icon

Podarilo sa vám otehotnieť pri zlom spermiograme?

24. jún 2026

Manžel má Astenozoospermiu a Vysokú fragmentáciu DNA spermií. Je tu niekto kto mal rovnaké výsledky spermiogramu? Podarilo sa vám otehotnieť? Alebo ako dopadlo ivf?

petamich
24. jún 2026

Manzel mal astenoteratozoo a otehotnela som bez problemov, problem bol v udrzani, napokon teda to dobre dopadlo a dotiahli sme to do zdraneho konca.

autor
24. jún 2026
@petamich

Manzel mal astenoteratozoo a otehotnela som bez problemov, problem bol v udrzani, napokon teda to dobre dopadlo a dotiahli sme to do zdraneho konca.

@petamich ako dlho ti trvalo otehotnieť?

petamich
24. jún 2026
@anonym_autor

@petamich ako dlho ti trvalo otehotnieť?

@anonym_autor okamzite som otehotnela, ked mu prisli vysledky spermiogramu s odporucenim na IVF, tak sme na konzultacii riesili, ze nechapeme, ze s takym zlym spermiogramom, odpoved bola, ze objem je dobry, hoc vysledky zle a ze teda asi proste nejako spolu to dorovname ale teda my sme riesili potom problem s udrzanim (tri pokusy, tri uspesne na prvykrat, dvakrat to nedopadlo dobre)

anonym_265141
Včera o 11:25

@anonym_autor my už 3rok s tým spermiogram riešime a min. rok potrat od vtedy ani tuk. pri zlom DNA spermií tvrdia,že tie potraty sú bežné a hlavne že dieťa potom môže mať vývojovú chybu keď je zla DNA.
Už všetko možné vyskúšal zmeniť aj lieky, vitamíny a neviem no...čiže nám do úspešného konca zatiaľ nie.

pabla99
Včera o 18:45

@anonym_autor ahoj moj manžel astenoteratozoospermiu .. podarilo sa až po IVFku

autor
Dnes o 05:35
@anonym_265141

@anonym_autor my už 3rok s tým spermiogram riešime a min. rok potrat od vtedy ani tuk. pri zlom DNA spermií tvrdia,že tie potraty sú bežné a hlavne že dieťa potom môže mať vývojovú chybu keď je zla DNA.
Už všetko možné vyskúšal zmeniť aj lieky, vitamíny a neviem no...čiže nám do úspešného konca zatiaľ nie.

@anonym_265141 progresívnu pohyblivosť má 24% a aj z toho má väčšina zlú DNA😩

autor
Dnes o 05:36
@pabla99

@anonym_autor ahoj moj manžel astenoteratozoospermiu .. podarilo sa až po IVFku

@pabla99 na koľky pokus to vyšlo ?

autor
Dnes o 05:36
@petamich

@anonym_autor okamzite som otehotnela, ked mu prisli vysledky spermiogramu s odporucenim na IVF, tak sme na konzultacii riesili, ze nechapeme, ze s takym zlym spermiogramom, odpoved bola, ze objem je dobry, hoc vysledky zle a ze teda asi proste nejako spolu to dorovname ale teda my sme riesili potom problem s udrzanim (tri pokusy, tri uspesne na prvykrat, dvakrat to nedopadlo dobre)

@pabla99
@petamich koľko ste platili za ivf. Pre mňa je to nové všetko. Neviem si celkom predstaviť čo to obnáša

petamich
Dnes o 07:02
@anonym_autor

@pabla99
@petamich koľko ste platili za ivf. Pre mňa je to nové všetko. Neviem si celkom predstaviť čo to obnáša

@anonym_autor my sme na IVF neboli, je tu myslim na MK aj specialna skupina a zeny tam riesiq IVF a veci s tym spojene, drzim silno paste