icon

Zmena sfarbenia bradaviek a zväčšené dvorce

7. sep 2023

Mala s tym niektora z vas problem? Pozorujem to druhy den. Vobec neviem cim by to mohlo byt.

mandymoore123
7. sep 2023

Nie si tehotná? Je to príznak

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
7. sep 2023

@mandymoore123 snazime sa o babatko ale momentalne som len 5 maximalne 6 den po ovulacii tak neviem ci by to mohlo byt takto skoro

leniel
7. sep 2023

mohlo 😅 ja som vedela dva dni po sexe ze som tehu vdaka prsiam

autor
7. sep 2023

myslite ze je mozne aby sa priznak prejavil tak skoro? testovat urcite este nema vyznam tak som z toho zmatena ci by sa to fakt mohlo tak skoro prejavit

autor
7. sep 2023

@leniel to vazne? vysiel ti aj pozit tehu test skor ako pred meskanim ms? ci len priznaky prisli skor?

mandymoore123
7. sep 2023

Šesť dní po ovulácii je ešte skoro na test ale veru ak už máš takéto zmeny môže to byť prvý príznak. Alebo bola posunutá ovulácia

autor
7. sep 2023

@mandymoore123 ovu mam odsledovanu bazalkou aj testami takze presne viem kedy nastala. Len ma prekvapilo to ze moze prist akykolvek priznak aj takto skoro. Pockam teda tyzden aspon a skusim tehu test.

anjelicek26
7. sep 2023

6 dni po ovulacii nemas aj pri najskorsom uhniezdeni takmer ziadne hcg v krvi a nie to, ze by ti to pigmentovalo za tak kratky cas bradavky... dlho sme sa snazili o babo a tiez som sa takto hooodne pozorovalo, pod ciarou to bolo na skodu, som si furt robila zbytocne nadeje, ked bolo nieco "inak"... ono totiz bolo nieco inak kazdy jeden mesiac, lebo na zenske telo vplyva toooolko veci... drzim samozrejme palce, nech si najdes // na teste, pockaj ale este aspon 5 dni s testovanim...

autor
7. sep 2023

@anjelicek26 ja sa praveze nijako extra nesledujem co sa zmien tyka, toto bola cisto len nahoda ked som sla do sprchy. Nikdy sa mi to nestalo tak som ostala prekvapena.. tehu mi popravde absolutne ani nenapadlo kedze preslo len par dni. Kazdopadne za pokus nic nedam. Ako vravim, skusim tyzden pockat a uvidime.

k47
7. sep 2023

Urcite je to mozne 🙂. U mna tiez to zacalo prsiami, ale neviem presne kedy. Len teda este sa to nemusi "uchytit", aj ak to je oplodnene a zahniezdene. Tusim nejakych 70% uspesnost, tak to ber s rezervou.

leniel
7. sep 2023

dojcila som starsiu dcerku este. a to dieta zrazu z 1 - 2 cucnuti denne zrazu viselo na mne takmer nonstop... bolelo to, neprijemne ako fras - ja som bola hned presvedcena ze musim byt tehu a ze asi mi klesla tvorba mlieka ked toto vyvadza a veruze aj tak bolo

kathak
7. sep 2023

Môže , 2x som tak mala a teraz hádam znova , som presvedčená, že som tehotná

danka56
8. sep 2023

U mňa tiež tak asi po týždni od ovulácie. Zrzau boli tmavšie a také vystupene. Po pár dňoch aj bolestivé. Držím palce

poopsie
8. sep 2023

Ak merias bazalnu teplotu,aj tá ti môže napovedať či si tehotná...ak si tehotná mala by byť vyššia

moonlight1210
8. sep 2023

Mne vysiel jeden test asi tri-pat dni po sexe uz pozitivny. Dlho pred ms. Ale robila som ho preto, ze nam to vzdy vyslo hned, ako sme chceli, kazdy raz na prvy pokus. Tak som zo zvedavosti chcela vediet, ci aj vtedy to zas vyslo tak rychlo.

ankare
8. sep 2023

Daj vedieť, či si ozaj tehotná. 🙂

nevenka
8. sep 2023

@poopsie vobec nie, velakrat som mala cez 37 a tehotenstvo to nebolo. To zisti len po 15 a viac dnoch od ovulacie, kedy uz aj tehotensky test spolahlivo ukaze.