Gynekológ Žilina - odporúčania
Ahojte,
viete prosím poradiť dobrého štátneho gynekológa v Žiline? Lebo za preventívnu s LBC nechať 65€ a nedá vám ani doklad aby ste si to mohli dať preplatiť je trošku dosť. Si neviem predstaviť aké peniaze tam nechám keď budem tehotná
už je štátnych asi málo, ak vôbec niekto.. a jakto že nedajú bločik? čo ste si nepýtala keď ste platila? btw, ja sice chodim k Paučinovi ale teda cez tehotenstvo som platila asi len par krat za sono par eur, a potom ak som chcela u nho ctg-pasy..
@anonym_cac9b3 štátny dr neexistujú. Všetci sú súkromníci.
@tina1549 treba si pýtať doklad a dať preplatiť mne lbc normálne poisťovňa prepláca.
Na bráne sú teraz presťahovaní manželia gyndosovi. Skús pozrieť cez Google oni predtým boli pod solinkami v mibacar priestoroch.
@tina1549 treba si pýtať doklad a dať preplatiť mne lbc normálne poisťovňa prepláca.
Na bráne sú teraz presťahovaní manželia gyndosovi. Skús pozrieť cez Google oni predtým boli pod solinkami v mibacar priestoroch.
Ja som si ho pýtala a nedal mi ho s tým, že aj tak mi to nepreplatia
@bykaterina
@bykaterina u nich sa mi nepáči ten ročný poplatok, akože mne nevadí si niečo zaplatiť ale aby som mohla aspoň využiť preplatenie LBC cez poisťovňu
Ja som si ho pýtala a nedal mi ho s tým, že aj tak mi to nepreplatia
@bykaterina
@tina1549 tak mas potom ine postupy, lebo on ti ma dat blocik. a mne vo vseobecnej ho preplacaju.
no žial čo sa týka gyndosa, to mas ako s obkladacom, ak chcem mat nieco lepsie a hlavne kvalitne musis si vsade priplatit. A ono je to ok pokial nemusis nic riesit, ale treba si vybrat dobreho dr aby keby bolo treba ja nieco riesil a neodpalkoval ta.
Ja mam so segrou super dr. , ta ked zistila že ma segra rakovinu, vybavila jej kopec veci okolo toho. iny by jej dal iba listok do ruky a na ries si.
Btw.. som narazila v mobile na toto info ohladom LBC ktore nam moj gyndos prezdielal... kedze ja som mala preventívnu este pred týmto dátumom mne preplatili, a teda som zabudla ze od 1.12. Pre vszp plati toto, tak mrknite ;)
@monny222 ja som pisala na poistovnu ked sa toto rosirilo a volali mi, že ak sa gyndosovi nieco nepaci da dany test urobit v ramci poistenia automaticky ako vysetrenie. Ale ak si to chcem ja dat ako nieco nadštandardné tak je to ako doteraz. dam si to preplatit v ramci benefitu.
treba si zavolat na poistovnu a overit.
ale v podstate to co pisem je aj v tom co davas ty. že je hradený iba ked je na to dovod ! čiže sa nič nemenilo oproti tym rokom predtym.
@monny222 ja som pisala na poistovnu ked sa toto rosirilo a volali mi, že ak sa gyndosovi nieco nepaci da dany test urobit v ramci poistenia automaticky ako vysetrenie. Ale ak si to chcem ja dat ako nieco nadštandardné tak je to ako doteraz. dam si to preplatit v ramci benefitu.
treba si zavolat na poistovnu a overit.
ale v podstate to co pisem je aj v tom co davas ty. že je hradený iba ked je na to dovod ! čiže sa nič nemenilo oproti tym rokom predtym.
@bykaterina práveže ak sim chcela LBC tak som si musela zaplatiť ... a poisťovňa preplatila tomu kto chcel alebo mal nárok.. teraz ak budeš chciet uz nezaplatia.. len ak teda sa mu nebude nieco pozdavat ako píšeš.. sere ma uz cela vszp, vsetko len rušia postupne.. pre bežného cloveka tam ostala uz len dentalna, aj to len ak dr spadá do ich zoznamu.. 🤦♀️
@bykaterina práveže ak sim chcela LBC tak som si musela zaplatiť ... a poisťovňa preplatila tomu kto chcel alebo mal nárok.. teraz ak budeš chciet uz nezaplatia.. len ak teda sa mu nebude nieco pozdavat ako píšeš.. sere ma uz cela vszp, vsetko len rušia postupne.. pre bežného cloveka tam ostala uz len dentalna, aj to len ak dr spadá do ich zoznamu.. 🤦♀️
@monny222 nie zle si to pochopila.
ešte raz. LBC ti da dr automaticky na poistovnu ak je tam nejake podozrenie.
ak si to das ty urobit na svoju ziadost tak platis ako doteraz a das si to preplatit s blockom. ako to bolo doteraz. zavolaj si do call cantra poistovne. ja som si to overovala ked zacali tieto famy letiet pred par týždňami. samozrejme že musis mať splnene preventivne prehliadky u zubara a vseobecneho.

už je štátnych asi málo, ak vôbec niekto.. a jakto že nedajú bločik? čo ste si nepýtala keď ste platila? btw, ja sice chodim k Paučinovi ale teda cez tehotenstvo som platila asi len par krat za sono par eur, a potom ak som chcela u nho ctg-pasy..