Zlá morfológia spermií. Podarilo sa vám otehotnieť?
Baby ja viem, ze takato podobna tema tu uz bola, ale chcem vediet, ake mate kto konkretne skusenosti. Dnes sme boli po vysledky draheho spermiogramu. Vysledok? 0,5 perc. spermii v poriadku, 99, 5 spermii patologickych.- Teratozoospermia. Ma zlu stavbu spermii. Mate niektora skusenost? Podarilo sa Vam niektorej prirodzene otehotniet? Alebo POmocou umeleho oplodnenia? Zlepsili sa u partnera po case vysledky??? dakujem za odpovede.
Baby endometrioza a teratozoospermia....mate niekto aj napriek tymto diagnozam prirodzene babatko?
@marshmallow ahoj my mame teratozoospermiu a aj napriek tomu, ze ja som v poriadku sa nedari cez 3roky. Ale nikdy nevies kedy motyka vystreli. Drzim palce
@silesias blahozelam a prosim ta na co je dobry prefuk vajcovodov?Niekto hovori ze to precisti vajcovody ale vacsinou som vycitala ze to nema ziadny ucinok le to nakeju tekutinu aby videli na fotkach ci tǎ je vada abo nie.Ze vraj ta tekutina nepreraza zrasty len ukaze ze su tam zrasty ak su.Dik
@happyfrog80 ako hovoris...neprerazi len ukaze zrasty ktore ti nasledne ak sa da odstrania
@blue99 dobry clanok aj som si nasla tie produkty ale cely karton treba objednat?Ved tam je 18ks to je vela
hej v kartone je veľa kusov ale do košíka som si vložila iba jeden kus 🙂 zobrala som macu a b12.dakujem 😉
@ozka22 ahoj sme presne ten isty pripad... blahozelam aj ked je to starsieho data... mozem sa nieco opytat cez ip?
@janina1007 jasne mapiste mi ip 🙂
ja mam tri deti.... 🙂
@renarik ahoj prosim ta mozem sa opytat aj vy ste mali zle vysledky spermiogramu? a po alej dlhej dobe sa ti podarilo otehotniet? lebo ked moj gyndos videl vysledky z neho povedal ze su velmi zle a skusat mozeme aj niekolko rokov a ze bude naj umele oplodnenie ... tak som z toho trosku smutna..
@lucka_220809 ahoj mohla by si aj mne poslať ten zoznam vitamínov na zlepšenie spermiogramu?ďakujem🙂
@bobozoziliny ahoj vidim ze cakas babo, podarilo sa vam zlepsit morfologiu? Ak ano, ako?My mame len 1percento kvalitnych a uz neuspesnych 14 cyklov za nami.
@gurags ahoj Ja uz cakam 2.babo... oboje sa zadarilo prirodzene, toto druhe ani neviem ako😊 Takze sa daj aj bez umeleho opl. len to chce asi cistu mysel a neriesit to
@bobozoziliny to je asi to najťažšie, cista myseľ a neriesit...roky sme babo odkladali, skola, praca... teraz pred rokom sme si povedali že sa ideme začať snažiť...na druhý mesiac pozitivny test, ale vydržalo to len týždeň, dovtedy márna snaha a pred 2 mesiacmi vysledok spermiogramu taký aký je. Na psychike mi to nepridalo a neviem, fakt neviem ako na to nemyslieť keď chcem, tak veľmi chcem byť tehotná. Ale potešila si ma, ze to ide prirodzene 🙂
nerieš....ja mam 3 deti a tiez sme to mali...

@piussi podarilo sa nam prirodzene... brala som clostyl a potom mi pichli pregnyl... ak by to vtedy nevyslo, dalsi mesiac by sme isli na IUI