Detský neurológ v Žiline
Prosím poraďte mi dobrého detského neurológa v Žiline. Ďakujem pekne
@nataliamackovcakov Dobrý deň, odkiaľ máte prosím vás toto info? Ďakujem
@foxina89 dobrý večer, teda nakoniec ta pani doktorka Rechtorikova začala ordinovat v tom krásne, ale ma len dospelých, že deti nie, že bol problém s poisťovňami či čo, ja vôbec neviem kam ísť s malou k neurologovi strašne 😔
@nataliamackovcakov ja sa nemôžem dovolať do toho Ružomberka. Potom že ešte veľa z Kysúc chodí do Šaľe , ale ešte som tam nevolala, zháňam v okolí zatiaľ
@foxina89 Zdravím mame ten isty problém uz ste niekoho zohnali prosim vas ?
@martina_nina áno,nakoniec som sa dovolala dr.midriakovi do Ružomberka a zobral nás. Ale volajte koncovku 362 , nie 364 , to je sestricka, ktorá ma včera odbila,že majú 3 okresy a už neberú nových a doktor,že samozrejme,lebo nemáme v okrese nikoho.
Volajte 362 koncovku, ja som sa teraz rano dovolala priamo lekarovy, je velmi mili, ochotny... berie aj Kysuce, ale len akutne stavy, deti z epilepsiou a podobne... ja potrebujem synovy natocit eeg, kvoli oneskorenemu vyvoju reci, to nas nezobral, tak hladam dalej 🙃
@fialka255 veru nezoberie, to potrebujete eeg natocit, povedal mi, ze mu mam skusit volat koncom roka, mala by tam byt pri nom nejaka dr, co by robila eeg, ak som to spravne pochopila
🤔 Ja som syna objednala este v maji do Bratislavy do sukromnej kliniky Sinalgis, termin mame v decembri, len tam sa vsetko plati, tak skusam, ci by sa mi dovtedy nepodarilo zohnat nieco ine 😊
Viem,starsia tema,ale neviete niekto posunut kontakt na detskeho neurologa,ktory berie Kysuce?
@ada309
Ahoj, prosim ta dovolala si sa k tomu panovi doktorovi?
@lenustek228 ano.. velmi ustretovy.. dokonca nam dal termin v nedelu 😶
@ada309 ja som dnes skusala volat 3x ale zatial neuspesne. Zhanam neurologa uz 2 mesiace a dnes som nahodou natrafila na tuto debatu. Dufam, ze sa aj mne podari a ze nas aj vezme nakolko sme od Bytče

@fialka255 ja podobne a nič 😔