Aktuálne skúsenosti s pôrodnicou v Žiline?
Ahojte, máte niekto aktuálne (maximálne 6 mesiacov dozadu) skúsenosti s pôrodnicou v Žiline? Poprosím Vás či už o pozitívne alebo negatívne recenzie 🙂
@anonym_autor rodila som presne pred 3 týždňami 🙂 ja na pôrodnicu nemôžem povedať zlé slovo rovnako spokojná ako aj po prvom porode pred 4 rokmi.. ale tak ja som mala pôrody rýchle, bezproblémové.. pôrodnica išla veľmi dopredu v pozitivnom zmysle horšie je to už na oddelení šestonedelia tam sa nič nezmenilo sestričky rovnaké nazory 100 rokov za opicami ako prvorodicka som z nich mala depku ako skusena druhorodicka som si z nich už tazku hlavu nerobila 🙂
@anonym_autor ja som rodila pred 2 tyzdnami a hoci bol porod rychly, vsetci naokolo boli usmievavy, mily, pohodovy a fakt mam dobry zazitok z porodu. Takisto na oddeleni sestonedelia som nemala problem s nicim ( nie ako roky dozadu). Mlady, mily personal. Aj pri kazdom vysetreni babatka som mohla byt pritomna a hned sa informovat.
Za mna top porodnica.
@anonym_autor ja mam skusenost cca mesiac dozadu. Na oddeleni gyn porodnickom sestricky vsetky skvele nie ako 4 roky dozadu kde teda boli niektore poriadne neprijemne. Na novorodeneckom to uz bolo take kadejake, ako by si otravovala ked sa to prave nehodi, ked piju kavicku alebo oddychuju tak ta niektore idu prebodnut pohladom. Ale v celku okej, niektore su naozaj zlate.
Porod odporucam zazmluvnit porodnika lebo ked som tam videla niektore stalice tak som si spomenula na prvy porod a bolo mi zle.
Rodila som 11/24 a pôrod čo čítam je úžasný a ľudia úžasný len ak mate hladký porod a netreba nič riešiť to je ten krásny ideál. Horšie je, ak máte indikáciu na sekciu a budú vas presviedčať na prirodzený pôrod napriek tomu koľko rizik je s tým spojených a to koľko žien je trvalo poznačené, nestraším, len si zistite aj túto stránku, momentálne mám dve kočky KP a obe žial smer PB, lebo nebudú riskovať svoj ani život dieťatka. Nikto nie je opica, aby si na nom testovali, či to klapne a ak nie Vás len uspia a aj tak to skončí sekciou a už len horšie ako dopadne dieťatko alebo vyčerpaná matka :( :( žial ak raz zmenia myslenie, že ak už nejde o vôľu ženy a jej indikácie k sekcií tak už neviem :/

ahoj, skus sa spytat priamo tu
https://www.modrykonik.sk/group/6509/