icon

Zopakovanie cytológie

evuska135
11. jan 2023

Ahojte dievcata dnes mi sestricka hovorila, ze musia opakovat ster, mali ste to niektora? Robili mi cytologiu na 18ty den cyklu je to normalne? Lebo ked som chodila k inemy dr tak ten ma objednavala hned po MS par dni a hovorila vtedy sesrricka ze to ma byt cca v tieto dni. Je to normalne robit na 18ty den?

janka359
Odpoveď bola odstránená
princeznaaa12345
11. jan 2023

Môj nikdy neriešil ktorý deň 🤷‍♀️. Pred rokom som mala zlé výsledky aj ja. Po 3 mesiacoch som bola na kontrole a bolo to ok. Vraj to mohlo byť aj z nejakého zápalu, alebo aj z toho, že som bola tesne po covide.

akiana
9. máj 2023

@evuska135 Ahoj, ano uplne normalne. Ja som mala pred dvomi rokmi abnormalny pap-ster a robili mi po nom celu skalu dalsich vysetreni, nastastie bunkova dysplazia bola malicka (prvy stupen), teda mi to konizaciou odstranili, a odvtedy mam stery ciste. A aj mi ich opakovali, odtial viem, ze ked ster nie je jasny, napriklad ze ti ho nenaberie lekar/sestricka dost hlboko, tak sa musi opakovat, lebo v labaku z toho nevidia vysledky. Vobec sa neboj 🙂

evuska135
autor
9. máj 2023

@akiana u mna nakoniec neopakovali,iba povedal dr ze po pol roku znova. Sestricka je tam podla mna mimo, lebo ona mi to nakecala a dr ze nie ze iba on jrobi kontrolu a ster po polroku, ze mozem si zaplatit ten rozsireny ak chcem vediet viac

akiana
10. máj 2023

@evuska135 Ved aj ja chodim kazdy polrok, to je uplne normalne.