icon

Ako funguje cenník u Gynaec pri rôznych problémoch?

leazeziliny
25. júl 2024

Ahojte, kočky nemajte ma za blbú, ale cenník sa týka viac menej cytologie a tehotenstva...čo ak príde žena s iným problémom, čo ja viem napr mykoza, tam sa za vyšetrenie neplatí, alebo ako to je?
Rada by som prešla s k nim, len toto som moc nečekla, ako je to s inými ťažkosťami...
Ďakujem

sun_shine_2020
25. júl 2024

@leazeziliny ahoj, ja mam u nich zaplatrny balicek sluzieb v hodnote 50 eur a teda pocitam s tym, ze ak pridem s takymto problemom, tak je to vysetrenie zahrnute v tom rocnom poplatku.....ci zle som to pochopila? 😁

leazeziliny
autor
25. júl 2024

@sun_shine_2020 neviem. Možno ostatné hradí poisťovňa? Pravdepodobne by boli v cenníku zahrnuté aj ostatné vyšetrenia, keby si to mala pacientka hradiť sama.

s_o_n_i_k_e
27. júl 2024

majú e-mail, instagram, FB verím, že Vám veľmi ochotne odpovedia na Vašu otázku 🙂

lonely66
Odpoveď bola odstránená
googwife
4. aug 2024

@sun_shine_2020 Ahoj prosím Ťa a si spokojná? Z prístupom atď? Keď si prechádzala vybavovali to oni či si sama išla pre kartu ku gynekológovi? Ďakujem

sun_shine_2020
5. aug 2024

@googwife sama som si bola u svojej povodnej gyn po kartu. Iba som ju tam doniesla ale na vysetreni som este nebola 😁

elisabetta14
28. nov 2024

@leazeziliny dobrý deň, ste spokojná s gynekológom? Ja potrebujem konzultáciu a moja doktorka ma úplne odbila