vobec neodporucaju preto sa pytam a je to zvlastne