icon

Šokujúca smrť malej Miušky

domix147
Včera o 13:54

Ahojte pozná niekto tých ľudí ,ktori toto spáchali ? Čo u to za ľudia ?!!!

Strana
z2
veklipo
Včera o 13:58

Co si ty za clovek, ze o tom chces diskutovat? Presne takto funguje bulvar - za kazdu cenu "zabavit citatela".
Je to strasne tragicky pripad, a je mi luto toho nevinneho dietatka, ktore bolo na svete kratko a prezilo peklo.
Vinnikov bude stihat policia, sudit a trestat sud a Boh.
Viac k tomu netreba.

anonym_488e20
Včera o 14:02

Poznám mamu tej zeny.A co teraz s tym ako?

domix147
autor
Včera o 14:02
@veklipo

Co si ty za clovek, ze o tom chces diskutovat? Presne takto funguje bulvar - za kazdu cenu "zabavit citatela".
Je to strasne tragicky pripad, a je mi luto toho nevinneho dietatka, ktore bolo na svete kratko a prezilo peklo.
Viac k tomu netreba.

@veklipo mňa zaujíma či ich niekto konkrétne pozná či napr aj tu nevystupovala
Proste normálne že čo sú to za ľudia …ci fetaci alebo čo vlastne . Lebo normálni ľudia toto nemôžu spraviť

anonym_398b7d
Včera o 14:06

O co ide?nic som nezachytila

anonym_ad0736
Včera o 14:08
@anonym_398b7d

O co ide?nic som nezachytila

anonym_ad0736
Včera o 14:10
@veklipo

Viac k tomu netreba.

@veklipo načo sa staráš. však ak nič k tomu nemáš čo napísať tak sa neozývaj. autorka položila otázku - hľadá odpoveď.

anonym_ad0736
Včera o 14:11
@domix147

@veklipo mňa zaujíma či ich niekto konkrétne pozná či napr aj tu nevystupovala
Proste normálne že čo sú to za ľudia …ci fetaci alebo čo vlastne . Lebo normálni ľudia toto nemôžu spraviť

@domix147 napíš skôr do mestskej skupiny Kremnica, alebo Žiar nad Hronom - odkiaľ boli.

domix147
autor
Včera o 14:12

Vďaka …išlo mi o to či to boli mlado normálni ľudia alebo z nejakých zlých rodín …problémovi alebo tak ….pochopit prečo sa to stalo a hlavne či sa tomu nedalo predísť …

doriiis
Včera o 14:15

Čo chces chápať? Toto vždy bolo a bude.Ludia,ktorí by sa rodičmi stavať nemali, socky, psychopati, stratené existencie. Škoda že pravdepodobne nedostanú dozivotie

januska12323
Včera o 14:17

To sa nedá pochopiť. Keby boli na rodičovstvo testy ako na adopciu tak by sa takéto prípady nestávali.

minenkaa
Včera o 14:43

Este nikoho neobvinili vyšetrujú to

ria_zuzolova
Včera o 14:44
@veklipo

Viac k tomu netreba.

@veklipo každý sa s traumou vyrovnáva po svojom. Netreba hneď odsúdiť a obviniť, možno autorka len hľadá záchytný bod.
Ani ja nie som veľmi naklonená takejto téme. Najmä nie bulvárnym spôsobom. Ale toto nevyzerá na bulvárne reči. Ja to beriem tak, že niekym to mohlo otriasť tak, že to potrebuje prebrať, spracovať.

@domix147 rozumiem Tvojim negatívnym emóciám. Ale bohužiaľ toto sa nedá rozumom pochopiť, nech by si sa dozvedela akékoľvek fakty. Je to ZLO. Naozaj je lepšie obrátiť svoju pozornosť na niečo pozitívne.

enmery
Včera o 15:08

Som optimistická ak tam padne vôbec !vôbec! 10 rokov, za dobré správanie po 2/3 von a najhorsie je, že obaja budú môcť plodiť ďalšie deti...

