Zvažujem zväčšenie poprsia

11. sep 2020

Dobrý deň, v prvom rade sa ospravedlňujem, že píšem anonymne, ale je to pre mňa veľmi osobná tema. Chcela by som, ale vedieť názor ostatných. Predtým než som prvýkrát otehotnela som si chcela dať zväčšiť poprsie. Potom prišlo prvé dieťatko aj druhé obe som kojila a neviem či som čakala nejaký zázrak a poprsie mi ostane, žiaľ ostal mi rovný hrudník 🤦 Teraz má opäť napadla myšlienka, že by som zákrok podstúpila lenže mám obavy z toho. Nikdy som nemala extrémny komplex z toho aj manželovi sa páčil takto,. Vadí mi to možno pri nákupoch. Tak zvažujem pre a proti.

akinom0077
11. sep 2020

Vies co ja jedine co mam vyskusane su tabletky Mega prsia su dost drahe uzivala som to rok rano 2ks a vecer 2ks a mozem povedat ze na mne fungovali, nepribrala som a prsia sa o cislo zvacsili boli pekne pevne. Po vysadeni pochopitelne sa to vratilo do normalu🙂 Momentalne mam obdobie ze to neriesim🙂 Silikony ma jedna znama bola v Banskej Bystrici je spokojna ale detaily neviem

vilma7
11. sep 2020

Mám dve kamošky so silikónmi, ale neviem či to robili kvôli sebe alebo partnerovi. Každopádne mysli na to, že každá operacia je isté riziko a neznamená že budeš s výsledkom spokojná, resp.sa to podarí. Aj s tým treba aspoň percentom počítať.

lauralaura777
11. sep 2020

Mala som 2 roky potom išli von

miadi
11. sep 2020

Mala som jednu kamosku co ich mala umele strasne sexy kocka a jej vtedy buduci muz ju ukecal ze to nepotrebuje a dala ich prec proste to sebavedomie nie je o kozach. Ved si kup push-up podprdu a hnet ich mas vacsie. A videla som jednu co jej vytekal silicon do tela vyzeralo to hrozne akoby ju Niekto zbil a nemala $ na opravu ktora stala viac ako tie umelaky. Mozes mat aj štipance od komara prsia zenu nerobia. ( stretla som aj chlapa s umelymi prsiami v bare raz ,vyzeral drsnak ako namornik a rozopol si košelu a tam silikonove prsia cvok🤮) za mna zvacsovat nie. Este pochopim upravu ked by si mala sušene slivky vysiace do polievky..

autor
11. sep 2020

@lauralaura777 preco? Ak sa smiem opýtať.

@miadi u mňa to pusu Up nespraví. Keďže nemá z čoho, ale ako som napísala bojim sa aj tak.

lauralaura777
11. sep 2020

Neprijalo mi to telo. Ak chcete napíšem Vám otom viac ale do správy

autor
11. sep 2020

@lauralaura777 ak máte chvíľu čas, budem Vám vďačná. Ďakujem

fliacik
11. sep 2020

Ja som napríklad pomerne plochá tiež. Vždy som obdivovala (len obdivovala, nezávidím) ženy, ktoré majú prirodzene pekné, pevné, oblé prsia. Vyzerá to krásne vo výstrihu či v plavkách. Viem, že aj môj muž sa za takými rád obzrie, veď ktorý by aj nie. Po odkojení 2 detí mi veru prebehla hlavou myšlienka, že možno raz by som si aj ja mohla takto dopomôcť k vyššiemu sebavedomiu. Chvíľku som aj čítala príspevky báb tu na MK, ktoré na operácii boli alebo sa chystajú, tie premeny pred a po sú neskutočné (s výnimkou tých extrémnych, samozrejme). Nie raz sa doslova zmenil život ženy, ktorá celý život trpela komplexmi menejcennosti a odrazu si hrdo kúpi šaty s výstrihom a sebadomo si vykračuje. Ja som si to v hlave upratala inak. Keď som si pred nejakým časom nahmatala hrčku v prsníku (našťastie nič vážne), uvedomila som si, aká som blbá, že nad silikónmi vôbec uvažujem. Hlavné predsa je, že som zdravá a to, do akej miery sa cítim žensky, nezávisí od veľkosti podprsenky, ale od vnútorného nastavenia a vyžarovania. Moje telo nie je dokonalé, ale je moje. Možno v budúcom živote budem mať za odmenu štvorky 😀 Ale teraz to jednoducho tak nie je. Pokojne nosím aj odevy s výstrihmi a je mi jedno, kto si čo myslí. Toto som ja a nebudem sa meniť iba preto, aby som sa priblížila nejakému súčasnému ideálu. Ak to niekoho urobí šťastným, nech tak pokojne urobí, je to jeho rozhodnutie. Určite by som však nechcela vyzerať ako milenky Karlosa Vémolu, toto už je pre mňa vrchol nevkusu, čo vyslovene mrzačí inak pekné ženské telá. Som si istá, že si krásna, si dokonalé presne taká, aká si. No ak sa rozhodneš, že do toho ideš, tak sa aspoň nastav pozitívne a nepripúšťaj si žiadne obavy zo zlého výsledku.

kiwi3
11. sep 2020

ja som poznala babu, co zomrela pri op, bolo to sice uz davnejsie, ale aj take sa stava. je to zbytocne riziko

lauralaura777
11. sep 2020

Ale ste anonym tak mi napíšte správu

nelina1
11. sep 2020

Zaujala ma možnosť dať si zvačšiť prsia vlastným tukom. Príde mi to ako super možnosť a zdá sa mi to menej rizikové ako implantáty. Možno toto by bola cesta.

tripetta
11. sep 2020

Pozri si program "Spackané plastické operácie". Možno ťa to inšpiruje k tomu, že začneš byť so sebou spokojná.🙂😉

akinom0077
11. sep 2020

@nelina1 ano je to prirodzenejsia cesta ale nie kazda ma tuk🙂))

nelina1
12. sep 2020

@akinom0077 😂blbé, tak ja nejaký mám, no😉

majkeel
12. sep 2020

K teme plasticke operacie. Zijes iba raz, ak nie si spokojna s 1-2 vecami, myslis ze to silno ovplyvni Tvoj zivot a chces ist do toho, tak chod. Ak by si chcela zmenit 5-10 veci, s tym treba k psychologovi. Ziaden doktor nevie uplne prerobit cloveka, ani jeho mozog a s poctom operacii sa zvysuje riziko neprirodzenosti, umelosti a komplikacii.
Ak sa da pomoct s par problemami, ktore ta trapia cely zivot, tak preco nie. Treba najst dr. s dobrymi odporucaniami, atestovane naplne,... Je to cisto na tebe. Polovica ludi bude vzdy pre a polovica proti.

ella282
12. sep 2020

Známa si dala urobiť prsia, kvôli mužovi, lebo ju podvádzal... Prsia má urobené, mužovi drbe stále... iba jej čo sa zdvihlo sebavedomie...ale keď je v plavkách, ich vôbec nemá pekné, také lopty neprirodzené, ďaleko od seba... Ale ona je spokojná...