Žltá stolica u dospelého
Ahojky chcem sa opytat, mozno budete vediet poradit viac ako na stene, mam traviace problemy, zlta stolica, vlastne v podstate vkuse zlta hnacka, krce brucha a hnilobne zapachajuca stolica, alergia na mlieko a celiakia je vylucena, vysledky z krvy msm ok lebo som bola pred tyzdnom na preventivke, na gastro idem az v auguste, velmi sa bojim ci to nemoze byt nieco vazne, ako rakovina pankreasu kde je jeden z priznakou zlta stolica, este si myslim ze by to mohla byt histaminova intolerancia, mali ste niektora zltu stolicu pri Hit? Dakujem
@katka19275 podobne takto isto,az na to,ze ja nalavo viac ako napravo
@viera áno akurát beriem liečbu 2x
@katka19275 Druhy krat?...Ze prvy krat si ho liecila a vratil sa a teraz 2x?....Ved nato sa dava trojkombinacia antibiotik....?...
Ach neviete mi porad čo môže byť keď mám ten pocit že ma pália čreva a krceee...mala som zistení klostritiditum to je už negatív...ale silný zápal hrubého čreva .... ...no a.na.kolonskopiu idem o dva týždne ....dúfam tam sa to zistí kde je problém ...(((
@katka19275 dobrý večer. Ako ste ba tom? Zmenilo sa niečo? A za akú dobu ste schudli 15 kg?
Ahojte ja už 3den žltá vodová stolica a celý deň mi škvarka na ľavej strane brucha
ja mam bud zápchu ,alebo mi tak skruti v bruchu ,ze keby som nešla momente na wcko,asi sa pokadím....a tiež riedava....žlté uplne....
Ja som sa zacala sledovat..a vyzera to na intoleranciu mliecnych vyrobkov.... No ale zaujmave je, ze ked si dam aj pivko alebo vinko... Mam to iste... Hm
@luluncek aj ja to mám po červenom víne ale nie žltú hnačku ale má preháňa alebo vyprážaný syr strašne kŕče až kým všetko nepôjde preč na wc chodila som na imunoalergologiu 500€som tam nechala a že nemôžem mliečny cukor zeleninu ovocie vegetu soľ ako som sa na to....pretože mám domáce ovocie zeleninu a nebudem jesť a vývar čistá voda nie ...mám denník zapisujem kedy niečo ..
@luluncek dobry den. Tak vám na kolono nezistili nic? Ja mam tiez zistene HIT, BKM a niekedy stolica do zlta.. Tiez ma to trapi. Ale kolono mi dr nerobil, vraj netreba.. Ze sa nemam zbytocne bat
@nikolajka2 mne pomohlo nepapat mliecne. mne to robila kravska bielkovina. stolica je hneda. niekedy ma prezenie ale záleži čo spapam.. nieje celkom pevná ako kedysi ale hlavne že sú není bolesti. dost robí aj hit...
@sheyla95622 - no ved toto neviem odlisit ,ale ja mam stolicu zltu kazdy den a to nejem mliecne asi 2 mesiace. Ako rychlo sa ti ulavilo,ked si prestala jest mliecne? Dakujem
@nikolajka2 mne rýchlo do mesiaca už nebola žltá...

@katka19275 ja mám to isté 🙄presne to mám aj ja s nikým som sa nestretla kto by mal takéto problémy ..presne bolesti v pravom boku ako keby stipe páli ...idem kolonoskoopiu...ale mne bolo zistené zo stolice aj klostritiditum ...