maryetta
Včera o 15:11

Fakt sa to pytas? Normalna resp zdrava matka istotne nebola. Nevieme ci bola jednoduchsia. Ci mala poporodnu depresiu. Ktovie. Kazda normalna zdrava milujuca mama nedovoli ublizovat vlastnemu dietatu. Obzvlast tak malinkemu. Bezbrannemu. Strasne. Mne od kedy som o tom citala je normalne zle. A slzy mam v ociach ked si pomyslim co to dievcatko muselo zazivat 😭😭

enmery
Včera o 15:15
@ria_zuzolova

@veklipo každý sa s traumou vyrovnáva po svojom. Netreba hneď odsúdiť a obviniť, možno autorka len hľadá záchytný bod.
Ani ja nie som veľmi naklonená takejto téme. Najmä nie bulvárnym spôsobom. Ale toto nevyzerá na bulvárne reči. Ja to beriem tak, že niekym to mohlo otriasť tak, že to potrebuje prebrať, spracovať.

@domix147 rozumiem Tvojim negatívnym emóciám. Ale bohužiaľ toto sa nedá rozumom pochopiť, nech by si sa dozvedela akékoľvek fakty. Je to ZLO. Naozaj je lepšie obrátiť svoju pozornosť na niečo pozitívne.

@ria_zuzolova Vieš čo, pocuvala som podcast s kriminalistom, špecializuje sa na oblasť internetu. 2 týždne vo Viedni pozerali na darkwebe videa, ako otcovia ,matky, iní príslušníci tyraju svoje deti za peniaze. Vieš dobre, ci myslím. Jeho sa tam opýtali, či sa mu na to pozeralo ľahko. Povedal, že nie ale povedal aj niečo, čo vo mne zarezonovalo-zachranili za 2 týždne 62 maličkých detí, keby sa tvárili, že to neexistuje, žiadnych 62 detí by nemalo nádej na lepší život. Ak sa prestaneme zaujímať aj o taketo temy, vôbec to neznamená, že zmiznú a nebudú existovať.

Ja našou psou povinnosťou chrániť tých najmenších a nezatvarat pred tým oči. Dialo sa to, deje a bude.

anonym_488e20
Včera o 15:23
@domix147

Vďaka …išlo mi o to či to boli mlado normálni ľudia alebo z nejakých zlých rodín …problémovi alebo tak ….pochopit prečo sa to stalo a hlavne či sa tomu nedalo predísť …

@domix147 z normálnej rodiny neboli.Ak ti to stačí takto.

petulda333
Včera o 15:26
@enmery

@ria_zuzolova Vieš čo, pocuvala som podcast s kriminalistom, špecializuje sa na oblasť internetu. 2 týždne vo Viedni pozerali na darkwebe videa, ako otcovia ,matky, iní príslušníci tyraju svoje deti za peniaze. Vieš dobre, ci myslím. Jeho sa tam opýtali, či sa mu na to pozeralo ľahko. Povedal, že nie ale povedal aj niečo, čo vo mne zarezonovalo-zachranili za 2 týždne 62 maličkých detí, keby sa tvárili, že to neexistuje, žiadnych 62 detí by nemalo nádej na lepší život. Ak sa prestaneme zaujímať aj o taketo temy, vôbec to neznamená, že zmiznú a nebudú existovať.

Ja našou psou povinnosťou chrániť tých najmenších a nezatvarat pred tým oči. Dialo sa to, deje a bude.

@enmery treba o tom hovorit,vsimat si ludi. Je to hrozne co sa deje

zafir01
Včera o 15:28
@enmery

Som optimistická ak tam padne vôbec !vôbec! 10 rokov, za dobré správanie po 2/3 von a najhorsie je, že obaja budú môcť plodiť ďalšie deti...

@enmery presne tak . Na sk mame velmi slaby socialny system .mam v pestunskej dievcatko ,kde som poukazovala na zanedbania a podozrenia z ryrania psychyckeho aj fyzickeho od malickeho babatka . Nik s tym nic nerobil . Ked malo dievca 2 , prebehol sud a starostlivost o nu nam zamietli a matku chceli naucit cittujem " rodicovskym zrucnostiam " . Usla zo zariadenia a dieta bolo vystavovanemu neskutocnym situaciam ,ktore zanechali nasledky .
Teraz tu pri mne sedi a túli sa ku mne 7 rocne nadherne ,no neskutocne zranene dieta ,ktore nic z toho nemuselo prezot ,keby mame iny system ochrany dietata .jej surodenci su na tom podobe . A onedlho sa ma narodit dalsie ,zial postihnute dietatko.
Neskutocne som nahnevana na lahostajnost ludi ,na system ,na sudnictco a nekonecnu byrokraciu

pr85
Včera o 15:30

@domix147 Nechápem, ako niekto môže urobiť niečo také svojmu dieťaťu. A hlavne ten natrhnutý konečník. To aký úchyl musel byť...

