icon

Detský pediater v Žiline

zuzanap9
23. feb 2023

Poraďte prosím dobrého detského lekára/ku s viac než len dobrým prístupom k deťom, so zodpovednosťou a profesionalitou… a ktorý samozrejme berie nových pacientov. Dobrá sestrička je tiež podmienka. Zháňam pre naše budúce miminko 😊
Ďakujem! ❤️❤️❤️

zuzanap9
autor
23. feb 2023

A ešte mi k menu prosím napíšte kde daný lekár sídli 🙂

dzulli1980
23. feb 2023

V Žiline budeš rada, že vás zoberie spádový pediater, všetci dobrí pediatri sú vychytaní, mimo obvod neberie takmer žiaden.
@zuzanap9

julie19
23. feb 2023

Ni v Žiline je to problém, podala som niekoľkým a prakticky všade ma odmietli že už neberú ( bolo to ale pred 2 rokmi) jedine keby sme tam patrili podľa bydliska 🤷‍♀️

fifina75
Autor odpoveď zmazal
fifina75
23. feb 2023

Skúste MUDr. Belovicova, zdravotné stredisko Kolečko na Halkovej ulici

dadustek8
23. feb 2023

Skúste pani doktorka Utla alebo Moravčikova obidve sídlia v zdravotnom stredisku Kolečko...ja som pred Vianocami vyskúšala dr.Utlu a zobrala ma tak treba skúsiť zato nič nedáš 😊

zuzanap9
autor
25. feb 2023

Všetkým veľmi pekne ďakujem 😊

mony970
26. feb 2023

Ja som v novembri oslovovala viacere a odmietli no mala som velke stastie ze Mudr.Moravcikova nas zobrala 😊 Treba skusit ich oslovit a uvidte

natasa216
16. jún 2023

@dadustek8 Ahoj, prosím môžem vedieť či si bola osobne alebo si telefonovala? Ďakujem 😊

dadustek8
16. jún 2023

@natasa216 ja som zavolala keďže osobne sa mi vtedy nedalo ísť a sestrička milá ze síce nevie ale ze spyta sa doktorky a nakoniec ma zobrala...ale čo ja viem sami zdá hovorila jedna známa ze už neberie nových pacientov 🤷‍♀️ ale skúste