icon

Zmenila sa mi dĺžka menštruácie

simonka4567
5. máj 2025

Ahoj baby potrebujem poradiť, mám 23 pred rokom som menštruovala 5 dní ale teraz som rada keď krvacam aspon 3 dni. Áno išla by som ku gynekologičke lenže som v zahraničí a proste to nejde. Žiadne lieky som nebrala a ani neberiem. Máte stým niektorá z vás skúsenosť? Prosím poraďte mi som z toho nadne 😔

kiwi3
5. máj 2025

aj ja som to tak mala, v puberte este okolo 5-7 dni a potom sa to skratilo. a ani ma to nenapadlo riesit. preco si z toho na dne?

tatianna56
5. máj 2025

niekto ma takto kratky menzes normalne, niekomu trva tyzden. ak sa ti to nezda, tak zavolaj gynekologicke, vsak nejake info by ti mohla dat aj po telefone.

simonka4567
autor
5. máj 2025
@kiwi3

aj ja som to tak mala, v puberte este okolo 5-7 dni a potom sa to skratilo. a ani ma to nenapadlo riesit. preco si z toho na dne?

@kiwi3už ani neviem čo mi je chodila som k jednému doktorovi ktorého nechcem spomínať od ktorého som odchádzala len zo zlými správami pred tým než som šla do zahraničia som si zmenila gynekológa neviem co mám čakať ale aspoň trošku ste mi zdvihli náladu.

januska12323
5. máj 2025

Teš sa 😁

bielasovicka
Autor odpoveď zmazal
martul
5. máj 2025

@simonka4567 a z čoho si na dne? Veď to je úplne ok.

spongebob1
5. máj 2025
@bielasovicka
Odpoveď bola zmazaná

@januska12323
@martul
@bielasovicka
Ja by som taka pokojna nebola. Skracuje sa jej cyklus a v 23 rokoch! Pise, ze gynekolog nemal pozitivne spravy pre nu. Toto je deje v perimenopauze.

sisska96
5. máj 2025
@januska12323

Teš sa 😁

@januska12323 Na čo by sa mala tešiť? Vôbec nie je normálne

januska12323
5. máj 2025
@spongebob1

@januska12323
@martul
@bielasovicka
Ja by som taka pokojna nebola. Skracuje sa jej cyklus a v 23 rokoch! Pise, ze gynekolog nemal pozitivne spravy pre nu. Toto je deje v perimenopauze.

@spongebob1 neskracuje sa jej cyklus len krvácanie. Tiež som mala na začiatku až 10 dní teraz už len do 5 a som zdravá.

taktotedanie
5. máj 2025
@simonka4567

@kiwi3už ani neviem čo mi je chodila som k jednému doktorovi ktorého nechcem spomínať od ktorého som odchádzala len zo zlými správami pred tým než som šla do zahraničia som si zmenila gynekológa neviem co mám čakať ale aspoň trošku ste mi zdvihli náladu.

@simonka4567 prepac ale aj v zahranici su gynekologovia
To moze mat xyz diagnoz, ries to

kiwi3
5. máj 2025
@spongebob1

@januska12323
@martul
@bielasovicka

@spongebob1 vobec to nemusi byt perimenopauza. ako pisem, mne sa tiez pocet dni menstruacie zmenil okolo 20 a v 40 som este stale velmi daleko od menopauzy. ale autorka vie sama najlepsie, co jej povedal lekar.

bielasovicka
5. máj 2025
@simonka4567

@simonka4567 a prečo si neriešila ďalej tie "zle spravy" co si mala od gynekológa?

simonka4567
autor
5. máj 2025
@bielasovicka

@simonka4567 a prečo si neriešila ďalej tie "zle spravy" co si mala od gynekológa?

@bielasovicka
Bývalí gynekológ sa nevedel správať . Mal nevhodné poznámky a nič vám nepovedal ohľadom zdravia dokiaľ ste mu nedali peniaze. Preto som svoj zdravotný stav neriešila.

tiezjedna
5. máj 2025
@simonka4567

@bielasovicka
Bývalí gynekológ sa nevedel správať . Mal nevhodné poznámky a nič vám nepovedal ohľadom zdravia dokiaľ ste mu nedali peniaze. Preto som svoj zdravotný stav neriešila.

@simonka4567 ty si mala predtým nejaký gyn problém? Pretože ak áno, a vykašľala si sa na to, tak by som to určite riešila. Keď pre nič iné, tak pre istotu, že som v poriadku a že sa mi cyklus proste len upravil. V zahraničí nie sú gynekológovia alebo prečo nemôžeš ísť na vyšetrenie?

bielasovicka
5. máj 2025
@simonka4567

@bielasovicka

@simonka4567 no tak to bola chyba. Mala si to riešiť hneď, keď si vedela ze niečo není ok. Ináč dobre sprostý gynekológ to mohol byť. 🤔