Žltá stolica u dospelého
Ahojky chcem sa opytat, mozno budete vediet poradit viac ako na stene, mam traviace problemy, zlta stolica, vlastne v podstate vkuse zlta hnacka, krce brucha a hnilobne zapachajuca stolica, alergia na mlieko a celiakia je vylucena, vysledky z krvy msm ok lebo som bola pred tyzdnom na preventivke, na gastro idem az v auguste, velmi sa bojim ci to nemoze byt nieco vazne, ako rakovina pankreasu kde je jeden z priznakou zlta stolica, este si myslim ze by to mohla byt histaminova intolerancia, mali ste niektora zltu stolicu pri Hit? Dakujem
@luluncek ahoj ako ti liečili silný zápal hrubého čreva prosím? Aké si mala príznaky mala si tiež žltú hnackovu stolicu
@bielavila ahoj môžem d a opýtať ako si dopadla s tou stolicou hnackovu?
@bielavila ahoj môžem sa spýtať ako si dopadla s tou stolicou?prišli na niečo?
@bielavila ahoj upravilo sa ti to nakoniec ? Prisli ti na nieco nemohla to byt daka intolerancia na laktozu alebo hit ?
Chcem sa opýtať som muž mam 18 rokov boleli man zuby mal som opuchnutu tvar som bral antibiotika augmentin ale probiotika som nebral len antibiotika potom man začalo pichať v pravo boku pod rebrom som išiel k doktorke dala mi probiotika aj na gastro som bol tiež mi dala probiotika som bral asi 1mesiac probiotika a mam aj krv v stolici ale len také maličke bodky aj hlieny mam a je to také ze ras mam normálnu stolicu ale furt tam mam bodky krvy malicke brali mi aj krv vsetko ok aj vzorku stolice ties všetko v poriadku ale furt man toto iste furt bodky môže te mi poradiť abo mali ste už niekto niečo také ďakujem
@janik221 kde mas tie bodky akoze
@michalszabo v stolici ale len také maličké bodky som sa pomýlil sa ospravedlňujem
@janik221 mrkva cvikla cviklova šťava ? Ked tak zajst treba za proktologom nech prezrie rektoskopia. Mozu to byt hemeroidy trhlina a tak
@michalszabo vôbec nič také nejem ja sa bojím ci bi to nemohla bit rakovina čriev veľmi sa bojím ale ďakujem

@lienocka73 rovnako,aj krce bolesti brucha,chrbta..nic nezistili