enmery
Včera o 15:36
@zafir01

@enmery presne tak . Na sk mame velmi slaby socialny system .mam v pestunskej dievcatko ,kde som poukazovala na zanedbania a podozrenia z ryrania psychyckeho aj fyzickeho od malickeho babatka . Nik s tym nic nerobil . Ked malo dievca 2 , prebehol sud a starostlivost o nu nam zamietli a matku chceli naucit cittujem " rodicovskym zrucnostiam " . Usla zo zariadenia a dieta bolo vystavovanemu neskutocnym situaciam ,ktore zanechali nasledky .
Teraz tu pri mne sedi a túli sa ku mne 7 rocne nadherne ,no neskutocne zranene dieta ,ktore nic z toho nemuselo prezot ,keby mame iny system ochrany dietata .jej surodenci su na tom podobe . A onedlho sa ma narodit dalsie ,zial postihnute dietatko.
Neskutocne som nahnevana na lahostajnost ludi ,na system ,na sudnictco a nekonecnu byrokraciu

@zafir01 Nielen na Slovensku. Napr taky prípad Gabriela Fernandeza je na netflixe...a to bola Amerika, u nás je to podľa mňa ešte horšie. Nebudem pozerať inam, keď sa o tom prestane hovoriť, neprestane to existovať, prestaňme byt ľahostajní k tým najmenším.

Prežila si niečo hrozné, ale bojovala si za jedno nevinné dieťa. Ja som čítala o prípade, kde citujem sudkyňa !žena! povedala malému decku, ktoré bolo týrané, že ono musí naučiť matku byt matkou!!! Tiež na SK, tiež to bol medializovany prípad. Otras.

pralinka25
Včera o 15:40
@zafir01

@zafir01 ❤️

anonym_7d1613
Včera o 15:54

Podľa zázemia nevyzerali ako sociálne prípady (žiadna osada). Podľa fotiek - prostredie pekné, čisté, Mia ešte koncom decembra vyzerala úplne v poriadku. Nikdy by som podľa profilu matky nepovedala že dieťa je týrané/zanedbané. Poučenie pre mňa - menej veriť tomu čo vidíme na sociálnych sieťach. Je to hrozne 💔 Áno, matka bola aj na MK. Už je dlhodobo neaktívna.

anonym_38584c
Včera o 16:01
@anonym_7d1613

Podľa zázemia nevyzerali ako sociálne prípady (žiadna osada). Podľa fotiek - prostredie pekné, čisté, Mia ešte koncom decembra vyzerala úplne v poriadku. Nikdy by som podľa profilu matky nepovedala že dieťa je týrané/zanedbané. Poučenie pre mňa - menej veriť tomu čo vidíme na sociálnych sieťach. Je to hrozne 💔 Áno, matka bola aj na MK. Už je dlhodobo neaktívna.

@anonym_7d1613 To fakt bola na MK? Máš aj jej profil?

ankare
Včera o 16:11
@anonym_488e20

Poznám mamu tej zeny.A co teraz s tym ako?

@anonym_488e20 sú to cigáni?

anonym_40861d
Včera o 16:13
@ankare

@ankare nie

anonym_488e20
Včera o 16:24
@ankare

@ankare chalan neviem, zena nie, s jej mamou som kedysi robila

oliviakatka
Autor odpoveď zmazal
anonym_98f619
Včera o 16:35

@anonym_ad0736 ak toto je pravda, by som kusok po kusku ich pozerala a stiahla z koze. ak oni ju zabili

marsmykkok
Včera o 16:36
@anonym_40861d

@ankare nie

@anonym_40861d Chlap neviem, ale ona minimálne polovičná bola, jej matka je určite rómka...

anonym_98f619
Včera o 16:36
@pr85

@domix147 Nechápem, ako niekto môže urobiť niečo také svojmu dieťaťu. A hlavne ten natrhnutý konečník. To aký úchyl musel byť...

@pr85 odrezat mu vtaka aj gule.

Strana
z2