icon

Žltá stolica u dospelého

bielavila
19. jún 2020

Ahojky chcem sa opytat, mozno budete vediet poradit viac ako na stene, mam traviace problemy, zlta stolica, vlastne v podstate vkuse zlta hnacka, krce brucha a hnilobne zapachajuca stolica, alergia na mlieko a celiakia je vylucena, vysledky z krvy msm ok lebo som bola pred tyzdnom na preventivke, na gastro idem az v auguste, velmi sa bojim ci to nemoze byt nieco vazne, ako rakovina pankreasu kde je jeden z priznakou zlta stolica, este si myslim ze by to mohla byt histaminova intolerancia, mali ste niektora zltu stolicu pri Hit? Dakujem

Strana
z4
8611
31. jan 2022

@lienocka73 rovnako,aj krce bolesti brucha,chrbta..nic nezistili

klaudia1212
2. júl 2022

@luluncek ahoj ako ti liečili silný zápal hrubého čreva prosím? Aké si mala príznaky mala si tiež žltú hnackovu stolicu

klaudia1212
7. aug 2022

@bielavila ahoj môžem d a opýtať ako si dopadla s tou stolicou hnackovu?

simisi
7. nov 2022

@8611 uz je ti lepšie?

8611
7. nov 2022

@simisi ahoj stolice uz mavam sem tam len take,no brucho a chrbat boli stale.

simisi
7. nov 2022

@8611 mne sa to tiez opat vratilo,bolesti pod lavym rebrom,bok a lava lopatka...mala som pokoj od juna 2021,a koncom septembra sa mi to vratilo.Momentalne beriem skusmo Normix,ten mi vtedy pomohol,tak uvidime

8611
8. nov 2022

@simisi mrzi ma to,ze sa ti ti vratilo...ja uz tiez neviem kam mam ist....

simisi
8. nov 2022

@8611 a ty si mala robene aj ct ci mri brucha?Ja nic take.. bolesť ci tlak citim denne

moncikamoni
10. nov 2022

@bielavila ahoj môžem sa spýtať ako si dopadla s tou stolicou?prišli na niečo?

michalszabo
Autor odpoveď zmazal
michalszabo
4. máj 2023

@bielavila ahoj upravilo sa ti to nakoniec ? Prisli ti na nieco nemohla to byt daka intolerancia na laktozu alebo hit ?

ssia
10. nov 2023

@luluncek ahoj môžem sa po čase spýtať ako si dopadla ? mám rovnaké problémy, bojím sa

8611
15. nov 2023

@simisi postupne sa upravila stolica...mavam len sem tam taku...bola to psychika....hustaminka...a alergia na mliecne...mala som Ct ,MR aj endosonografi av Brne

simisi
15. nov 2023

@8611 ja som mala tiez tento rok mri,cez leto bol pokoj a v septembri mi zasa zacala bolest pod rebrom a chrbta, stolicu mam ok.V decembri idem zasa na gastrofibroskopiu

8611
17. nov 2023

@simisi na gastroskopii...nevidia ani zlcnik ani pankreas ale.....len zaludok..

simisi
17. nov 2023

@8611 ja viem,dr chce zobrat vzorku na celiakiu a ostatne...a endosono pri negatívnom mri nechcem zbytocne.Uvidime,mozno naozaj nakoniec to bude ten chrbát

janik221
13. máj 2024

Chcem sa opýtať som muž mam 18 rokov boleli man zuby mal som opuchnutu tvar som bral antibiotika augmentin ale probiotika som nebral len antibiotika potom man začalo pichať v pravo boku pod rebrom som išiel k doktorke dala mi probiotika aj na gastro som bol tiež mi dala probiotika som bral asi 1mesiac probiotika a mam aj krv v stolici ale len také maličke bodky aj hlieny mam a je to také ze ras mam normálnu stolicu ale furt tam mam bodky krvy malicke brali mi aj krv vsetko ok aj vzorku stolice ties všetko v poriadku ale furt man toto iste furt bodky môže te mi poradiť abo mali ste už niekto niečo také ďakujem

michalszabo
13. máj 2024

@janik221 kde mas tie bodky akoze

janik221
13. máj 2024

@michalszabo v stolici ale len také maličké bodky som sa pomýlil sa ospravedlňujem

michalszabo
14. máj 2024

@janik221 mrkva cvikla cviklova šťava ? Ked tak zajst treba za proktologom nech prezrie rektoskopia. Mozu to byt hemeroidy trhlina a tak

janik221
16. máj 2024

@michalszabo vôbec nič také nejem ja sa bojím ci bi to nemohla bit rakovina čriev veľmi sa bojím ale ďakujem

hana32
13. jún 2024

@bielavila ahoj, prosim ta ako si nakoniec dopadla? Viem ze to bolo uz davno, ale zaujima ma to prosim ta, mam podobny problem.

bielavila
autor
17. jún 2024

@hana32 vies co vobec nijako, bola som na vsetkych moznych vysetreniach a okrem polypov mi nic nezistili

yerdna
20. jún 2024

@bielavila čo si nakoniec mala?

Strana
z4