icon

Zlé stavy pred ovuláciou pri užívaní antikoncepcie

lenka58
10. júl 2025

Baby užívam antikoncepciu ale vždy pred tým ako by som mala mať ovulaciou mi je zle teraz som mala až záchvat alebo ako triaška, na vracanie, strašne teplo, prehnalo má a malátnosť až na odpadnutie... Už mi je čosi lepšie ale necítim sa vôbec dobre máte niektorá skúsenost?? Som na dovolenke a som úplne hotová 😞

danka808
10. júl 2025

Ak je to takto prvykrat, si si ista ze je to z antiky? Vies ci si sa nahodou aj nepresilila a nepreslnila na dovolenke alebo ci si nieco zle nezjedla.

luccija
10. júl 2025

@lenka58 pri ATK by nemali byť také výkyvy mne je zle pred menzesom, ale to beriem ako normal atk neberiem

lenka58
autor
11. júl 2025
@luccija

@lenka58 pri ATK by nemali byť také výkyvy mne je zle pred menzesom, ale to beriem ako normal atk neberiem

@luccija ja viem že nie ale mala som 😞 mám nábeh na pcos či to môže byť aj preto

lenka58
autor
11. júl 2025
@danka808

Ak je to takto prvykrat, si si ista ze je to z antiky? Vies ci si sa nahodou aj nepresilila a nepreslnila na dovolenke alebo ci si nieco zle nezjedla.

@danka808 priamo z antiky si nemyslím že to je... A nepresilila to mám ženské podľa mňa pobolieva má brucho a mám slabý výtok ....