Alergológ - Žilina, Trenčín

nikolet3258
24. mar 2021

Ahojte
Prosím Vás viete mi niekto poradiť dobrého alergológa, ktorý sa fakt vyzná?
Okolie Žiliny alebo Trenčína
Ďakujem

hyta
24. mar 2021

V Žiline MUDr. Somora, ozaj skutočný odborník, ktorý sa snaží každému pomôcť. Nájdeš ho v Medcentre, na ulici J. Milca.

luciachh
25. mar 2021

@hyta neviem kedy si tam bola naposledy, možno nevieš 🙂 neviem ci robí ešte tento pán Dr niekde inde, ale v poliklinike už nie. Minulý rok som mu volala ze chcem objednať manžela a on tam už nepracuje, je tam iná pani Dr.

hyta
25. mar 2021

@luciachh Ďakujem ti za upozornenie, sú to už dva roky, čo som ku nemu chodila. Potrebovala by som ísť zasa, takže to zistím a napíšem. Za mňa ozaj jeden z najlepších lekárov .

luciachh
25. mar 2021

@hyta je tam namiesto neho lekárka, síce ma manžel od nej tip top vypísané papiere aj všetko ale teda neskutočne jej to trvá, je staršia a to sa aj prejavuje. Par krat už odisiel keď bol objednaný na určitú hodinu a s dvojhodinový meškaním bol pred ním stále ešte niekto. Keď ale na to upozornik(zvýšeným tónom) tak na ďalší krát už bol presne na čas. Ale papiere ma teda veľmi podrobne vypisanr

hyta
25. mar 2021

@luciachh Ďakujem ti, musím zistiť či MUDr. Somora tu niekde inde nepracuje. U neho si vo vnútri síce bola i hodinu, no ozaj vedel pomôcť.

filmushka16
24. feb 2022

Dobrý deň prajem, podarilo sa Vám zistiť či a kde pracuje pán doktor Somora? Prípadne poprosiť o kontakt? ďakujem pekne.

21ivka
8. mar 2023

Tiež by som rada vedela, kde pána dr. Somora hľadať...

de
30. mar 2023

Je v martine v centre imuno a alergologie